- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
Heh işte tam demek istedıgım buyduEmbriyo oldu derken oldugumuz asamayı kısaca anlatmak istedim cunku bi soru sormustum o aşamadan sonra ne olur diye ? Soran herkese en ince ayrıntısına kadar anlatmıyoruz hatta hiç anlatmıyoruz misal kayınvalidem sorunca olmadı dıyoruz ne diyeyim embriyo mu diyeyim bu tanımı herkes nerden bilecek ben deneyimli arkadaslar dan bilgi alacaktım sadece
Sizin düşüncenize kimse karışamaz ama siz herkesin düşüncesine hatta ne hissetmesi gerektiğine bile karışabilirsiniz öyle mi? Yok öyle dava. Ne çok avukat varmış derken burdaki çoğunluk size ayıp ettiğinizi anlatmaya çalışıyor bence oturup bir düşünün ve maşallah hiç altta kalmamaya aynen böyle devam edin.Merak etmeyin konu sahibine iyi dileklerimiz olacak tabiş kabul ederse o bizle Allah arasında.Ya amma buyuttunuz he bana laf yetistrceginize konu sahibine iyi dilekte bulunun ne cok avukat varmış ya bu benim kendi düşüncem
Evlat sahibi olmak istemese ne işi var tüp bebek merkezinde???
Çok mu komikAlintilama çok kiziyo sonra ahaha:)
Siz olsaydınız eğer .... diyerek başlamak isterdim ama baktım ki anlamayaksin en iyisi baslamayayim.. biraz konu hakkında bilgi sahibi olun ki dan diye atlamayın olayın ortasına .Sız sanırım yanlıs okuyup benı alıntıladınız ?
Sız empatı yapabılen burı olsanız benımle boyle konusamazdınız ben konu sahıbıne hıc kırıcı yorum yapmadıgım gıbı gercekden ılk kez duydugum bı soylemın saskınlıgından bahsettım
Bundan sonra sızden ve dıger arkadaslardan once ızın alayım ıstersenız
?
Peki emredersiniz.Siz olsaydınız eğer .... diyerek başlamak isterdim ama baktım ki anlamayaksin en iyisi baslamayayim.. biraz konu hakkında bilgi sahibi olun ki dan diye atlamayın olayın ortasına .
Hayır değil bence sen ve cümlelerin daha komik :)Çok mu komik
Ben en başta konu sahibine kusura bakma Allah gönlüne göre verir umarım diye yazdım zaten sanırım görmediniz ben orda kapattım kendimce konuyu ama ısrarla alıntı yapılıyor ve ben gene diyorum bu benim dusuncemSizin düşüncenize kimse karışamaz ama siz herkesin düşüncesine hatta ne hissetmesi gerektiğine bile karışabilirsiniz öyle mi? Yok öyle dava. Ne çok avukat varmış derken burdaki çoğunluk size ayıp ettiğinya çalışıyor bence oturup bir düşünün ve maşallah hiç altta kalmamaya aynen böyle devam edin.Merak etmeyin konu sahibine iyi dileklerimiz olacak tabiş kabul ederse o bizle Allah arasında.
Bak ister banlanim ister başka bişey benimle düzgün konuş arkadaşım rica ediyorumHayır değil bence sen ve cümlelerin daha komik :)
Aynen canım tam olarak buKonu sahibi arkadaşım tüp bebek için yapılan ödeme kalem kalem neye ne kadar faturada yazması lazım, ilaçlar başlanmış takipler yapılmış, opu yapılmış, embriyo oluşturulmuş iptal olan sadece transfer işlemi. Yani geri alacağınız miktar sadece transfer için ödediğiniz ücret olur ödediyseniz eğer. O da 1000 civarı olur tahminim. Doktorla değil sekreterle görüşebilirsin transfer ücretini geri almak için. Doktorlar konuşmaz zaten ücret bölümünü.
İnşallah o sırada kendiliğinden geliverir bebeğin
Bence de banlanmalisin.Bak ister banlanim ister başka bişey benimle düzgün konuş arkadaşım rica ediyorum
Evet hatırlıyorum bende onuHerkes farklı tabi, işlem gerçekleşme digi için öyle sanırım. Değişik hayatlar. Ceninini öven vardı
Ben senden mi öğrencem düzgün konuşmayı ya banlanirim derdi sana mi kaldı yaniBence de banlanmalisin.
Sen önce düzgün olmak ve konuşmak ne demek onu öğren ve konu sahibinden özür dile.
Sonra benden duzgunluk konusunda beklentiye gir.
Bu arada iki tup bebek arasında eşine ve sana ilac verebilirler iki ay biz kullanmıştık faydası oldu bitkisel ilaçlar ama doktor yazmıştı spermin ve yumurtanın kalitesini artiriyorAynen canım tam olarak bu