- Konu Sahibi SonsuzMasalim
Geçmiş olsun
Genelde iade olmuyor
Benim merkezim 3. transferde bedava yapıyordu ilaçları kendin alıyordun tabii
Genelde iade olmuyor
Benim merkezim 3. transferde bedava yapıyordu ilaçları kendin alıyordun tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebek tedavisi için Ankara ve İstanbul dan başka ile güvenmiyorum ben .Kayseri'de oturuyorum ve tedaviye başlayan herkes Ankara'ya yada İstanbul'a gidiyor .Siz de en azından dondurma işleminin parasını falan geri almaya çalışın en kısa zamanda Ankara'ya gitmeye çalışın.sabir etmeniz lazım çok zorlu bir süreç.kizkardesimle oturup saatlerce ağlardik .Bin şükür kurallarını 2taneyle birden doldurdu Rabbim.Gaziantep te nalet bi merkez di ya
Ne yazıkki paranızı alamazsınız ikinci tup bebek denememde embriyo canlanmamisti ücret iadesi yapılmadı 3. Denemede bir kizim var şimdi 6 aylikKk taşlama ekibi iş basinda. Burada gercekten isi gucu her konuda konu sahibine sallamak olan bi ekip var. Azalarak yokolsaniz keşke.
Bilmiyorum eşimi ikna edersem gitmek istiyorum canınTüp bebek tedavisi için Ankara ve İstanbul dan başka ile güvenmiyorum ben .Kayseri'de oturuyorum ve tedaviye başlayan herkes Ankara'ya yada İstanbul'a gidiyor .Siz de en azından dondurma işleminin parasını falan geri almaya çalışın en kısa zamanda Ankara'ya gitmeye çalışın.sabir etmeniz lazım çok zorlu bir süreç.kizkardesimle oturup saatlerce ağlardik .Bin şükür kurallarını 2taneyle birden doldurdu Rabbim.
Ankara'ya gitmeyi düşünürsen Başkent Üniversitesinde çok iyi bir doktor var, hem kuzenim hem ablam o doktorun tedavisiyle hamile kaldı. 2.500 lira gibi bir paraydı üstelik. Allah isteyen herkese evlat nasip eder inşallah, maddi manevi yıpratıcı bir durumBilmiyorum eşimi ikna edersem gitmek istiyorum canın
Canım insanlar konuşur hemde çok boş konuşur sen olumsuz yorum yapanlara aldırma lütfen . Bu aciyi yaşayan bilir tekrar toparlanıp ayağa kalkmak zordur yeni bir tedavi içinde maddi ve manevi hiç lazim. İnşallah bi an önce kendini toparlarsin.. paraya gelince eğer transfer işlemi yapilmadiysa sadece transfer ücretini iade etmek zorundalar oda kliniğe göre değişiyor şimdi fiyat söyleyemiyorum kliniği bilmediğim için. Ama 1 tl dir maksimum oda çünkü toplama ve takip parası dondurma parası ve transfer parası diye 4 de ayrılıyor o 6000 tl kliniği arayıp danışmadan ogrensek çok daha doğru olur.. allaha emanet ol üzülme bunda da vardır elbet bir hayır dik dur kendini hazırlamaya bakYemin ederim bende anlamadım üzülüp aglayacagıma paranın derdıne dusmusum. Mecbur ayaga kalkmak zorundayım napayım hayata mı kuseyim anlamadım
Bilmiyorum eşimi ikna edersem gitmek istiyorum canın
Ikinci denemede 500 lira dusuyorlar size tavsiyem kalacak yeriniz yoksa buralara gitmemeniz çok zor bir süreç insanı hem maddi hem manevi yıpratıyor bu arada hangi ilde oturuyorsunuzHiç bir bilgim yok bu konuyla alakalı ama siz yine de bir görüşün tüp bebek merkeziyle belki iade olmasa da ikinci transfer için indirim yaparlar uzlaşmacı bir konuşma işe yarayabilir.
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın dilerim bundan sonraki transferiniz yaşar ve size tutunur başarıyla.
Sizinle ayni fikirdeyim bende malatya da 2 defa yaptirdim ama bos onlari deneme bile saymiyirum 3. Icin istanbula gidecegim insallah rabbim her isteyene de bana da nasip ederTüp bebek tedavisi için Ankara ve İstanbul dan başka ile güvenmiyorum ben .Kayseri'de oturuyorum ve tedaviye başlayan herkes Ankara'ya yada İstanbul'a gidiyor .Siz de en azından dondurma işleminin parasını falan geri almaya çalışın en kısa zamanda Ankara'ya gitmeye çalışın.sabir etmeniz lazım çok zorlu bir süreç.kizkardesimle oturup saatlerce ağlardik .Bin şükür kurallarını 2taneyle birden doldurdu Rabbim.
Kmaraş napacagız ya kalacak yerimizde yokIkinci denemede 500 lira dusuyorlar size tavsiyem kalacak yeriniz yoksa buralara gitmemeniz çok zor bir süreç insanı hem maddi hem manevi yıpratıyor bu arada hangi ilde oturuyorsunuz
Bekara karı boşamak kolay derler sizinkiler o hesap olmuş belki kredi çekecek durumu yok bence birşey söylemeden önce iki kere düşünüp konuşun hanımefendi..Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Kmaraş napacagız ya kalacak yerimizde yok
Ya zaten ban yememek için susuyorum benim mesajımdan alıntı yapmayın lütfen benimde çocuğum yok uğraşıyorum zaten bu benim düşüncem ben yazdığım yorumun arkadindayimBekara karı boşamak kolay derler sizinkiler o hesap olmuş belki kredi çekecek durumu yok bence birşey söylemeden önce iki kere düşünüp konuşun hanımefendi..
Sadece transfer işlemi yapılmadıYapılan işlemin ücreti geri iade edilmez eğer yapılmamış bir işlemin ücreti önceden ödenmiş ise alabilirsiniz canım. Çünkü kimse suda garanti vermiyor bu konuda nasip işi bunlar . Eğer devlet desteği alabiliyorsan devlet hastanelerinde uygun oluyor sanırım. Şartlara uyiyorsaniz
Uğraşan bi insan bi yorum yazabiliyosa helal olsunYa zaten ban yememek için susuyorum benim mesajımdan alıntı yapmayın lütfen benimde çocuğum yok uğraşıyorum zaten bu benim düşüncem ben yazdığım yorumun arkadindayim