Embriyom öldü :(

Konu sahibi zaten üzgündür bide burda hücuma ugramış tabiri yanlış olabilir anlayan anlamıştır herkes birbirine girmiş..
Olmayan transfere niye 6000 alıyorlar anlamadım sanırım hazırlık aşaması ilaçlar falan iade olmaz gibi ama bari yarısını verseler..
Bu ay bende tedavı oldum asılama tutmadı sımdı tekrar para verıcem mesela dusunuyorum nerden gelecek..
Konu sahıbı sımdı olmayan bıseye 6000 vermiş transfer olsa tutmasa bu kadar yanmazdı bence..
ALLAH isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH

Par
selam kızlar
Embriyom yasamadıgı için transfer olmadı 6000 lira ödemiştik bunun ne kadarı iade olur yada olur mu özel dokturuma ulaşamıyorum konu para olunca yardımmmmmm
Parani iade etmesi gerekir sikistirin biraz doktoru gittigin yerin sahibiyle gorusun uzulme ya da tekrar yapmasini isteyin

Para evet çok önemli belkide ellerindeki Son paraydi o Son umuttu. Yada iade para ile tekrar bir tedavi görecekler.. işte bu yüzden para çok önemli.. bilip bilmeden yaşamadan ahkam kesmeyin bence burada.. insanlar nelerle uğraşıyor siz oradan hemen yaftalayın..

Par

Parani iade etmesi gerekir sikistirin biraz doktoru gittigin yerin sahibiyle gorusun uzulme ya da tekrar yapmasini isteyin
Para iade edilmez muhtemelen. Ancak transfer yapılmadığı için, alınmışsa transfer parası iade edilir. Çünkü zaten kesin sonuç vadetmiyor tüp bebek merkezleri. Herşey olabilir bu süreçte. Yapılan muayene, tedavi, opu, embriyo dondurma ve transfer işlemleri ayrı ayrı birer kalem olarak fiyatlandiriliyor. Yumurta filan toplanmış, merkez yapması gereken yapmış ama embriyo kullanılamamış. Nasip işi. Ancak merkezle birebir konuşup, durum açıklanip bir miktar iade ya da ikincide indirim istenebilir.

Konu Sahibi, sonucu bizimle paylaşırsan çok sevinirim. Bu arada insallah bundan sonra tekrar konuyu açar ve bize müjdeli bebek haberleri verirsin en kisa zamanda.

Benim de 1. Tüp bebek olmadı. İkinciye başlıyorum. Nasibini olan dünyaya gelir. 8. Denemesinde ve 11. Denemesinde bebeği olan arkadaşlarım var. Eğer ilk seferlerde pes etselerdi, şimdi bebekleri kucaklarinda olmayacaktı. Hiç umutsuzluğa kapılma. Bu da bir imtihan, yüz akıyla çıkarız inşallah. Yalnızca psikolojik olarak yipratici süreçler.burada pek çok kişi aynı şeyleri yaşıyor.

E anlamışsınız işte . Konu sahibi sıkıntısını oturup üç yaşındaki bir çocuğa anlatır gibi mi anlatsaydı

E anlamışsınız işte . Konu sahibi sıkıntısını oturup üç yaşındaki bir çocuğa anlatır gibi mi anlatsaydı

ya boşverin bence artık alıntılamasın kimse o arkadaşı. yanlış cümleler kurdu, herkesten tepki aldı ama sırf altta kalmamak için uzattı da uzattı hala düşüncesini savundu. haksız olduğunu farkettiği anda bile kendini savundu.

doktorlar tüp bebeği babalarının hayrına yapıyorlar sanki, tabiki de parasını almanın derdine düşecek. düşecek ki ikinci kez deneyebilsinler bebek sahibi olmayı.

