canım merhaba. günlüğüne şimdiye kadar hiç yazmasam da hergün mutlaka takip ediyorum desem yeridir.hatta sen uzun zamandır yoktun bende içimden dedim oh kıs fıstık gibi oldu ne işi var artık burada diyet günlüğünde kaçtı gitti dedim
çok güzel bir motive kaynağı oluyorsun tatlım. kilo almana üzüldüm ama senin için 4 kilo ne ki
maalesef vücut hafızası diye bir şey var ve kilo verdikten sonra en ufak hataları bile affetmiyor ve eski kiloya hızla dönmek istiyor.
22 kasıma kadar 6 kiloyu çok rahat verebileceğine inanıyorum tatlım. takipteyim
Merhaba, öncelikle kolay gelsin kilo verme sürecinde:) Bi insan bu kadar mı tatlı sever yazmışsın. Dondurma üstüne kek filan, başka bir yazında da 4 gofret yediğini filan yazmışsın:) Kendime yakın birini görüdğüme sevindim diyeiblirim:) Bende aynıyım ard arda yiyebiliyorum. Yani bir tepsi baklavanın yarısı bi oturmada yiyebilen bi potansiyeldeyim nalet olsun:)
Bende uzun süre gıremedım calısıyorum ıse basladım ayın 15 ınden berı özel bı kurumda :) bayram tatılındede kactım gıttım karadenızı gezdım geldım.
oralar bana yarıyor yaa moralım saclarım cıldım kendıne gelıyor karadenızde bır de zayıflayayım artık ben de yaa
Tekrar tebrik ederim haftada 2 gün çok değil. Bu arada haftada 3 veya 4 gün Leslie nin burn 30 videosunu yapmaya başladım 30 dklık ve bana daha iyi gibi geldi.
Canım seni uzaktan uzaktan takip ediyorum uzun zamandır, boyumuz ve hedef kilolarımız aynı neredeyse. Nasıl gidiyor? Son fotoğrafın mükemmel bu arada:)
Canım ben de 7 - 8 sene kadar önce 75 kiloya ulaşmıştım:) son 2 - 3 yıldır da 63 - 64 tüm. Geçen gün bir baktım 66 olmuşum.Canım 60' a inip sonra yemelere doyamadığımdan 64' e fırladım.
Şimdi 63 oldum yine. Hemen 58 olmam lazım.
Kaçamaksız devam ediyorum
Bir parça bitter çikolatayla gevrek hazırladım şimdi kendime
Sen neler yapıyorsun kaç kilosun şimdi?
Canım ben de 7 - 8 sene kadar önce 75 kiloya ulaşmıştım:) son 2 - 3 yıldır da 63 - 64 tüm. Geçen gün bir baktım 66 olmuşum.
Hemen şekeri ekmeği kestim, bir nevi Karatay diyeti yapıyorum, bu sabah 62,8'i gördüm. Benim de hedefim 56. Bir haftadır süper gidiyorum. Sporu da ekleyebilsem daha güzel olacak.
Motivasyonumuz daim olsun, seni takipteyim:)
Aynıyız:) O kadar kolay kilo alıyorum ki. Hani bazen derler ya o kiloları bir haftada almadınız ki bir haftada veresiniz, yavaş gidin falan diye. Ben bir haftada alıyorumHemen 65-66' ya fırlayabiliyorum ben de.
Hatta 1 ayda 60' dan 68' e çıkabilirim hiç yorulmadan, çabalamadan, sadece sevdiğim şeyleri yiyerek
Kahvaltımı yaptım şimdi, yine gevrek yedim ama sıkıldım bunu yemekten.
Yarın diyetisyenimin verdiği kırmızı içeceği yapıp içeceğim yine. 1 hafta içeyim detoks olsun.
62.8 çok güzel
Kışın diyet yapmak zor olacak ama yazın 56-58 olarak bikini seçeceğiz eminim ben
tesekkür ederım canım :)Karadeniz' i görmedim ve öylesine merak ediyorum ki...
