Embriyom öldü :(

Geçmiş olsun

Genelde iade olmuyor

Benim merkezim 3. transferde bedava yapıyordu ilaçları kendin alıyordun tabii

Gaziantep te nalet bi merkez di ya
Tüp bebek tedavisi için Ankara ve İstanbul dan başka ile güvenmiyorum ben .Kayseri'de oturuyorum ve tedaviye başlayan herkes Ankara'ya yada İstanbul'a gidiyor .Siz de en azından dondurma işleminin parasını falan geri almaya çalışın en kısa zamanda Ankara'ya gitmeye çalışın.sabir etmeniz lazım çok zorlu bir süreç.kizkardesimle oturup saatlerce ağlardik .Bin şükür kurallarını 2taneyle birden doldurdu Rabbim.

Tüp bebek demek para demek paranın çöpe gitmesi demek ikinci tedavi için zaman kaybı demek bunu algılamak için ille de tedaviyle bebek sahibi olmuş bir yaşantıya sahip olmaya gerek yok.

O zorlu sürecin maddi ve manevi yorgunluğu malum konu sahibi bir umutla beklerken bu kayıpla zaten yıkılmıştır.ama toparlanması için de paraya ihtiyacı var değil mi?

Bu kadar basit bu kadar net.

Bilmiyorum eşimi ikna edersem gitmek istiyorum canın

Hiç bir bilgim yok bu konuyla alakalı ama siz yine de bir görüşün tüp bebek merkeziyle belki iade olmasa da ikinci transfer için indirim yaparlar uzlaşmacı bir konuşma işe yarayabilir.
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın dilerim bundan sonraki transferiniz yaşar ve size tutunur başarıyla.

Ankara'ya gitmeyi düşünürsen Başkent Üniversitesinde çok iyi bir doktor var, hem kuzenim hem ablam o doktorun tedavisiyle hamile kaldı. 2.500 lira gibi bir paraydı üstelik. Allah isteyen herkese evlat nasip eder inşallah, maddi manevi yıpratıcı bir durum

Yemin ederim bende anlamadım üzülüp aglayacagıma paranın derdıne dusmusum. Mecbur ayaga kalkmak zorundayım napayım hayata mı kuseyim anlamadım
Canım insanlar konuşur hemde çok boş konuşur sen olumsuz yorum yapanlara aldırma lütfen . Bu aciyi yaşayan bilir tekrar toparlanıp ayağa kalkmak zordur yeni bir tedavi içinde maddi ve manevi hiç lazim. İnşallah bi an önce kendini toparlarsin.. paraya gelince eğer transfer işlemi yapilmadiysa sadece transfer ücretini iade etmek zorundalar oda kliniğe göre değişiyor şimdi fiyat söyleyemiyorum kliniği bilmediğim için. Ama 1 tl dir maksimum oda çünkü toplama ve takip parası dondurma parası ve transfer parası diye 4 de ayrılıyor o 6000 tl kliniği arayıp danışmadan ogrensek çok daha doğru olur.. allaha emanet ol üzülme bunda da vardır elbet bir hayır dik dur kendini hazırlamaya bak

Ikinci denemede 500 lira dusuyorlar size tavsiyem kalacak yeriniz yoksa buralara gitmemeniz çok zor bir süreç insanı hem maddi hem manevi yıpratıyor bu arada hangi ilde oturuyorsunuz

Sizinle ayni fikirdeyim bende malatya da 2 defa yaptirdim ama bos onlari deneme bile saymiyirum 3. Icin istanbula gidecegim insallah rabbim her isteyene de bana da nasip eder

allah kolaylıklar versin. paranıza bereket versin. çok zor bir süreç gerçekten
belki para iadesi yapmazlar ama 2.denemede indirim yapabilirler
inşallah kavuşursunuz en kısa zamanda bebeğinize

Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Bekara karı boşamak kolay derler sizinkiler o hesap olmuş belki kredi çekecek durumu yok bence birşey söylemeden önce iki kere düşünüp konuşun hanımefendi..

Yapılan işlemin ücreti geri iade edilmez eğer yapılmamış bir işlemin ücreti önceden ödenmiş ise alabilirsiniz canım. Çünkü kimse suda garanti vermiyor bu konuda nasip işi bunlar . Eğer devlet desteği alabiliyorsan devlet hastanelerinde uygun oluyor sanırım. Şartlara uyiyorsaniz

Bekara karı boşamak kolay derler sizinkiler o hesap olmuş belki kredi çekecek durumu yok bence birşey söylemeden önce iki kere düşünüp konuşun hanımefendi..
Ya zaten ban yememek için susuyorum benim mesajımdan alıntı yapmayın lütfen benimde çocuğum yok uğraşıyorum zaten bu benim düşüncem ben yazdığım yorumun arkadindayim

Sadece transfer işlemi yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…