Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

Tatlım merhaba
Takip etmene çok ama çok sevindim.
Ah neredeeeee, fıstık gibi olup buraları terk edebilmek ne mümkün? Anladım ki bu kg verme maratonu bitse de sağlıklı beslenme alışkanlığı asla bitmeyecek.
Beynim anladı da yağlarım, göbeğim, midem anlamadı bunu Tatlı istiyor da istiyor

Senin adın ne, kaç kilosun, kaç kilo vermek istiyorsun ve neler yapıyorsun?

Ya ben diyet bittikten sonra yağ hücrelerinin küçülmesi için 5 yıl gerekir diye bir şey duydum da inanmak istemedim

22 Kasım' a kadar durmak yokkkkk tempolu devam

Oh ne güzel beni anlayan biri daha varmış buralarda
Bak şimdi, insan akşam oturup 1 kg dondurmayı tek başına yer mi? Magnum minilerden 1 kutu alıp hepsini kendi yer mi?
5'li gofret paketi alıp hop diye bitirir mi?
Sana anlatamam içimdeki tatlı aşkını.
Yemek vermesinler, su ve tatlı versinler gık demem.
Bu sefer de ne oluyor o kadar şekeri, yağı basarsan? Tatlı mı tatlı nur topu gibi bir göbek oluyor

Karadeniz' i görmedim ve öylesine merak ediyorum ki...
Çok iyi yapmışsın, oraların havasını anlatırlar hep. Tertemiz.
Zayıflayacağız. Gör bak, önümüzdeki yaz fıstık gibiyiz
İşine de çok sevindim tatlım hayırlı olsun.

Tekrar tebrik ederim haftada 2 gün çok değil. Bu arada haftada 3 veya 4 gün Leslie nin burn 30 videosunu yapmaya başladım 30 dklık ve bana daha iyi gibi geldi.

Kışın ben de bu Leslie' yi deneyeceğim cidden, merak ediyorum.
Leslie sonrası herhangi bir şey yapıyor musun peki?
Karın, kalça hareketi falan?

Ve bir hafta daha biter, Cumartesi gelir.
Bu hafta ofiste öyle uykulu, öyle yorgun gezdim ki...
Yediğim şekerin acısı mı çıkıyor, uykusuz mu kalıyorum, kansız mıyım yine anlamadım.
Ama şimdi bile esniyorum.
Regl de yakın, göbüşü şişirdik

Hafta sonu detoks uygulayacaktım, diyetisyenimin verdiği programı yapayım dedim. Ama içimden gelmedi o yulafı, haşlanmış sebze püresini yemek.
Bu haftayı es geçeceğim. Güzelce yumurta haşladım, 1 dilim ekmek, 5 fındık, domates, adaçayı, peynir.
Çünkü geç kalktım. Hem kahvaltı hem de öğle yemeği olacak bu.
Saat 3 gibi ara öğün yaparım. 6-6 buçuk gibi de akşam yemeği.
60' ı geç bulup çabuk kaybettim Ama yine yakalayacağım ve bu kez kaybetmeye niyetim yok.
58' i görüp 2 kg pay bırakacağım kendime. Her hafta tartılacağım 58-60 aralığında olacağım hep.
Ve bu böyle 2 yıl falan gidecek sanırım çünkü nerede bırakırsan orada kg almaya başlıyorsun.

Öf, amma uzattım

Ama yazmak iyi geliyor. Örgü örenler nasıl bunun bir terapi olduğunu söylüyorsa ben de yazarak rahatlıyorum.
Bir yandan da adaçayımı yudumluyorum.

Annem çocuk bakmaya başladı. Kadıncağız 50' sinden sonra çalışıyor. Ama aile olmak demek bu demek işte.
Maddi sorunların ortasında herkes ne yapabilirim diye düşünüp bir şeyler yapıyor.
Şimdi onu bekliyorum, gelsin bir türk kahvesi patlatalım sonra bebek mevlütüne gideceğiz.

Mevlüt

Bir sürü tatlı tuzlu demek

Hadi Aylin, bugün de sınavın bu olsun kızım

Kızlar gittim kendime ciciler aldım
Her ay kendime 10 TL' lik de olsa bir şey almaya karar verdim.
Her ay yenileneceğim, ruhuma iyi gelen, bakımlı olmamı sağlayan bir şey alacağım.
Alıyoruz zaten öyle veya böyle ama bunu bilinçli yapmak daha güzel.
Bu ay cildim için şu meşhur aloe verayı bir deneyelim dedim ve iki ürün aldım. Köpük ve peeling.
Çok heveslendiğim bordo ruju aldım.
Bir de yağlı saçlar için şampuan.
Diyet bozmamak için alışveriş yapan birini aradıysanız doğru adres burası.