Çok iyi yapmışsın, oraların havasını anlatırlar hep. Tertemiz.
Zayıflayacağız. Gör bak, önümüzdeki yaz fıstık gibiyiz
İşine de çok sevindim tatlım hayırlı olsun.
Süper olmuş süperrrrrtesekkür ederım canım :)
Karadenız yaradı galıba
86 larda gezıyordum 82.7 yi gördüm bu haftaa :)) ustelık kurumdakı ogle yemegı cok dandık makarna pılav kısır bunlardan bırı oluyor cok nadır de mercımek corbası .. yemedım de degıl yedım bıde yaa sadece ıse yuruyerek gıdıp gelıyorum evle mesafesı 20 dk o bıle yaradı herhalde bırde kurumda her seans ogrencılerı ındırıp servıse bındırıp yenı gelenlerı alıp cıkıyoruz merdıvende ıse yaradı herhalde. e tabı ıs geregı gun ve hareket de erken baslıyor :)) ıyı oldu galıba :)
olcak mı ne dıe umutlandım zayıflıyorum sanıırım.. :)
bende 78 kiloyum 25 yaşındayım ve bebek tedavisi için 2 aydır gidiyorum geçen aydan bu yana 3 kilo verdim bugün dr da tartıldım 78 kiloyum dr kilo verince bebeğimin tedavisiz bile olabileceğini söyledi diyete daha da asılmaya karar verdim yağlanma özellikle göbek bölgesinde kollarım bacaklarım kiloma göre normal özellikle karın bölgem yağlı ve hedefim 60 destek olun banaelysion maşşallah nasıl bir enerjin var bana bile geçti harikasın sen bir an önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan bir an önce
Aynıyız:) O kadar kolay kilo alıyorum ki. Hani bazen derler ya o kiloları bir haftada almadınız ki bir haftada veresiniz, yavaş gidin falan diye. Ben bir haftada alıyorum
Yaza kadar o kiloya inip, vücudumu da biraz sporla sıkılaştırmak istiyorum, bu sefer çok azimliyim.
Alternatifler oluşturmak lazım insan fenalık geçiriyor aynı şeyleri yemekten, sen yap bakalım detoksunu, sonuçlarını takip edeceğim:)
Kolay gelsin canım
Günaydın hayatım boyun kaç?
Yaşın da çok genç, en kısa zamanla sağlıkla kg verip sonra da bebeğini kucağına alırsın inşallah
Diyetisyen kontrolündesin değil mi? Çünkü bildiğim kadarıyla gebe kalmadan önce beslenmen, vücuduna giren vitaminler falan çok önemli, kg vereceğim diye vücudunu bir şeylerden eksik etme sakın tatlım.
Hep destek, tam destek burada
Zaman öyle çabuk geçiyor ki, Nisan' da başlamışım diyete, ne zaman Ekim oldu anlamadım bile. Kilolar da öyle geçiyor dikkat edersen.
Tabii ben 60 olup rehavete kapıldığım için şuan 63'e fırlamış oldum ama yerleşmeden uğurlamaya çalışıyorum fazlalıkları
78' dim ben de 3 yıl önce. Nasıl bir his olduğunu, bir an önce 6' lı rakamlara inmek istediğini biliyorum.
Acele etme, inan bana ayda 3 kg versen, 6 ayda bitecek bu kg verme maratonu. En kötü ihtimal 7-8 ay. Sonra da koruma kısmı gelecek.
Benim de karın bölgem yağlı kuzum. Abur cuburu, şekeri çok yemekten şeker gibi göbeğim oldu
Şimdi 63 ama hala oradan pıt diye çıkıyor, belli ediyor kendini. Spora ara verdim, ancak sporla dümdüz yapabilirim.
Sen neler yapıyorsun, nasıl dikkat ediyorsun ve bebişe hazırlıyorsun kendini? Anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?