- 24 Eylül 2007
- 1.205
- 1.379
-
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
Halden hiç anlamıyorsunuz bari kalp kırmayınEğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Bekara karı boşamak kolay derler sizinkiler o hesap olmuş belki kredi çekecek durumu yok bence birşey söylemeden önce iki kere düşünüp konuşun hanımefendi..
Onu geri ödemek zorundalabenim gittiğim klinikte dondurulmuş embriyo transferi 1990 tl taze transfer 990 tl idi hemen hemen aynıdırSadece transfer işlemi yapılmadı
Ya zaten ban yememek için susuyorum benim mesajımdan alıntı yapmayın lütfen benimde çocuğum yok uğraşıyorum zaten bu benim düşüncem ben yazdığım yorumun arkadindayim
Siz bana buradan olaylı bir şekilde giden eski bir üyeyi animsattiniz bilmiyorum niye.Ya zaten ban yememek için susuyorum benim mesajımdan alıntı yapmayın lütfen benimde çocuğum yok uğraşıyorum zaten bu benim düşüncem ben yazdığım yorumun arkadindayim
Soylediginiz sey cok sacma o kadar maddi acidan yipratici bir sey yasamayan bilemez ayrica arkadas paranin pesinde degil ikinci denemeyi yapmak icin o paraya ihtiyaci var yani sorun para degil evlatSöylediğiniz şey çok saçma para
elvanelvan88 ben hatalı olduğumu düşünmüyorum ki cnm
Yanlış hatırlıyosun benim hiç bi olaylı gidişim olmadi okuma yorumlarimi o zaman hanfendiSiz bana buradan olaylı bir şekilde giden eski bir üyeyi animsattiniz bilmiyorum niye.
Ve evet yorumlarınız oldukça empati yoksunu.
Mecbur okuyorum konuya olmadık bir dalış yapıp garip bir biçimde acımasız yorumlarını gözümüze sokuyorsunYanlış hatırlıyosun benim hiç bi olaylı gidişim olmadi okuma yorumlarimi o zaman hanfendi
Ben uzatmiyorum zaten ben iki mesajdan sonra daha cvp yazmadım ama ısrarla alıntı yapiyolar bende cvp yazıyorum konu sahibi kusura bakma Allah gönlüne göre verir umarımObjektif bir şekilde diyorum çok hatalısın
Gerçekten kırıcı ve empatiden yoksun bir sürü şey yazdın ve uzatarak tüy de dikiyorsun.
Boşver bende o yüzden konuya giriş yaptım ama yanlış anlaşıliyoTuhaflıgı farkeden tek ben degılım degıl mı ?
Embriyo üff canlılıgını yıtırdı işte gıbı cumleler ???
Hayırlısı olsun
Konuya ilk yorum yapan bendim durduk yere dalmadimMecbur okuyorum konuya olmadık bir dalış yapıp garip bir biçimde acımasız yorumlarını gözümüze sokuyorsun
Hangı merkez ? Gıdıp gorustunuz mu merkezle bu konuyu ne dedılerGaziantep te nalet bi merkez di ya
Senin tuzun kuru galiba belki maddi gucu yok ne biliyorsunEğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Bu cümlede garip olan ne ? Biz bişey göremedik deTuhaflıgı farkeden tek ben degılım degıl mı ?
Embriyo üff canlılıgını yıtırdı işte gıbı cumleler ???
Hayırlısı olsun