Embriyom öldü :(

İnanın bebeğimi kaybettim deseydi bu kez de ''aa daha oluşmamış bir embriyoya bebeğim demişsiniz ya tuhaf geldi.Ben olsam, ben olsam şöyle derdim '' benzeri yorumları görürdük herhalde.

Adı "embriyo " değil mi?
Ben çok yakından "embriyom öldü " diye ağlayan birini gördüm. Herkesin duygusu ve kelimeleri aynı değildir..
Vallahı ılk kez duydum ya yemın ederım tum samımıyetımle soyluyorum yanlıs anlasılmasın
Burda konu acan malesef olmadı dıyenlerden de
Etrafımdada mevzuya embrıyo dıye gırıs yapmadılar
Kısmet olmadı yıne olmadı ınanıyorum bukez olacak neden olmuyor cok duydum ama embrıyom öldu hıc duymadım
Teorıde evet embrıyo ama bız genelde bebek tup bebek asılama tutmadı derız
Mesela ceninim öldü dıye bırsey de duymadım ben bunun gıbı

Zaten merkeden haber verirken de embriyo öldü ya da gelişmedi derler.

Ama olur mu bize acı gözyaşı dram lazım
aynen oyle... gercekten dram insaniyiz biz. gozle bile gorulemeyecek bir sey sonucta kaybedilen. lafin gelisi öldu deniyor. her kullanilmis kondom karsisinda cocuklarimi cope atiyorum ben katil bir anneyim demek gibi. neymis vefat eden yavrusuna uzulmemis de paraya uzulmus. saka gibi

Allah isteyen herkesin kucagina saglikla hayirli zamanda cifter cifter versin.

Paranizin bir kismini alabilirsiniz bence islem sirasini bilmiyorum nasil ama dondurma parasi vermissiniz dondurulmamis sanirim mesela bunun parasi.
Istanbulda yaptirin saglik amacli geldiginizde konaklamayi ayarliyorlar sanirim.

Parasi olanlar fazlaysa yollasin edebiyat yapip aglayarak derdini anlatmasini isteyenlerde dizi izlesin bol bol var kadin embriyoya embriyo demis parasini alabilirmi ikinci tedavi yada borcunu odeme derdinde.

İnanın bebeğimi kaybettim deseydi bu kez de ''aa daha oluşmamış bir embriyoya bebeğim demişsiniz ya tuhaf geldi.Ben olsam, ben olsam şöyle derdim '' benzeri yorumları görürdük herhalde.
Evet insanlar boş konuşmayı çok seviyor bende transferden negatif sonuç aldığımda bebeklerimi kaybettim dedim daha tutunmamstiki dediler embroylarim öl du dedim niye bebek demiyorsun da embriyo diyorsun dediler .. insanlar çok dengesiz bırakmıyorlar ki acimizi yaşayalım herşeye bi kulp bulsalar hayret bişey

Vay anasını, demek ki konu sahibi duygu sömürüsü yapmadığı için birkaç yorumda tepki almış. Çok arabesk milletiz ha. Ağlanacan sızlanacan, dram yapacan ki ciddiye alın. Pöff yani. Kadın böyle yazmak istemiş böyle yazmış. Burası 40 kat yabancısından oluşan bir forum sitesi, burada ağlanmak sızlanmak zorunda değil. Bırakın da buraya istediği gibi yazsın. Anladık siz olsanız çok güzel ve acıklı yazarmışsınız. Ama o yazmayı tercih etmemiş. Bu kadar. Size bize acısını ispatlamak zorunda değil.

Embriyo oldu derken oldugumuz asamayı kısaca anlatmak istedim cunku bi soru sormustum o aşamadan sonra ne olur diye ? Soran herkese en ince ayrıntısına kadar anlatmıyoruz hatta hiç anlatmıyoruz misal kayınvalidem sorunca olmadı dıyoruz ne diyeyim embriyo mu diyeyim bu tanımı herkes nerden bilecek ben deneyimli arkadaslar dan bilgi alacaktım sadece

İnsanları anlamıyorum. Konuyla ilgili bilgin varsa cevabını yazarsın, bu forumun amacı bu değil mi? Konu sahibine bir ayar vereyim çıkayım mantığı nedir? Çoğu yorum sırf beğeni kasmak için yazılıyor artık. Beğeni butonu çıktı kk bozuldu Ayrıca tüp bebek işlemi hem masraflı hem de stresli bir iş. O ilaçlar bile bünyeyi mahvediyor zaten. Geçmiş olsun, normalde paranızın bir kısmını iade etmeleri lazım ama malum fiyatlar da merkezden merkeze değiştiği için ancak tedavi olduğunuz merkezle konuşarak halledebilisiniz bu durumu. Allah gönlünüze göre versin, inşallah en yakın zamanda anne olmak size de kısmet olur.

Sız sanırım yanlıs okuyup benı alıntıladınız ?
Sız empatı yapabılen burı olsanız benımle boyle konusamazdınız ben konu sahıbıne hıc kırıcı yorum yapmadıgım gıbı gercekden ılk kez duydugum bı soylemın saskınlıgından bahsettım
Bundan sonra sızden ve dıger arkadaslardan once ızın alayım ıstersenız
?

Anlatsam kimi içi benim ki kadar yanar ?

Evlat sahibi olmak istemese ne işi var tüp bebek merkezinde???

Herkes farklı tabi, işlem gerçekleşme digi için öyle sanırım. Değişik hayatlar. Ceninini öven vardı

Tüp bebek yapılmamış ki canım arkadaşım transfer olsaydı ve negatif sonuç alınsaydı tüp bebek tutmadı denirdi .. Ama daha embriyo iken kaybetmiş malesef madem bilmiyon niye bu kadar test yorum yapiyon alay eder gibi bilmemek değil ogrenmemek ayip

Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Hiç sormadan bunu yazmanız duyarlılık seviyenizi biraz düşürmüyor mu sizece de??? Üzülmüştür illaki. Anne olmak isteyen bi kadın bu isteğinden ömür boyu vazgeçmez. Parayı geri alıp tatil planı yapmıycaktır emin olun. Yine yeniden deneyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…