Anlatsam kimi içi benim ki kadar yanar ?
her şeyin bi zamanı vardır. bu kadar üzülmeyin, sadece zamanını bekleyin.

inşallah en kısa zamanda buraya ''hamileyim, doğum yaptım, bebeğim uyumuyor, bebeğim sürekli kucak istiyor'' tarzı konular açarsınız :)

bir de sıcak bakar mısınız bilmiyorum ama, eğer ki bu yöntemlerle de çocuğunuz olmazsa, çocuk esirgeme kurumlarında bi sürü anneye babaya muhtaç çocuk var biliyorsunuz değil mi?

siz nasıl evlat özlemi çekiyorsanız, ordaki binlerce çocukta anne-baba özlemi çekiyor. belki de bi bebek oralarda bi yerlerde gidip sizin onu evlat edinmenizi bekliyor. hiç olmadı evlat edinirsiniz olmaz mı?

Bizim ilk tüp bebek denememiz ilaçlar falan 5000 liraydı. 1500 ilaçlar, 3500 tedavi ücreti demişlerdi. tedaviye başladığımızda yarısını, kalan yarısında yumurta toplandığı gün verdik. Sonra yumurtalarda hücre bölünmesi olmadı. Yani transfer yapılamadı. 3500 tedavi ücretinin % 10 nu geri ödediler, 350 lira. Sizin de öyle olur. İlaç parasını alamazsınız sadece tedavi ücretini alırsınız. Hakkınızda hayırlısı

Arkadaşlar neden kırıcı yorumlar yapıyorsunuz Konu sahibi zaten çok üzgün ve farkındaysanız transfer edilmemiş bir embriyo söz konusu o yüzden soruyor ne kadarını alabilirim diye gayette haklı soruyor bu devirde para kolay kazanılmıyor hadi tutmadı 1.06 daha vereyim rahat rahat diyemez insan tabii ki bir yerde birleşip denkkleşmesi lazım lütfen insaflı olalım yorum yaparken

Hastane yetkilileriyle konustunuzmu. Paran niye dollenmeden ziyan olsun al tabi burda .parann derdinemi dustun diyenlere nasil kiziyorumm.evlat icin ugrasiyo zaten aldirmak icin degil tobe ya .. rabbim hayirli zamanda hayirli evlat nasib etsin canim

selam kızlar
Embriyom yasamadıgı için transfer olmadı 6000 lira ödemiştik bunun ne kadarı iade olur yada olur mu özel dokturuma ulaşamıyorum konu para olunca yardımmmmmm
iade edilecegini sanmiyorum cnm sonucta embriyonun gelisimi icin ellerinden geleni yapmislarsa ve tam transfer tarihinde ölmusse bizlik bisey degil derler siyrilirlar.Gecmis olsn.
Buarada hastanene ve doktoruna guveniyorsan emin ol ellerinden geleni yapmislardir..aksi ise herseyden suphelen.Benim transfere 2gun kala iptal edildi,dosyam unutulmustu.Cok agladim uzuldum bagirdim cagirdim hemsirelere sonra dr umla görüştüm beni psikolojik olarak rahatlatti defalarca ozur diledi,ertesi aya biraktik,bir suru ilac almis olmama ragmen..Ikinci ay tekrar basa döndük ve Rabbime şükür tuttu..Sen de vardir bir hayir de duana devam et.

selam kızlar
o nasil baslik.şok oldum neyim öldü diye ciglik attim.gecmis olsun canimda.cok etkilenmissin sanirim.biraz bekleyip tekrar dene kendinide toparla.allahtan umit kesilmez

sağlıkla kucağınıza alın

unuttularsa eklesinler daha iki gün varmış

döllemeyi mi yapmamışlar

yani sonuçta ilaç ve psikolojik hazırlığınız iki kez olmuş

sonu güzel bitsin de tüm bunlar unutulur

Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
O öyle olmuyor işte daha kaç deneme yapacaklar belli değil ben de tüp bebek yaptırdım onu gayet anlıyorum. Yaşamayan bilemez. Tüp bebeğin her evresi ayrı stres.

tesekkur ederim Allah razi olsn..
bnm dondurulmus embriyo idi o yuzden 3gun oncesinden cozulmeliydi,ee dosya unutulunca cozulme de unutuldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…