- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
Ben kırıcı konuşmuyorum ama deseydi ki zar zor biriktirdik tedavi olduk tek bi tane embriyom vardı oda olmadi şimdi paramizda yok ama ben evlat sahibi olmak istiyorum istesem parayı geri alabilir mıyım dese neyse anlardim ve direk geçmiş olsun derdim dua bile ederdim ama konu sahibi tek bir embriyom vardı oda yaşamadı istesem paramı verirler mi ne kadarını verirler derse ben başka anlarım hanfendi
Nekadar üzgün olabilecegini anlamanız için illa ki başınızdan geçmesi gerekmez. Empati yapsanız biraz yeter.Ben kırıcı konuşmuyorum ama deseydi ki zar zor biriktirdik tedavi olduk tek bi tane embriyom vardı oda olmadi şimdi paramizda yok ama ben evlat sahibi olmak istiyorum istesem parayı geri alabilir mıyım dese neyse anlardim ve direk geçmiş olsun derdim dua bile ederdim ama konu sahibi tek bir embriyom vardı oda yaşamadı istesem paramı verirler mi ne kadarını verirler derse ben başka anlarım hanfendi
Insan her zaman topluluk önünde resmi bir konusma yapiyor gibi cümlelerini özenle sececek psikolojide olmayabiliyor hanimefendi. Biraz anlayis.Ben kırıcı konuşmuyorum ama deseydi ki zar zor biriktirdik tedavi olduk tek bi tane embriyom vardı oda olmadi şimdi paramizda yok ama ben evlat sahibi olmak istiyorum istesem parayı geri alabilir mıyım dese neyse anlardim ve direk geçmiş olsun derdim dua bile ederdim ama konu sahibi tek bir embriyom vardı oda yaşamadı istesem paramı verirler mi ne kadarını verirler derse ben başka anlarım hanfendi
Cık ozaman konudanHerkes istediği konuda istediği yorumu
Dinlemek istemiyorum zaten
Senden izin almiycam malesef kusura bakmadaCık ozaman konudan
Tesekkur ederim canım sağolArkadasim bu konuda bir bilgim yok ama insallah her sey gönlünce olur sonrasi icin.
Buyuk laflar ediyorsunuz. O insanlarin durumunu bilmeden. Bazilari disinden tirnagindan arttiriyor yaptiriyor.Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Biz cok öndek vermiştik artı dondurma ücretini de ayrı vermiştik transfer olmadı belki bi kısmı iade olabilir mi diye sordum ne için yargılandıgımı da anlamadım. 3. Gun embriyosuyduKaçıncı gün embiryosuydu? Ben de tüp bebek yaptırdım çok zor süreçler yaşamayan bilemez. Allah kolaylık versin. Yumurta toplanırken para ödeniyor sanırım dolayısıyla para iadesi olmuyor biliyorum. Allah size güç kuvvet versin maddi manevi zorlanıyor insan
Yemin ederim bende anlamadım üzülüp aglayacagıma paranın derdıne dusmusum. Mecbur ayaga kalkmak zorundayım napayım hayata mı kuseyim anlamadımOlayın para olması nerden çıktı yahu ayrıca 6bin tl az paramı sonuca ulaşamamış şey için 6bin tl çok fazla neden boşa para verilmiş olsun herkes bir değişik konu sahibi geçmiş olsun en azindan yarı parayı verirler veya tekrar deniyecekseniz yüzde 50 indirimli yaparlar diye düşünüyorum
Tesekkur ederim canım sağol
Gaziantep te nalet bi merkez di yaHayırlı bir şekilde bir an evvel sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini.umudunu yitirme umarım paranın bir kısmını iade eder merkez.hangi merkezde yaptırdın acaba? Tüp bebek de merkez de çok önemli. Kız kardeşim Ankara Başkent üniversitesi de yaptırdı ikizleri var 5ayliklar ilk denemede onun de olmamıştı.umudunuzu yitirmeyen ve olumlu düşünün
Aynen ilk once dunyaları bile istese verecek gibi oluyo insan biliyorsun ki cok pahalı bu işler ve defalarca deniyosun yeri geldigndeGecmis olsun canim...ben 6 kere parasi boşa gitmis biri olarak seni cok iyi anliyorum anne olabilmek icin once gozun parayi gormuyor ama sonra elin boş dönünce giden paraya da uzuluyoruz maalesef biz hala harcadigimiz paralarin borcunu öduyecez 3 sene daha ..allah saglik versin ama bidaki sefere kavusursun insalahh bebegine yada rabbim kendiliginden nasip eder ümidini kaybetme....benim 5.tupten sonra kendiliginden oluşan hamileligim oldu ama talisizliklerden kaybettim ve halaaa umudum var insalah olucak bigün
Saglicakla kal.....
Cok tesekkur ederim inanin bende neyle yargılandıgımı anlamadım.üzülmemişim guya 4senedir ne cekiyorum bir ben bir Allah bilirRabbim kimseyi evlat ile sınamasın bir anne olmadan bile ne kadar acı zorlu bir süreç olduğunu anlamaya çalışsak keşke insanların acılarından nemalanıp burada saçma laflar ediliyor da ne oluyor şimdi Allah aşkına açıklasın birisi ya! Maddi olanağa ihtiyaç duyulmadan tedavi imkanı veren hayır kurumu var da biz mi bilmiyoruz! Faydan yok madem zararın bari olmasın.. konu sahibi Rabbim hayırlı çıkışlar versin size de inşallah tez zamanda evlat sahibi olursunuz.