Diyete tam gaz devam kızlar Regl oldum fırladı göbek
Grip de oluyorum burnum akıyor.
Ama sıfır kaçamak

Canım seni uzaktan uzaktan takip ediyorum uzun zamandır, boyumuz ve hedef kilolarımız aynı neredeyse. Nasıl gidiyor? Son fotoğrafın mükemmel bu arada:)

Canım seni uzaktan uzaktan takip ediyorum uzun zamandır, boyumuz ve hedef kilolarımız aynı neredeyse. Nasıl gidiyor? Son fotoğrafın mükemmel bu arada:)

Canım 60' a inip sonra yemelere doyamadığımdan 64' e fırladım.
Şimdi 63 oldum yine. Hemen 58 olmam lazım.
Kaçamaksız devam ediyorum
Bir parça bitter çikolatayla gevrek hazırladım şimdi kendime

Sen neler yapıyorsun kaç kilosun şimdi?

Canım ben de 7 - 8 sene kadar önce 75 kiloya ulaşmıştım:) son 2 - 3 yıldır da 63 - 64 tüm. Geçen gün bir baktım 66 olmuşum.
Hemen şekeri ekmeği kestim, bir nevi Karatay diyeti yapıyorum, bu sabah 62,8'i gördüm. Benim de hedefim 56. Bir haftadır süper gidiyorum. Sporu da ekleyebilsem daha güzel olacak.
Motivasyonumuz daim olsun, seni takipteyim:)

Hemen 65-66' ya fırlayabiliyorum ben de.
Hatta 1 ayda 60' dan 68' e çıkabilirim hiç yorulmadan, çabalamadan, sadece sevdiğim şeyleri yiyerek

Kahvaltımı yaptım şimdi, yine gevrek yedim ama sıkıldım bunu yemekten.

Yarın diyetisyenimin verdiği kırmızı içeceği yapıp içeceğim yine. 1 hafta içeyim detoks olsun.

62.8 çok güzel

Kışın diyet yapmak zor olacak ama yazın 56-58 olarak bikini seçeceğiz eminim ben

Aynıyız:) O kadar kolay kilo alıyorum ki. Hani bazen derler ya o kiloları bir haftada almadınız ki bir haftada veresiniz, yavaş gidin falan diye. Ben bir haftada alıyorum
Yaza kadar o kiloya inip, vücudumu da biraz sporla sıkılaştırmak istiyorum, bu sefer çok azimliyim.
Alternatifler oluşturmak lazım insan fenalık geçiriyor aynı şeyleri yemekten, sen yap bakalım detoksunu, sonuçlarını takip edeceğim:)
Kolay gelsin canım

tesekkür ederım canım :)
Karadenız yaradı galıba
86 larda gezıyordum 82.7 yi gördüm bu haftaa :)) ustelık kurumdakı ogle yemegı cok dandık makarna pılav kısır bunlardan bırı oluyor cok nadır de mercımek corbası .. yemedım de degıl yedım bıde yaa sadece ıse yuruyerek gıdıp gelıyorum evle mesafesı 20 dk o bıle yaradı herhalde bırde kurumda her seans ogrencılerı ındırıp servıse bındırıp yenı gelenlerı alıp cıkıyoruz merdıvende ıse yaradı herhalde. e tabı ıs geregı gun ve hareket de erken baslıyor :)) ıyı oldu galıba :)
olcak mı ne dıe umutlandım zayıflıyorum sanıırım.. :)

Süper olmuş süperrrrr

Yarın tartı günüm.
Pür dikkat diyet moddaydım bakalım sonucu olumlu mu olacak?
Saçımı da simsiyah yaptım yine
Dayanamadım boyattım kızlar valla. Çok yıpranmış görünüyordu.
Kendime de bir parfüm aldım Lancome La Vie Este Belle
Mutlaka duymuşsunuzdur, tatlı bir kış kokusu
Arkadaşım da parfüm hediye etti En sevdiğimden Gucci Premier

Yani bu aralar kadınlığım tuttu, bakımlı olasım tuttu hadi bakalım

bende 78 kiloyum 25 yaşındayım ve bebek tedavisi için 2 aydır gidiyorum geçen aydan bu yana 3 kilo verdim bugün dr da tartıldım 78 kiloyum dr kilo verince bebeğimin tedavisiz bile olabileceğini söyledi diyete daha da asılmaya karar verdim yağlanma özellikle göbek bölgesinde kollarım bacaklarım kiloma göre normal özellikle karın bölgem yağlı ve hedefim 60 destek olun bana elysion maşşallah nasıl bir enerjin var bana bile geçti harikasın sen bir an önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan bir an önce

Günaydın hayatım boyun kaç?
Yaşın da çok genç, en kısa zamanla sağlıkla kg verip sonra da bebeğini kucağına alırsın inşallah

Diyetisyen kontrolündesin değil mi? Çünkü bildiğim kadarıyla gebe kalmadan önce beslenmen, vücuduna giren vitaminler falan çok önemli, kg vereceğim diye vücudunu bir şeylerden eksik etme sakın tatlım.

