Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

kuzum hakında hayırlı olsun geçmişe sünger çek önünde koca bir hayat var sen geleceğe bak kimsenin ahı kinsede kalmaz
o insanları artık yok say ne aklına gelsin nede ne yapıyorlar diye merak et allah onları ıslah etsin yeni bir başlangıç yap yeni hayatına umutla merhaba de

Canım benim çok teşekkür ederim.
Tam da dediğini yapmak istiyorum ama bir türlü unutup atamıyorum içimden.
Psikoloğa gideceğim, yeni bir sayfa açamıyorum takıldım kaldım.
Rabbim unuttursun hepsini inşallah.

Canım benim çok teşekkür ederim.
Tam da dediğini yapmak istiyorum ama bir türlü unutup atamıyorum içimden.
Psikoloğa gideceğim, yeni bir sayfa açamıyorum takıldım kaldım.
Rabbim unuttursun hepsini inşallah.
şu anda olaylar çok yeni tabiki istersen yardım alabilirsin bu iyileşme süreci zaman alacaktır insanız gülüm yaşananlar bir anda unutulmaz zaman en iyi ilaçtır.

incecik olmussun elysion elysion çok özendimmmm benımde 15-20 kılo vermem lazım okul bıtsın sonra dıyet sınav gecsın sonra verıcem vs. derkeeenn geldım bu kılolara..
yasadıgın olumsuz durumlara ragmen rotanı kaybetmemen cok guzel.. o aılenın cırkın yuzunude erken farkedebılmen buyuk avantaj.. kurtulmana sevındım..
azmıne hayran kaldım.. tebrık ederım.. :KK9:

şu anda olaylar çok yeni tabiki istersen yardım alabilirsin bu iyileşme süreci zaman alacaktır insanız gülüm yaşananlar bir anda unutulmaz zaman en iyi ilaçtır.

Evet zamanla insanın alışamadığı bir şey yok sanırım.
İnsanlar ölümlere alışıyor ben koca yüzünden psikolojimi bozuyorum utanmadan :KK48:

Kendime söz verdim. Yarın yepyeni bir hayata uyanacağım.

incecik olmussun elysion elysion çok özendimmmm benımde 15-20 kılo vermem lazım okul bıtsın sonra dıyet sınav gecsın sonra verıcem vs. derkeeenn geldım bu kılolara..
yasadıgın olumsuz durumlara ragmen rotanı kaybetmemen cok guzel.. o aılenın cırkın yuzunude erken farkedebılmen buyuk avantaj.. kurtulmana sevındım..
azmıne hayran kaldım.. tebrık ederım.. :KK9:

Teşekkür ederim kuzum.
Azim, hırs, hedef, heves ne dersen vardı.
Şimdi Çarşamba' dan beri yiyorum ama yerken mutsuz olanlardanım ben. Diyet yaparken mutlu oluyorum.
Tuhaflık var :KK48:
Birlikte veririz bütün kiloları yavaş yavaş, sağlıklı bir şekilde.
Sınavın da bitmiş oh mis. Geçmiş olsunnn

Buraya günün menüsünü yazsam sayfa yanar gider ciddi anlamda :KK48:
Chocolate Disc mi dersin makarna mı dersin :KK48::kk77:
Yarın yine diyet moduna döneceğim ama bayramda ne yapacağım çok merak ediyorum.
Adapazarı'na teyzoşuma gidiyorum.
Boşnak böreği yapacak, tatlı yapacak ben 8 kaşık sebze mi yiyeceğim?
:KK48::63:

sonucla
Teşekkür ederim kuzum.
Azim, hırs, hedef, heves ne dersen vardı.
Şimdi Çarşamba' dan beri yiyorum ama yerken mutsuz olanlardanım ben. Diyet yaparken mutlu oluyorum.
Tuhaflık var :KK48:
Birlikte veririz bütün kiloları yavaş yavaş, sağlıklı bir şekilde.
Sınavın da bitmiş oh mis. Geçmiş olsunnn
sınav sonucları acıklanmadan henuz gecmıs sayılmaz ogretmen oldum kpss den atama beklıyorum kazanamazsam tekrar hazırlanacak ıstek kalmadıda bılmıyorum.. :/
ama artık bahane bulmamalıyım aldı basını gıttı cunku 85 ı gördüm :( acılennn bısılere baslayıp basarı oykumu yazmma lazım..
bendede hep boyledır her konuda dıbe vurana kadar gıderım sonra bır atak ben bıle sasırırırm bunu ben mı yaptım dıye... :)
bu agırlıkla da dıbe vurdum herhalde :KK70:

