-
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
Parani iade etmesi gerekir sikistirin biraz doktoru gittigin yerin sahibiyle gorusun uzulme ya da tekrar yapmasini isteyinselam kızlar
Embriyom yasamadıgı için transfer olmadı 6000 lira ödemiştik bunun ne kadarı iade olur yada olur mu özel dokturuma ulaşamıyorum konu para olunca yardımmmmmm
Para iade edilmez muhtemelen. Ancak transfer yapılmadığı için, alınmışsa transfer parası iade edilir. Çünkü zaten kesin sonuç vadetmiyor tüp bebek merkezleri. Herşey olabilir bu süreçte. Yapılan muayene, tedavi, opu, embriyo dondurma ve transfer işlemleri ayrı ayrı birer kalem olarak fiyatlandiriliyor. Yumurta filan toplanmış, merkez yapması gereken yapmış ama embriyo kullanılamamış. Nasip işi. Ancak merkezle birebir konuşup, durum açıklanip bir miktar iade ya da ikincide indirim istenebilir.Par
Parani iade etmesi gerekir sikistirin biraz doktoru gittigin yerin sahibiyle gorusun uzulme ya da tekrar yapmasini isteyin
E anlamışsınız işte . Konu sahibi sıkıntısını oturup üç yaşındaki bir çocuğa anlatır gibi mi anlatsaydıBen kırıcı konuşmuyorum ama deseydi ki zar zor biriktirdik tedavi olduk tek bi tane embriyom vardı oda olmadi şimdi paramizda yok ama ben evlat sahibi olmak istiyorum istesem parayı geri alabilir mıyım dese neyse anlardim ve direk geçmiş olsun derdim dua bile ederdim ama konu sahibi tek bir embriyom vardı oda yaşamadı istesem paramı verirler mi ne kadarını verirler derse ben başka anlarım hanfendi
konu sahibi ağlattın. bundan sonra yatmadan önce ettiğim dualara senin bebeğinin olmasını da ekleyeceğim. inşallah Allah size tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlat verir.Anlatsam kimi içi benim ki kadar yanar ?
E anlamışsınız işte . Konu sahibi sıkıntısını oturup üç yaşındaki bir çocuğa anlatır gibi mi anlatsaydı
her şeyin bi zamanı vardır. bu kadar üzülmeyin, sadece zamanını bekleyin.Anlatsam kimi içi benim ki kadar yanar ?
iade edilecegini sanmiyorum cnmselam kızlar
Embriyom yasamadıgı için transfer olmadı 6000 lira ödemiştik bunun ne kadarı iade olur yada olur mu özel dokturuma ulaşamıyorum konu para olunca yardımmmmmm
o nasil baslik.şok oldum neyim öldü diye ciglik attim.gecmis olsun canimda.cok etkilenmissin sanirim.biraz bekleyip tekrar dene kendinide toparla.allahtan umit kesilmezselam kızlar
iade edilecegini sanmiyorum cnmsonucta embriyonun gelisimi icin ellerinden geleni yapmislarsa ve tam transfer tarihinde ölmusse bizlik bisey degil derler siyrilirlar.Gecmis olsn.
Buarada hastanene ve doktoruna guveniyorsan emin ol ellerinden geleni yapmislardir..aksi ise herseyden suphelen.Benim transfere 2gun kala iptal edildi,dosyam unutulmustu.Cok agladim uzuldum bagirdim cagirdim hemsirelere sonra dr umla görüştüm beni psikolojik olarak rahatlatti defalarca ozur diledi,ertesi aya biraktik,bir suru ilac almis olmama ragmen..Ikinci ay tekrar basa döndük ve Rabbime şükür tuttu..Sen de vardir bir hayir de duana devam et.
O öyle olmuyor işte daha kaç deneme yapacaklar belli değil ben de tüp bebek yaptırdım onu gayet anlıyorum. Yaşamayan bilemez. Tüp bebeğin her evresi ayrı stres.Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
tesekkur ederim Allah razi olsn..sağlıkla kucağınıza alın
unuttularsa eklesinler daha iki gün varmış
döllemeyi mi yapmamışlar
yani sonuçta ilaç ve psikolojik hazırlığınız iki kez olmuş
sonu güzel bitsin de tüm bunlar unutulur