Embriyom öldü :(

Kadın daha olgunlaşmamış hücre parçasına mı üzülecekti, tabi parasına üzülecek. Para olmayınca kimse kimsenin yüzüne bakmıyor. Tok gözlüyü oynamanın alemi yok. Para birçok şeydir. Yok çöpe attım sayarım da bilmem ne yaparım diye saçmalamanın lüzumu yok. Çocuk olmamış ve bir daha olması için o para lazım. Olmadı diye üzülmek yerine parasını kurtarmanın derdinde ki tekrar şansı olsun. kimbilir kaç yılda birikti o para, sırf çocuk hayaliyle. Konu sahibi transfer olup tutmasa tamam da embriyonun oluşmama nedeni ne olabilir bi araştır sor, sonuçta en sağlıklı spermler seçiliyor. Belki döllenme için uygun ortam oluşturamadılar, sperm ya da yumurta öldü. Yani merkezden kaynaklı olup olmadığını bi araştırın

Pardon bu is nasıl oluyo cok bilmiyorum da. Embriyo sizin vucudunuzda olusmuyo mu. Laboratuvar ortamında mı olusuyo. Embriyom öldü deyince garibime gitti de.
Geçmiş olsun inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bi bebek sahibi olursunuz en kısa zamanda :)

Pardon bu is nasıl oluyo cok bilmiyorum da. Embriyo sizin vucudunuzda olusmuyo mu. Laboratuvar ortamında mı olusuyo. Embriyom öldü deyince garibime gitti de.
Geçmiş olsun inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bi bebek sahibi olursunuz en kısa zamanda :)
Embriyo laboratuarDa oluşturuluyor ve en erken üçüncü gün rahime yerlestiriliyor

Bu süreci yaşamak çok zor. Yaşamayan da anlayamaz malesef.. Gerçekten maddi manevi çöküyor insan. Ve bilimsel adı da emriyo!

Konu sahibi Durum hakkknda gerçekten bilgim yok. Ama mantıken yumurta toplama ücretini verirsiniz ama eğer transfer parası ödediyseniz onu geri alabilirsiniz diye düşündüm. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sürede bebeğinize kavuşursunuz.

Konu sahibinin banlanması çok mantıksız olmuş, hakaret ettiğini görmedim. Kışkırtıldı ve hassas yerinden vuruldu, yarın pazartesi büyük ihtimalle buradaki tavsiyeler üzerine yarın bir şeyler yapacaktı. Ama o ihtimal de gitti.
Arkadaşlar eğitim çok güzel bir şey. Biraz okumak, bir şey hakkında fikir sahibi olmak cidden güzel bir şey. Embriyo daha rahme girmeden ölmüş. Bu embriyo çocuk değildi, yani konu sahibi çocuğunu değil, çocuğu olma ihtimalini kaybetti ve kimbilir bu ihtimal için ne kadar uğraştı, kimbilir ne kadar birikim yaptı ve bu aşamaya kadar ne kadar maddi hasar gördü ( manevi boyuta girmiyorum bile )
O yüzden parasını düşünmesi kadar normal bir şey yok. Para demek bebek için tekrar umut demek. Umut demek insanın yaşam için tutunacak dalı demek. Umut güzel bir şey, kimsenin umudu kırılmaz umarım ve umarım konu sahibi arkadaşım paranı geri alırsın. Ve inşallah çok güzel bir evladın olur.

Konu sahibinin banlanması çok mantıksız olmuş, hakaret ettiğini görmedim. Kışkırtıldı ve hassas yerinden vuruldu, yarın pazartesi büyük ihtimalle buradaki tavsiyeler üzerine yarın bir şeyler yapacaktı. Ama o ihtimal de gitti.
Arkadaşlar eğitim çok güzel bir şey. Biraz okumak, bir şey hakkında fikir sahibi olmak cidden güzel bir şey. Embriyo daha rahme girmeden ölmüş. Bu embriyo çocuk değildi, yani konu sahibi çocuğunu değil, çocuğu olma ihtimalini kaybetti ve kimbilir bu ihtimal için ne kadar uğraştı, kimbilir ne kadar birikim yaptı ve bu aşamaya kadar ne kadar maddi hasar gördü ( manevi boyuta girmiyorum bile )
O yüzden parasını düşünmesi kadar normal bir şey yok. Para demek bebek için tekrar umut demek. Umut demek insanın yaşam için tutunacak dalı demek. Umut güzel bir şey, kimsenin umudu kırılmaz umarım ve umarım konu sahibi arkadaşım paranı geri alırsın. Ve inşallah çok güzel bir evladın olur.
Konu sahibi niye bana yemiş ki haksızlık olmuş..