sonucla

sınav sonucları acıklanmadan henuz gecmıs sayılmaz ogretmen oldum kpss den atama beklıyorum kazanamazsam tekrar hazırlanacak ıstek kalmadıda bılmıyorum.. :/
ama artık bahane bulmamalıyım aldı basını gıttı cunku 85 ı gördüm :KK43: acılennn bısılere baslayıp basarı oykumu yazmma lazım..
bendede hep boyledır her konuda dıbe vurana kadar gıderım sonra bır atak ben bıle sasırırırm bunu ben mı yaptım dıye... :)
bu agırlıkla da dıbe vurdum herhalde :KK70:

İnşallah atanırsın :KK200:
O bahaneleri bana sor. Bayram geçsin, ramazan geçsin, hafta sonu geçsin, doktor randevum geçsin, o geçsin bu geçsin derken fırlıyor gidiyor kilolar.
Hele o süreçte tartılmadan devam edersen sonuç kabus oluyor.
Nisan' da başladım, davaya kadar ne güzel gitti. Bu hafta sapıttım biraz. Ama frenliyorum hemen kendimi.

Hadi şimdi o zaman yarın başlıyoruz.

Veya ramazan bitsin öyle :63::KK48::KK53:

İnşallah atanırsın :KK200:
O bahaneleri bana sor. Bayram geçsin, ramazan geçsin, hafta sonu geçsin, doktor randevum geçsin, o geçsin bu geçsin derken fırlıyor gidiyor kilolar.
Hele o süreçte tartılmadan devam edersen sonuç kabus oluyor.
Nisan' da başladım, davaya kadar ne güzel gitti. Bu hafta sapıttım biraz. Ama frenliyorum hemen kendimi.

Hadi şimdi o zaman yarın başlıyoruz.

Veya ramazan bitsin öyle :63::KK48::KK53:

ALLAHIMM bahaneler hepımızdemı aynıymıs kı :D
suan kac kılodasın..?

Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop teyzenin 3 çocuğu var eski eşim dahil, üçü de eşinden ayrılmış.
İki kızı ve bir oğlu evinin direkleri olarak mutsuz mutsuz etrafında şimdi.
Kocada bitiyor olay. Benimki ''Bir tanecik annem var, 60 yaşındaki kadın mı sana uyacak biz ona uyacağız'' diyordu.
O zaman daha da nefret ediyordum annesinden.
''Annemin getirdiği elmaları yememişsin, anneme gitmiyorsun, anneme neden öyle baktın?''
8 ay bunlarla geçti.
Bir de her akşam ''Ben bir anneme uğrayayım'' diyerek 1 saat evde olmayışları vardı.
En son bir gece patladım ''Sen etrafına baksana, hangi evli arkadaşın gecenin 11 ine kadar karısını yalnız bırakıyor evde?'' diye başlayarak. Meğer annesi de kapımızı dinlemiş ben bağırırken. Sonra anneme gelmiş ''Emine Hanım senin kızın çok konuşuyor çenesi hiç durmuyor'' demiş.
Annem de ''Utanmadınız mı kapı dinlemeye, madem o kadar kavga ediyorlar çalacaktınız kapılarını susacaklardı, ayrıca konuşana değil konuşturana bak, neden benim kızım o kadar konuşmuş acaba sordunuz mu?'' demiş.

Düşün kuzum hep böyle olayların içindeydim. Yazarken bile geriliyor insan.
Delirttiler beni 8 ayda :KK49::KK53::KK57:

Dilerim mutlu olmazlar.
Dilerim Rabbim bana bunların hepsini unutturur.

Tabii bu arada 1 haftadır da diyet yalan oldu boşanma bahanesiyle :KK50::KK23:
Yarından tezi yok hemen başlamam lazım.
Regl de olamadım hala, söktürücü verdi doktor.
:anneadayı::anneadayı: Bu modda geziyorum. Adam da korkuttu gebe olabilir misin diye. Annemle onun senaryosunu yazıyoruz doğurursun gideriz buralardan diyor 4 aylık çocuk alınmaz diyor :KK53:

Değilmişim Allah' tan.

