Canım gerçekten çocuk olmadığı için eskiyi içine sindirerek silebilecek ve yeni yaşamını çok güzel geçireceksin, eminim..
Bir de 50'li kilolara geçiş olunca off ne süper olucak, bu hedef seni zaten yeterince meşgul de edecektiriş, beslenme düzeni ve hayat derken.. güzellikler getirsin hepimize..
ne guzel bır basladın da bırakmadın.. daha oncede bı basarınvardı senın bu konuda ya bennn... bende senın gıbı 16-17 lı yaslarımda 58 kıloda kaldım yıllarca ne sısmanım dıye dusunup o gunlerınde tadını aldırmamısım kendıme.. sımdı 85 oldum 85İnan hiç evlenmemişim, bir rüya hatta kabus görmüş uyanmışım gibi geliyor.
O gelinliği ben mi giydim, o evde 8 ay ben mi yaşadım, o kavgaları ben mi ettim, tüm bunları ben mi yaşadım diyorum, inanamıyorum.
Film gibi geliyor, başkasının hikayesi gibi.
Çocuk da olmadığı için annemin babamın evi hiç yabancı gelmedi bana.
Rahatlardır bir de, istediğim gibi dışarı çıkarım, sorun etmezler.
O yüzden artık evde geyiğini yapıyoruz sürekli dulum ben bu saatte çıkmayayım falan diyorum gülüyorlar ama kızıyorlar da bir yandan dul dediğim için
Ah o 50li kilolar...
En son kaç yaşında gördüm 17 mi 16 mı hatırlamıyorum.
İnşallah canım güzellikler, iyilikler peşimizden ayrılmasın
Bu da her derde deva detoks içeceğim.
Sabahları aç karna içiyorum.
1 kırmızı pancar, 3-4 havuç, 1 yeşil elmayı meyve sıkacağından geçirip içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı atıyorum.
İçmek azıcık zor geliyor bana ama diyetisyenimin sözünü dinlerim ben içerim
Eki Görüntüle 1601939
ne guzel bır basladın da bırakmadın.. daha oncede bı basarınvardı senın bu konuda ya bennn... bende senın gıbı 16-17 lı yaslarımda 58 kıloda kaldım yıllarca ne sısmanım dıye dusunup o gunlerınde tadını aldırmamısım kendıme.. sımdı 85 oldum 85
nasıl baslanır bılemıyorum ve cok ıradesız ınancsızım ...
olmuyor..
hayat sıkıcı sehır cok sıcak ortamım arkadaslarım hepsınden ayrılıp memlekete dondum 2 yıldır kımsesız gıbıyım ve atanamadım ışsızımbırde ıstedıgını yemeyıp spor yuruyus yapmak ceza gıbı..
ben kazana düşmüşüm galıba
İnan hiç evlenmemişim, bir rüya hatta kabus görmüş uyanmışım gibi geliyor.
O gelinliği ben mi giydim, o evde 8 ay ben mi yaşadım, o kavgaları ben mi ettim, tüm bunları ben mi yaşadım diyorum, inanamıyorum.
Film gibi geliyor, başkasının hikayesi gibi.
Çocuk da olmadığı için annemin babamın evi hiç yabancı gelmedi bana.
Rahatlardır bir de, istediğim gibi dışarı çıkarım, sorun etmezler.
O yüzden artık evde geyiğini yapıyoruz sürekli dulum ben bu saatte çıkmayayım falan diyorum gülüyorlar ama kızıyorlar da bir yandan dul dediğim için
Ah o 50li kilolar...
En son kaç yaşında gördüm 17 mi 16 mı hatırlamıyorum.
İnşallah canım güzellikler, iyilikler peşimizden ayrılmasın
CNM çok güzel görünüyor
naber nasılsınnn
Kuzum,
İnançsız olmak yok! İradesiz olmak yok.
Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başlayacaksın.
