Emanet ergenlik cagindaki cocuk

5 gun bile olmaz. Ben işe gidiyorum, evde yalniz birakamam, sorumluluk alamam deyin

Türkiye’de gençler arasında Kore çok popüler, oraya gitmek isteyen öğrencilerim var da ordan aklıma geldi
Hayır. Kore de olasa Endonezya yada Amerika olsa da farketmez. Küçük kızlarını sırf ben varım diye göndermeye nasıl niyetleniyorlar benim neyime, parama mı direk bana mı, neye güveniyorlar ve böyle bir sorumluluğu neden alacağımı düşünüyorlar anlayamadım.. Ve ne diyeceğimide bilemedim çünkü öyle ciddi karar vermişlerki, kız dil kursuna gidiyor yakın zamandada görmeye gelmek istiyormuş. Peki bundan Aurora90’ın haberi var mı, yok

Valla tüm bunları açık açık deyin

5 gun bile olmaz. Ben işe gidiyorum, evde yalniz birakamam, sorumluluk alamam deyin
Yok almıcam ya. Eğitim işlerini kendileri halledip sadece önden görme işin 5 gün bana gelmesini ve gezdirmemi istediler ama 1 gün bile ergen çocuğa bakamayacağım. Ve ben yokum burada gibi düşünüp öyle hareket etmelerini istiyorum

Bakamazsiniz zaten 16 17 yasinda olsa siz evde yokken bi makarna haşlar karnini doyurur. Su an evde yalnız bırakıp işe gidemezsiniz.

Univeristeye girince Erasmusla gitsin yurtdisina hem devlet hibe de veriyor, cebine para koyuyor.

Bakamazsiniz zaten 16 17 yasinda olsa siz evde yokken bi makarna haşlar karnini doyurur. Su an evde yalnız bırakıp işe gidemezsiniz.

Univeristeye girince Erasmusla gitsin yurtdisina hem devlet hibe de veriyor, cebine para koyuyor.
Yok üniversite zamanına kadar dayanamıyormuş, hemen gitmek istiyormuş ve kararınıda vermiş haspam

Bir dil kursuna yazdırdılar diye kız yurt dışında yaşayabilir kafalar pırıl pırıl

İnsanlar manyak sanırım. 13 yaşında ki bebe başkasına emanet edilir mi? Açık açık ben bakamam deyin.

Yatılı okul bakmalarını önerebilirsiniz.
yatılı okul olsa bile sürekli konu sahibinden bir şeyler isteyecekler.
"bizim kız hastalandı git bir bak"
"kızın osu busu varmış sen ilgilenir misin"
"kız biraz mutsuz bir konuşsan"
"okulda şöyle olmuş sen bir baksan nasıl olur" vs vs böyle gider.
tatil için bile olsa o yaştaki bir çocuğun sorumluluğunu alamayacağınızı net bir şekilde belli edin. uzak durun, aman sakın.

Hangi dil konusuluyor orda?

Kesin bir dille reddetin. ALLAH korusun olumsuz bir şey olur falan bütün ceremesini siz çekersiniz.
"Sana güvendik de yolladik, bi sahip çıkamadın,niye bakmadın vs"
Bakıyorsunuz diretiyorlar ortamı anlatin

Cidden cok manyakca geldi banada.. Sok oldum soylediklerine ve sorduklarina
Açıkça böyle bir sorumluluğu alamayacağınızı söyleyin. Vaktim yok ilgilenemem ayrıca sorunlulukta alamam kusura bakmayın diyceksiniz. Yoksa çok başınız ağırır

Kısa süreliğine de olsa kabul etmeyin 13 yaşındaki bir çocuk ne kadar olgun olursa olsun 30 yaş olgunluğunda değil ya hoş.
Ayrıca çocuğun sizin yanınıza gelince olgunluğu yalan olursa ne olacak? Bazı aileler çocuklarını dizlerinin dibindeki gibi sanıyorlar kuzeninizde kızını öyle sanıyor olabilir dertsiz başınıza dert alırsınız, beğendim ben burada okuyacağım derse yurt vs ayarlarsalar dahi kız kaldığım yeri beğenmedim sorun yaşıyorum dese çocuk hooop sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…