Embriyom öldü :(

Heh işte tam demek istedıgım buydu
Lutfen benı yanlıs anlamayın genelde kayınvalıdenıze dedıgınız gıbı olmadı lafını cok duydum
Embrıyo öldu dedıgınızde vallahı baska bırsey heralde bu durum dedım hanı ceninim öldü terımı gıbı anlatabıldım mı
Benım bıldıgım yanı duydugum merkezlerın anlasma seklıyle alakalıymıs mesela tup bebek merkezı varya sankonun ordakı benım arkadasım ordan ucretın bı kısmını aldı ama baska merkeze gıden komsum almadı
Bunu en ıyı merkezle gorusmek gerek

Ya burası kadınlar kulübü arkadaşça birbirine akil danisilacak dertlesilecek bir ortam olsun diye kurulmuş bir site ben arkadas ortamında yarışmaya girecek kompozisyon gibi konuşmuyorum konu sizi ilgilendirmiyorsa yorum yapma oku gec

Ya amma buyuttunuz he bana laf yetistrceginize konu sahibine iyi dilekte bulunun ne cok avukat varmış ya bu benim kendi düşüncem
Sizin düşüncenize kimse karışamaz ama siz herkesin düşüncesine hatta ne hissetmesi gerektiğine bile karışabilirsiniz öyle mi? Yok öyle dava. Ne çok avukat varmış derken burdaki çoğunluk size ayıp ettiğinizi anlatmaya çalışıyor bence oturup bir düşünün ve maşallah hiç altta kalmamaya aynen böyle devam edin.Merak etmeyin konu sahibine iyi dileklerimiz olacak tabiş kabul ederse o bizle Allah arasında.

Konu sahibi arkadaşım tüp bebek için yapılan ödeme kalem kalem neye ne kadar faturada yazması lazım, ilaçlar başlanmış takipler yapılmış, opu yapılmış, embriyo oluşturulmuş iptal olan sadece transfer işlemi. Yani geri alacağınız miktar sadece transfer için ödediğiniz ücret olur ödediyseniz eğer. O da 1000 civarı olur tahminim. Doktorla değil sekreterle görüşebilirsin transfer ücretini geri almak için. Doktorlar konuşmaz zaten ücret bölümünü.

İnşallah o sırada kendiliğinden geliverir bebeğin

Siz olsaydınız eğer .... diyerek başlamak isterdim ama baktım ki anlamayaksin en iyisi baslamayayim.. biraz konu hakkında bilgi sahibi olun ki dan diye atlamayın olayın ortasına .

Siz olsaydınız eğer .... diyerek başlamak isterdim ama baktım ki anlamayaksin en iyisi baslamayayim.. biraz konu hakkında bilgi sahibi olun ki dan diye atlamayın olayın ortasına .
Peki emredersiniz.

Ben en başta konu sahibine kusura bakma Allah gönlüne göre verir umarım diye yazdım zaten sanırım görmediniz ben orda kapattım kendimce konuyu ama ısrarla alıntı yapılıyor ve ben gene diyorum bu benim dusuncem

benim eltim tup bebek için para biriktiriryordu niyetlenmisti artik defalrca basaruzusz asilamadan sonra , o sirada kendiliginden hamaile kaldi
oglu 7 aylik simdi
boyle çok hikyae var insallah sanada boyle olur konu sahibesi
hatta esim arada saka yaapar çocuguda bedavaya egtirdiniz diye :)
darsii basiniza insallahhhh

Aynen canım tam olarak bu

Herkes farklı tabi, işlem gerçekleşme digi için öyle sanırım. Değişik hayatlar. Ceninini öven vardı
Evet hatırlıyorum bende onu
Cok tesekkur ederim nazik yaklaşımınız ıcın bu arada
Insallah bu zor surecı yasayanlar mutlu haberı alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…