İnsan umursamıyor, kg aldım diyor sürekli ama o kırılma noktası gelmiyor bir türlü.
Sonra bir uyanıyorsun.
Ne olmuşum ben diyerek bakıyorsun kat kat göbeğine, midene.
Kapkalın kollarına.
O zaman işte irade, inanç, hepsi seninle oluyor.
85 diyorsun mesela 2 ay sonra 75-76 olabilirsin.
Ayda 3-3.5 kg versen aslında 8-9 aylık yolun var.
Karamsar olma.
En önemlisi psikolojin diyet yapmaya hazır olacak.
Bedeninden önce ruhun hazır olmalı bence.
Çünkü ruhun bir şeye karar verdiği zaman inan bana bedenin direnmiyor, ayak uyduruyor.
Bak şu boşanma aşamasında annemin evine döndüm, dedim ki 1 ay boyunca yiyeceğim, sakın bana dokunmayın.
Tamam dedi annem.
Kusana kadar yedim, ciddi anlamda kusana kadar.
Sonra bir ay bitti, son akşam baygınlık geçiriyordum yatakta şişkinlikten.
Kalp krizi geçiriyorum sandım.
Sabah diyetisyene koştum hemen.
Buraya kadarmış, hoşgeldin diyet, sağlıklı beslenme dedim.
Çünkü ben diyet yaparken, kg verirken mutluyum.
Yemenin sonu yok.
Diyet yapmak olarak görme diyor diyetisyenim. Bunu dengelemeyi öğreneceksin, az yemeyi, doğru şeyler yemeyi öğreneceksin ve hayatın boyunca uygulayacaksın diyor.
Sen de böyle düşün, diyete başladık her şey yasak algısını sokma zihnine.
Her şey serbest, ben doğru olanı doğru miktarda tercih ediyorum
Çok uzun yazdım kusura bakma tatlım ama lütfennnnnn kendini üzme, kilolar gidecek, çıtırık ve de mutlu hatunlar olacağız.
O düştüğün kazan da mutluluk kazanı olsun
allahım bu zamandan sonra karşına iyi kişiler çıkarır inş.
evt bu süreçleri atlatmak çok ama en güzel yanı bir daha karşı karşıya gelmiyeceksiniz
Kuzummm güzel olduğu kadar mucizevi de bir içecekmiş.
Öyle diyor diyetisyenim.
Faydalarını da okudum biraz, ama ne kadar süre içmek lazım onu da soracağım.
Bugün içmedim mesela, canım istemedi hiç o pancar tadını
İyiyim, daha iyi oluyorum her gün. Yıllık izne ayrıldım İstanbul' a yağmur yağıyor bugün
Regl oldum 2 hafta erken geldi. Bel ağrısıyla doktora gittim. Anlayacağın Murphy yasası devrede.
Ama içimde güzel heyecan var.
Çok şükür iyi hissediyorum.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Amin canım benim.
İnşallah karşımıza hep iyi insanlar çıksın.
Evet bıçakla kesilmiş gibi oluyor. Bir daha görmeyeceksin, sesini duymayacaksın.
Çok da tuhaf geliyor.
3 ay önce aynı yatakta uyuduğun adam bir anda yabancı oluveriyor.
Değişik bir his.
Ama insan nelere alışmıyor, neleri hazmetmiyor ki bunu hazmetmesin?
Zaman en güzel ilacımız.
Her yaramıza zamanı basıveriyoruz, iyileşiyoruz
ah negüzel anlatmışsın
karar vermek kolay fakata uygulaması zor tatlım
ben şu sıralar hiç diyet sağlıklı beslenme modunda değilim ama kilo vs almıyorum bir ileri bir geri gidiyorumm :))
dediğin gibi ruhum halim iyi değil önce onu bir düzelteyim gerir sorap söküğü gibi gelirrrr
antalyalımısınn
aslında pancar çok faydalı bir besin ama bende tadını sevemedim hiç
iyi canm oğlumla hayata tutmaya çalışıyorumm
aynen zaman en güzel ilaç doğru
artık geriye değil önümüze bakma zamanııı
ne guzel yazmıssın hıc uzun gelmedı hemencecık bıttı evet bı kırılma noktası var battım derken ınsanı depara kaldıran.. bakalım bı 10 gunluk tatılım var ruhum duzelsın ınsallah gelınceKuzum,
İnançsız olmak yok! İradesiz olmak yok.
Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başlayacaksın.
İnsan umursamıyor, kg aldım diyor sürekli ama o kırılma noktası gelmiyor bir türlü.
Sonra bir uyanıyorsun.
Ne olmuşum ben diyerek bakıyorsun kat kat göbeğine, midene.
Kapkalın kollarına.
O zaman işte irade, inanç, hepsi seninle oluyor.
85 diyorsun mesela 2 ay sonra 75-76 olabilirsin.
Ayda 3-3.5 kg versen aslında 8-9 aylık yolun var.
Karamsar olma.
En önemlisi psikolojin diyet yapmaya hazır olacak.
Bedeninden önce ruhun hazır olmalı bence.
Çünkü ruhun bir şeye karar verdiği zaman inan bana bedenin direnmiyor, ayak uyduruyor.
Bak şu boşanma aşamasında annemin evine döndüm, dedim ki 1 ay boyunca yiyeceğim, sakın bana dokunmayın.
Tamam dedi annem.
Kusana kadar yedim, ciddi anlamda kusana kadar.
Sonra bir ay bitti, son akşam baygınlık geçiriyordum yatakta şişkinlikten.
Kalp krizi geçiriyorum sandım.
Sabah diyetisyene koştum hemen.
Buraya kadarmış, hoşgeldin diyet, sağlıklı beslenme dedim.
Çünkü ben diyet yaparken, kg verirken mutluyum.
Yemenin sonu yok.
Diyet yapmak olarak görme diyor diyetisyenim. Bunu dengelemeyi öğreneceksin, az yemeyi, doğru şeyler yemeyi öğreneceksin ve hayatın boyunca uygulayacaksın diyor.
Sen de böyle düşün, diyete başladık her şey yasak algısını sokma zihnine.
Her şey serbest, ben doğru olanı doğru miktarda tercih ediyorum
Çok uzun yazdım kusura bakma tatlım ama lütfennnnnn kendini üzme, kilolar gidecek, çıtırık ve de mutlu hatunlar olacağız.
O düştüğün kazan da mutluluk kazanı olsun
ra_punzel Anneanneciğini benim yerime kocamannnnnnnn öp, yanaklarını sık, böyle mıncır, sıkıştır olur mu?
Duasına, ağzına sağlık
Çok teşekkür ederimmmm, ah bu yüzlerimiz Allah' tan kilolarımızı saklıyor bir yere kadar
Kalsın tabii ya anneanne candır, kandır. Çocukluk anılarının en güzel kahramanıdır.
2 yıl oldu anneannemi kaybedeli. Diyorum ki şimdi olsaydı, şu koltukta otursaydı, türk kahvesi yapsaydım da karşılıklı içseydik. Acılarımı anlatsaydım, o eski zamanları anlatsaydı bana, hikayesinde kendimi bulsaydım da büyüseydim, olgunlaşsaydım, avunsaydım anlattıklarıyla.
Hayattayken kıymetini bilmeye çalışıyor insan ama ne olursa olsun özlemek bitmiyor.
Anneannene güzel, bol köpüklü bir türk kahvesi yapasım geldi şimdi
topiğinizi baştan sona okudum yaşadıklarınıza hem üzüldüm hem de dimdik ayakta durmayı başarmanıza çok sevindim gerçekten harika yol katetmişsiniz önünüzde güzel bir hayat var bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olun inşallah çok tebrik ediyorum bana ilham oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?