Hep destek, tam destek burada

Zaman öyle çabuk geçiyor ki, Nisan' da başlamışım diyete, ne zaman Ekim oldu anlamadım bile. Kilolar da öyle geçiyor dikkat edersen.
Tabii ben 60 olup rehavete kapıldığım için şuan 63'e fırlamış oldum ama yerleşmeden uğurlamaya çalışıyorum fazlalıkları

78' dim ben de 3 yıl önce. Nasıl bir his olduğunu, bir an önce 6' lı rakamlara inmek istediğini biliyorum.
Acele etme, inan bana ayda 3 kg versen, 6 ayda bitecek bu kg verme maratonu. En kötü ihtimal 7-8 ay. Sonra da koruma kısmı gelecek.

Benim de karın bölgem yağlı kuzum. Abur cuburu, şekeri çok yemekten şeker gibi göbeğim oldu

Şimdi 63 ama hala oradan pıt diye çıkıyor, belli ediyor kendini. Spora ara verdim, ancak sporla dümdüz yapabilirim.

Sen neler yapıyorsun, nasıl dikkat ediyorsun ve bebişe hazırlıyorsun kendini? Anlat bakalım

Al benden de o kadar
1 haftada 3 kg alır mı insan evladı? Hem ne alır... Alıyorum

Neyse, bu hafta dikkat ettim ama 63 çıktım. Ben 64' ten 62' ye inerim diyordum. Olmadı
Demek ki yerleşmemiş kg olsa da öyle hoppppp diye gidivermiyor 1 haftada.
3 hafta uğraş şimdi 60 olmak için

Sporla çok güzel oluyor canım, ben ara verdim salona gidemiyorum, haftaya başlayacağım. İnan herkes çok çabuk fark ediyor sporun sonucunu.

Detoksu bu hafta deneyemedim, sabahları 06:10' da evden çıkıyorum işe gitmek için.
Ezanla birlikte çıkıyorum resmen. O kör karanlıkta meyve sıkacağını çalıştırmaya üşendim

Ama daha önce denediğimde güzel sonuç aldım. Yarından itibaren 1 hafta daha deneyeyim, haftaya 61.5 falan olurum belki

Alternatifler hayat kurtarıyor. İnsana diyet yapmıyor hissi veriyor.
Mesela ben hiç kaju yemezdim, kabuklu yer fıstığı yemezdim, yaban mersini yemezdim.
Şimdi ara öğünlerime böyle antin kuntin şeyler ekliyorum ki diyetten sıkılmayayım

Eveeeeeet, geldi kış ayları, gevşer Aylin' in tatlı direnci yayları

Her gün çikolata verseniz yerim.
Her gün sıcak çikolata yapsanız içerim.
Her gün Nutella sür ekmeğine deseniz, sürerim.
Islak kek mi? Alırım 3 dilim.

Ooooof kızlar of

Kış gelince benim tatlı isteğim artıyor da artıyor.
O zaman yazın yediğim hurmalar Gelsin ara öğün olsun tekrar.

Bugün teyzemler geliyor bize. Birazdan bir ıslak kek tarifi deneyeceğim.
Bol çikolatalı, nemli kek.
Tabii yiyemeyeceğim. Ama evi kek kokusu sarınca ben nerelere gideyim, ne edeyim?

harikasın canım dün okudum baya topiğini enerji yüklendim sanki ben sana tanıtayım kendimi 160 boy kilo 78 5 ay önce 2 aylık bebeğim alındı kalbi atmıyordu zorunlu kürtaj oldum geçen sene 87 kiloydum 1 yılda işte şu an 78 im devlet hastanesinde diyetisyene gittim kitapçık falan verdiler ama devlet hastanesine 2. gidişimde diyetisyen o dadan kovacaktı beni neredeyse ben dedim ayda 3 kilo verebiliyorum tahlil falan yapın boğazını tutarsan verirsin diye yanındaki arkadaşıyla yüzüme kahkaha attı bi daha da gitmedim özele gidecek de durumum yok 1 yıldır çay kahve şekersiz içerim ekmeği kestim sanırım spor yetersiz geliyor işte dün dr da zayıfla doğal yolla bebeğin olur dedi ya yeter ki Allahım nasip etsin yemem yeter ki olsun bebeğim ama benim 6 ay kadar falan beklemeye vaktim yok yani daha doğrusu şöyle söyleyeyim ayda 3 değilde 6 verebilsem 2 ayda en azından hamile kalabilmem için öyle yol almış olacağımki anlatamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…