Embriyo kalitesi ve günü ????

Pozitif sonucu hangi şekilde aldınız ? ☺️

• Ankete Katılan
    112
Aslında çok bir sorunumuz yoktu dogal yoldan nasip olmadı. 6 yumurtam oluştur. 4 ü devam etti 2 tanesi transfer gününe kadar geldi 8 e bölünmüş 1. Kaliteydi. Transfer edildi çok şükür nasip oldu bizede bu mutluluk. İnşallah sizlerede olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Önemli olan sayı değil kaliteli olması ben cok üzüldüm yumurtam az diye siz sakın oyle olursa üzülmeyin ☺️
Yazdıkların çok iyi geldi canım. Benim 7 yumurtadan 2 si döllendi. Dünden beri çok umutsuzum. İnşallah gelişimleri devam eder diye dua ediyorum. Allah size de evlatlarınıza da sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah

Merhaba, benim 32 yaşındayım fakat Over rezervim düşük ve 3 deneme de ancak 2 tane embriyo elde ettik. Ve laboratuar ortamında gelişmeme riski nedeniyle 2. Gün embriyolar donduruldu rahim dinlendirme sonrası transfer edildi.
Pazartesi günü transferim yapıldı ve ben 2. Gün embriyolarımla umutla bekliyorum :)
:nazar::nazar:

Aslında çok bir sorunumuz yoktu dogal yoldan nasip olmadı. 6 yumurtam oluştur. 4 ü devam etti 2 tanesi transfer gününe kadar geldi 8 e bölünmüş 1. Kaliteydi. Transfer edildi çok şükür nasip oldu bizede bu mutluluk. İnşallah sizlerede olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Önemli olan sayı değil kaliteli olması ben cok üzüldüm yumurtam az diye siz sakın oyle olursa üzülmeyin ☺️
Canım çok doğru söylüyorsun ben de üzüldüm aslında 7tanesi 3. Güne geldi 5. Güne 2 tane kalınca şaşırdım iki transferin oldu dimi canım

Merhaba, benim 32 yaşındayım fakat Over rezervim düşük ve 3 deneme de ancak 2 tane embriyo elde ettik. Ve laboratuar ortamında gelişmeme riski nedeniyle 2. Gün embriyolar donduruldu rahim dinlendirme sonrası transfer edildi.
Pazartesi günü transferim yapıldı ve ben 2. Gün embriyolarımla umutla bekliyorum :)
Ya canımmm ne güzel söylüyosun rabbim güzel haberlerini okumayı nasip etsin burdan bizlere de eksik etme dualarını ☺️

Merhaba arkadaşlar bu ay tüp bebek denemesine başladık opu oldum ama bi haftadır da ohss ile uğraşıyorum embriyolarımız dondurulup 2 ay sonra transfer olacak merak ettiğim şey 3. Gün mü 5. Gün mü daha çok olumlu sonuç verir bi de kalitesinin çok önemi var mı ??

Merhaba benimde donduruldu 8 tane 5AA 2 tane de 6. Gün donduruldu onların kalitesi ne bilmiyorum Mart adetimle başlıcam hayırlısıyla

Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah pozitif haberini verirsin haftaya

Merhaba arkadaşlar bu ay tüp bebek denemesine başladık opu oldum ama bi haftadır da ohss ile uğraşıyorum embriyolarımız dondurulup 2 ay sonra transfer olacak merak ettiğim şey 3. Gün mü 5. Gün mü daha çok olumlu sonuç verir bi de kalitesinin çok önemi var mı ??
Canım selam ohss olduğunu nasıl anladın? Benim de dün opu oldu, transferim zaten ohss riski nedeniyle baştan itibaren dondurulmuştan olarak başlatıldı. Karnım felaket şiş 4 aylık hamile gibi çatlatma iğnesinden sonra birden şişti hala da geçmedi. Ne kadar beklemem geçmesi için ne yapmam lazım?

Canım selam ohss olduğunu nasıl anladın? Benim de dün opu oldu, transferim zaten ohss riski nedeniyle baştan itibaren dondurulmuştan olarak başlatıldı. Karnım felaket şiş 4 aylık hamile gibi çatlatma iğnesinden sonra birden şişti hala da geçmedi. Ne kadar beklemem geçmesi için ne yapmam lazım?
Canım benim hemen doktoruna haber ver kendiliğinden asla geçmiyo bol su iç benim de karnım şiş bi şekilde bi hafta oldu hergün serum taktırmaktan öldüm bi de clexane başladık bi haftadır onu vuruyorum ama çok bi değişiklik olmuyo sadece bulantım biraz azaldı muayeneye gidiyorum bi gün durup bi gün doktorum riske atmadı en kötüsü de 1 ayda geçer dedi bugün iyi ihtimalle :KK43:

Ben 1 hafta çektim hayatımın en kötü günleriydi karnım şişti gerildi midem taş kesildi nefesim kesildi kendim yatıp kalkamadım hastanede yattım 1 gün de bulantı kusma Allah kimseye yaşatmasın. 1 haftaya adet oldum sonrasında rahatladım 1 hafta tuvalet harici kalkamadım

Ben tamamen pkoyum en son seviyelerdeyim hatta şiddetli bir ohss oldum atlattım üstüne adette oldum opudan 1 hafta sonra şimdi gelecek adetimi bekliyorum
Opudan sonra dostinex coraspin Progestan kullanmaya başladın mı canım Peki ??? Opu dan daha zoru ohss miş bence gerçekten neler yaptın canım geçmesi için ilaç kullandın mı ? ben ohss başladığın dan beri clexane kullanıyorum bide voluven serum bi haftadır..

Opudan sonra dostinex coraspin Progestan kullanmaya başladın mı canım Peki ??? Opu dan daha zoru ohss miş bence gerçekten neler yaptın canım geçmesi için ilaç kullandın mı ? ben ohss başladığın dan beri clexane kullanıyorum bide voluven serum bi haftadır..

Dostinex başladım rulid bide parol verdi doktorum. Bide midem çok kötü ağrıyordu mide ilacı verdi. Geçmeyince daha kötü olunca hastaneye yattım serumlar falan çok faydası olmadı. 2 3 gün daha çektim adet olmak çok rahatlattı 5 kilo almıştım ohss de en önemli örnegi

Clexane de rapor çıkardık hamilelegim boyunca kullanacakmışım sürekli kullanıyorum Opudan beri

Canım nasıl rapor çıkarılıyor onlara bize hiç bilgi verilmedi transfer 2 ay sonra benim 2 ay boyunca mı olucaz clexaneyi

İnan nasıl çıkardı bilmiyorum bana 2 kutu vermişti doktorum opu dan ertesi gün sonra başladım. Bugünde eşim yanına gitmiş orda yapmışlar raporu 10 kutu yazmış doktorumda sürekli kullanacakmışım kan pıhtılaşmam yok ama sürekli kullanacaksın dedi doktorum hamile kalsam bile

İnan nasıl çıkardı bilmiyorum bana 2 kutu vermişti doktorum opu dan ertesi gün sonra başladım. Bugünde eşim yanına gitmiş orda yapmışlar raporu 10 kutu yazmış doktorumda sürekli kullanacakmışım kan pıhtılaşmam yok ama sürekli kullanacaksın dedi doktorum hamile kalsam bile
Canım sen özel tüp bebek merkezinde mi oldun opuyu yoksa hastanede mi ben merkez de olduğumdan mı sormadılar ki

X