- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
-
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
Aslında bu merkez degil ozel doktor yani opu yu falan bi merkezle anlasıp orda yapıyordu. Biz merkeze hiç para ödemedik merkez bize hiç bilgi vermedi embriyo hakkında hatta son gun embrıyolog siz bizim hastamız degilsiniz ama ben yine de sizi teselli ediyorum bilgi veriyorum gibi bi gafa imza atmişti o gun cok aglamiştim o yuzden soylediklerini pek algılayamadım... yani biz butun odemeleri doktora yaptık. Onlar kendi aralarında halledıyolardı. Daha once baska bi merkezde paranın yarısı iade edilmişti fakat bu doktor profesyonellikten uzak bi sekilde telefonlarımıza bile cıkmıyor.embirio transfer aşamasına gelmeden tüm parayı yatırmanız ilginç olmuş. benimde embiriolardan trasnfger gunune kadar yaşayamayan embriyom olmuştu. bir tanesi 3. gun dayandı. onu da transfer ettiler. o gun de tedavi parasının geri kalanını yatırmışdık. sonuc negatif ama benim hastane böyle bir bir para politikası izliyordu.
geri ödeme olmasa bile bir sonra ki tüp denemenizde tedaviyi indirimli yapma konusunda anlaşın. tabi sorunnuz ne ?
Aslında bu merkez degil ozel doktor yani opu yu falan bi merkezle anlasıp orda yapıyordu. Biz merkeze hiç para ödemedik dondurma ucreti hariç merkez bize hiç bilgi vermedi embriyo hakkında hatta son gun embrıyolog siz bizim hastamız degilsiniz ama ben yine de sizi teselli ediyorum bilgi veriyorum gibi bi gafa imza atmişti o gun cok aglamiştim o yuzden soylediklerini pek algılayamadım... yani biz butun odemeleri doktora yaptık. Onlar kendi aralarında halledıyolardı. Daha once baska bi merkezde paranın yarısı iade edilmişti fakat bu doktor profesyonellikten uzak bi sekilde telefonlarımıza bile cıkmıyor.
Tek sorunumuz pko
pko isen senin normal bişle cocugun olur. yada aşılama ile. bunları denedin mi ? olaylara biraz daha mantıksal baktıgında anlayacaksın bu yazdıgımı. saglıksız embrio yaşamaz. bu aslında aglanacak degil sevinilecek birşey.Aslında bu merkez degil ozel doktor yani opu yu falan bi merkezle anlasıp orda yapıyordu. Biz merkeze hiç para ödemedik merkez bize hiç bilgi vermedi embriyo hakkında hatta son gun embrıyolog siz bizim hastamız degilsiniz ama ben yine de sizi teselli ediyorum bilgi veriyorum gibi bi gafa imza atmişti o gun cok aglamiştim o yuzden soylediklerini pek algılayamadım... yani biz butun odemeleri doktora yaptık. Onlar kendi aralarında halledıyolardı. Daha once baska bi merkezde paranın yarısı iade edilmişti fakat bu doktor profesyonellikten uzak bi sekilde telefonlarımıza bile cıkmıyor.
Tek sorunumuz pko
Ne yazık kı özel doktor daha ilgili daha ozverili davranır mantıgı bizi yanılttı. Bence de gidilicekse bi merkeze gidilmeli. Cunku orda surekli yaptıgımız odemeler vs faturalandırılıyordu. Ama bu doktorumuz bize hiç bir belge vermedi. Daha once ki merkezimizde bı takım sorunlar oldu para hemen iade edildi. Bu doktor 2. Denesek bile indirim dahi yapmaz. Hata ettık 5 ay oldu çöp. 3. Gun embrıyosuydu. Esimin spermlerinde bi sorun yok. Dondurulmuş embrıyoydu cozunurken sorunlar olmus.2 ay sonraya atmişti transferi. Polip ameliyatı oldum o aradapko isen senin normal bişle cocugun olur. yada aşılama ile. bunları denedin mi ? olaylara biraz daha mantıksal baktıgında anlayacaksın bu yazdıgımı. saglıksız embrio yaşamaz. bu aslında aglanacak degil sevinilecek birşey.
özel doktor ise biraz zor alırsınız parayı. ama diretin. ve bir daha özel doktr. yerine lütfen herhangi bir merkez ile anlaşın.
tüp bebek olayı suistimale cok acık. maddi yonden aileleri acayip sömürüyorlar.
cok hassas noktadan kadınlar vurup alıyorlar paracıklarınızı.
ayrıca senin para ile birlikte embiriyoların kacıncı gunde öldü, kaç hücrelilerdi ? neden yaşamadılar? kaçıncı gün trasnfer edildi ? eşiinin sprem testi dogru degerlendirilmiş mi? yeniden bakılmasına gerek olabilir... vssv.sv.vs. gibi soruları da sorman lazım...
ohooo kardeş sen hiç üzülmeNe yazık kı özel doktor daha ilgili daha ozverili davranır mantıgı bizi yanılttı. Bence de gidilicekse bi merkeze gidilmeli. Cunku orda surekli yaptıgımız odemeler vs faturalandırılıyordu. Ama bu doktorumuz bize hiç bir belge vermedi. Daha once ki merkezimizde bı takım sorunlar oldu para hemen iade edildi. Bu doktor 2. Denesek bile indirim dahi yapmaz. Hata ettık 5 ay oldu çöp. 3. Gun embrıyosuydu. Esimin spermlerinde bi sorun yok. Dondurulmuş embrıyoydu cozunurken sorunlar olmus.2 ay sonraya atmişti transferi. Polip ameliyatı oldum o arada
Yani artık ondan da emin degilim tekralamaz dedi bide yaohooo kardeş sen hiç üzülmepolip normal gebelige engeldir. ama pko degildir. sen aklını başı8na topla enerjini yükselt gez dolaş diğer yumurta gunune hazırlan ve gebiş kalırsın yeni bir polip olmadan gebe kalman şart.
ayrıca polip embironun düşmesine bile sebeptir. tabi poliplerini iyi temizlemişler midir onu bilmem.. !!!!
polip tekrarlar. sen o dokt. hala dediklerine hala güvenip nasıl üzülüyorsun hayret...Yani artık ondan da emin degilim tekralamaz dedi bide yaartık bırakacam bu tup bebegi falan ya yoruldum her zaman yeni bi sıkıntı bitmiyorrrrr
Zaten bıraktım o doktoru gitmicem. Bilmiyorum onumuze bakıcaz artık.polip tekrarlar. sen o dokt. hala dediklerine hala güvenip nasıl üzülüyorsun hayret...
ben olsam onun dedigi herşeyi unutur yeni bir umutla yeni bir jinakolog arardım. o rutin kontrollerini yapar. ama özel olmasın hastanede olsun. tüp degil zaten bahsettigim nıormal gebe kalırsın ki sen yeter ki polip oluşmasın...