Embriyom öldü :(

SonsuzMasalim

Umrumdışı
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
620
474
32
selam kızlar
Embriyom yasamadıgı için transfer olmadı 6000 lira ödemiştik bunun ne kadarı iade olur yada olur mu özel dokturuma ulaşamıyorum konu para olunca yardımmmmmm

Embriyom öldü diye degilde giden parana üzülmen çok ilginç
5 ay boyunca ugrastık tek bi embrıyomuz vardı oda transfer edilmedi takdir edersınız ki yeniden baslıyacaz bunun için de para gerekli ve nekadar pahalı bi zorlu bi yolda oldugumu eger yasamadıysanız bilemezsiniz...

5 ay boyunca ugrastık tek bi embrıyomuz vardı oda transfer edilmedi takdir edersınız ki yeniden baslıyacaz bunun için de para gerekli ve nekadar pahalı bi zorlu bi yolda oldugumu eger yasamadıysanız bilemezsiniz...
Ah canım ya. Rabbim hakkımızda en hayırlı olanını nasip etsin.

Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz

Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz

Çok kırıcı konuşuyorsunuz. Konu sahibi para peşinde olsaydı zaten yüzde 50lik bir umut için kalkıp da 6bin ödemezdi.
Konu sahibi geçmiş olsun umarım para ödemeniz gerçekleşir, merak ettiğim kurumla alakalı bir sorun mu? Eğer öyleyse alabilirsiniz gibi geliyor.

Adamların kredi çekecek durumu yoksa varsın para çöpe gitsin nasıl desinler? Para olmadan çocuk olmuyo işte.

Üzüldüm. Geçmiş olsun.

selam kızlar
Embriyom yasamadıgı için transfer olmadı 6000 lira ödemiştik bunun ne kadarı iade olur yada olur mu özel dokturuma ulaşamıyorum konu para olunca yardımmmmmm
Transfer günü para ödeniyor neden önceden ödeme yaptınız. Ben ilk denememde opu günü ödeme yaptım ve transfer günü ödeme oldu , bir işlem olmadıysa alırsınız tabi paranızı geçmiş olsun

Bu işlerde para iadesi olmuyor 100 binden fazla harcama yapanlar oluyor size dr başarısız olursa paranızı iade ederiz mi dedi!öyle birşey olursa bir ilk olur

Ben kırıcı konuşmuyorum ama deseydi ki zar zor biriktirdik tedavi olduk tek bi tane embriyom vardı oda olmadi şimdi paramizda yok ama ben evlat sahibi olmak istiyorum istesem parayı geri alabilir mıyım dese neyse anlardim ve direk geçmiş olsun derdim dua bile ederdim ama konu sahibi tek bir embriyom vardı oda yaşamadı istesem paramı verirler mi ne kadarını verirler derse ben başka anlarım hanfendi

Sacmalama lütfen oturup burda sana hayat hikayemi anlatmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…