Herkes niye taslamis konu sahibini parasını düşünmesi çok normal çünkü olmayınca o paranın hepsi çöp gibi bişey oluyor transfer bile gerceklesmemis gerceklesse ozaman olmayınca bunu dusunmezdi. Ama ilaçlar ve hastane parası çok fazla tüp bebekte ve tekrar tekrar denemeler yıpratıcı Geçmiş olsun hayırlısı olur inşallah.

Herkes niye taslamis konu sahibini parasını düşünmesi çok normal çünkü olmayınca o paranın hepsi çöp gibi bişey oluyor transfer bile gerceklesmemis gerceklesse ozaman olmayınca bunu dusunmezdi. Ama ilaçlar ve hastane parası çok fazla tüp bebekte ve tekrar tekrar denemeler yıpratıcı Geçmiş olsun hayırlısı olur inşallah.
Aslında parasının bir kısmını en azından almalı bence..

Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
böyle hassas bir durumda, psikolojisi de haliyle yıpranmış konu sahibine, böyle iğrenç bir mesaj yazarsaniz, herkes üzerinize gelir normal olarak.

Hala daha ben fikrimi söyledim, arkasındayım, alintilamayin diyorsunuz. Siz ağzından çıkanı söyleme ozgurlugundeyseniz, alıntılayan herkes de size fikrini söyleyebilir. Bir Özür dilemek bu kadar zor değil.

Konu Sahibi ev araba zart zurt derdinde değil, evlat bu. İlla duygu sömürüsü mu yapması gerek anlaşılmak için?

O paraya yeni denemeler için ihtiyacı var, çünkü olana kadar insan hep bir umutla basliyor. Parayi gozu gormuyor. ve olmayınca o umudun yitirilişi, yeniden toparlanma ve çevredeki olumlu örneklere bakarak yine yeni umutlar..

parayi hesap etmeye başlıyorsunuz o zaman. Çünkü az paralar değil. Ve o güler yüzlü hastaneler, paranın kuruşunda eksik olsa, hiç bir işlem yapmıyorlar onu almadan.

Ve ölen şey ne bebek, ne cenin, ne de yumurta; tam olarak laboratuar ortamında oluşturulmuş bir embriyo.

Bu kadar uzun acıklama yapınca daha anlaşılır olmuştur belki.

Embriyom öldü diye degilde giden parana üzülmen çok ilginç :kahve:
tabi çok sen var para o zamsn konu sahibine.para yıldan toplanıyor dimi.sen ne yasadinki bilesin aynı yollardan gecti mi o acıyı tattinmi para ya üzülmek ilginç gelmiş.madem anlamıyorsun neden yorum yaziyosun hani sabır taşı olsa catlar.yazmayayım diyorum olmuyor.o sivri dilini başkalarına sakla böyle hassas konularda birakda bu süreci yaşayanlar yorum yapsin!!!

tabiki paranın bir kısmını alacaksın git hastaneye al paranı.meraketme insallah yeni denemende bebeğine kavusursun.ben 20 binlira harcadım bu yıllarda.sonrasında Allahin izniyle 6 yıl sonunda doğal yollarla oldu bebeğim.hiç üzülme mucadelene devam et Allah goruyo halini sen
Ona ac ellrini dua et kullardan fayda yok.Allah kucağını doldursun..amin

Transfer parası vermişse transfer yapılmadığı için onu alabilir sanırım ama diğerlerini sanmıyorum. Yazık ama üzüldüm bende çok harcadım gayet iyi anlıyorum konu sahibini.
Ben devlette yaptırdım 4 kez aşılama 2 ameliyat 1 kez tüp bebek denendi olmadı..kendimde hamile kalıyordum ama düşüyordu..şuan 8 aylık oğlum var Allaha şükürler olsun nasip etti ol dedi ve oldu..Allah anne baba olmayı isteyen herkese nasip etsin..banada evladımı büyütmeyi nasip etsin

X