Ayyy yazıyı okurken bile çok korktum Aylin acaba hamile misin diye.... Ohhh ya şükret sen. Çocuk olmayınca kapıyı vurup çekip gidebiliyorsun, boşandın mı bir daha selam bile vermek zorunda değilsin... Ama çocuğu olup aynı durumda olanlar çocuk büyüyene kadar senelerce o insanlarla uğraşmaya devam ediyorlar, düşünsene ne kadar zor.... Özgürsün oysa sen şimdi, onunlayken sevdiğin ama yapamadığın her şeyi yapabilirsin, onun ve ailesinin kısıtlamaları artık yok... Ne güzel yaaa... Kutlanır yani böyle boşanma :))

Bir şey merak ettim.... Bir insanı evlenmeden önce her anlamda, her yönden tanımayı başarabilmek önemli mesele, şimdi bir sonraki ilişkin/evliliğin için de sana büyük tecrübe oldu; sonrakinde çok mutlu olacaksın inşallah, daha doğru seçeceksin... Merak ettiğim şey; bunun ailesiyle böyle acayip bi bağımlı ilişkisinin olduğu, annenin böyle cadı olabileceği vs. evlilik öncesi hiç kendini belli etmiş miydi? Sevdiğin için mi görmemezlikten geldin; yoksa bütün bunlar hiiiiiiç anlaşılmayabiliyor mu/saklamışlar mıydı bu yönlerini? Detaylarını hatırlatıp üzmek istemiyorum seni ama bunların değerlendirilmesi sonraki ilişkide doğru seçim yapmayı kolaylaştırır diye düşünüyorum.

Diyete hoşdöndün! :KK15::nazar:

"25 yaşındayım. Hep ''Bir 10 kilo verse mükemmel olacak'' denen ama asla o 10 kiloyu veremeyenlerdenim.
Balık etli, yüzü çok güzel olanlardan, ''Kilo sana yakışıyor'' denenlerden.
Çikolatasız yaşayamayanlardan bir de."
Şu yazdıgın tanımın 27 yas olanıyım ben de :110:

"25 yaşındayım. Hep ''Bir 10 kilo verse mükemmel olacak'' denen ama asla o 10 kiloyu veremeyenlerdenim.

Ben de çikolatasız değil de ekmeksiz yaşayamayan versiyonu. Ama şimdi vazgeçtim, çoook azalttım 2 haftadır. :)) Kilonun "yakışması" ve "yüz güzelliği" aslında uzun süre incelmeyi engelleyen... Nasılsa böyle de beğeniliyorum ne uğraşayım duygusu. :) Ama şimdi inceliyoruz, inceleceğiz!!!!! :KK19:

Sen kaç kilosun canım ne kadar vermek istiyorsun ?
90 OLDUM CANIM :( 70 OLMAK İSTİYORUM BOYUM 1.67
ÜNİVERSİTEDE 65TİM SONRA ANTİDEPRASAN FALAN KULLANDIM BİRDEN ALDIM PANİK ATAK OLMUŞTUM SONRA BİR ARA 97 OLDUM SONRA BU KİLODAN 81 E DÜŞTÜM.
BEN ŞİMDİ DE KENDİMİ MOTİVE EDEMİYORUM BİR YANDAN BEBEK DE İSTİYORUZ AMA KİLONUNDA ETKİSİ VAR MI BİLEMEDİM 1 SENEDİR OLMADI ALLAH VERMEDİ SENİN İLK SAYFADAKİ DİYETİ UYGULASAM BENDE DE İŞE YARAR MI KAFAM ÇOK KARIŞIK TEK DAYANAMADIĞIM ÇİKOLATA TABİİ AMA BİR ANLIK YİYİP SONRA BİN PİŞMAN

Ben de çikolatasız değil de ekmeksiz yaşayamayan versiyonu. Ama şimdi vazgeçtim, çoook azalttım 2 haftadır. :)) Kilonun "yakışması" ve "yüz güzelliği" aslında uzun süre incelmeyi engelleyen... Nasılsa böyle de beğeniliyorum ne uğraşayım duygusu. :) Ama şimdi inceliyoruz, inceleceğiz!!!!! :KK19:
aslında bendede ekmek sorunu varcıkolata 2 -3 gunde 2 kare bıtter yesemde olur ama ekmeksız yedıgım hıc bır seyı yıyormus gıbı hıssetmıyorum

Ben de artık 28 oldum canım benim 87liyim.
Taaaaa 2012' de ilk kez diyet yaptım. 78' den indim 63' e. Sonra hopppppp fırladım.
70 oldum.
Sonra diyetisyen eşliğinde tekrar verdim.
Vermeye devam.
Şimdi de ''Ayyyy suratın uzar zayıflayınca'' diyorlar.
Yahu toto küçülüyor, bacak inceliyor, kollar zayıflıyor. Surat uzamasın diye tombalak mı gezelim?
:anneadayı::KK48:

Back