İnşallah canım benim rüyamda onu gördüm , üç ay önce Başkasını bulmuş boşanınca onunla evlenecekmiş :)))Dava gününü bende sabırsızlıkla bekliyorum eminim çok güçlü bir kadın olarak karşısına çıkınca çok pişman olacak...
Stres yapıyorsun.bilinç altında hep bu mevzu var bu yüzden böyle rüyalar görüyorsun canım sen çok güçlü birisin bunu unutma !! Sana dua edicem canım...İnşallah canım benim rüyamda onu gördüm , üç ay önce Başkasını bulmuş boşanınca onunla evlenecekmiş :)))
Gece 4'te bir uyandım huzursuz içim
Regl olamadım onun da sıkıntısı sanırım.
Dilerim Rabbim beni onun karşısında dimdik tutar .
Tatlım benim
İnşallah dediğin gibi olur.
Bu Çarşamba, dua et sen de lütfen, dimdik gideyim, dimdik çıkayım
Stres yapıyorsun.bilinç altında hep bu mevzu var bu yüzden böyle rüyalar görüyorsun canım sen çok güçlü birisin bunu unutma !! Sana dua edicem canım...
canım dualarım seninle
şu mübarek ayda tez zaman da huzura kavuşursun inş.
Bende çok heycAn yaptım yaCanlarım benim. Sizler nasıl güzel insanlarsınız...
Yüzünüzü bile görmedim ama dualarınızla gidiyorum yarın davaya
Bu akşam sıkıntıdan yiyorum tabii, zaten diyete başlarken de bugün böyle olacağını biliyordum.
Bugün ve yarın yerim, davadan sonra da spora gider atarım stresi sıkıntıyı.
Sıkıntıdan hala regl olamadım.
Kalbim pır pır kızlar.
3 ay sonra ilk kez göreceğim ve yüzüne bile bakmayacağım.
Canım benim Allah senden razı olsunCanım benim, seni sürekli taki ediyorumama sessiz takiçiyim muhteşem bi hatun oldun ağzı açık kalacak inan bana sende zevkten dört köşe olacaksın. Kadın isterse neler yapar göstereceksin yarın.. Dualarım seninle..
Rabbim senden razı olsun canım ne güzel oldu uyanır uyanmaz bunları okumakkuzum seni sessizce takip edenlerdenim azmine hayranım olaylar karşısında dik duruşunu takdir ediyorum inşallah iyisindir bu hayatında yaşadığın son kötü günün olsun herşeyin en iyisine layıksın ailenin verdiği destek çok güzel allah onlardan razı olsun
Biz de akşam pasta kestik evdekilerle geyik yapıyoruz millet bekarlığa veda ediyor biz Aylin'in evliliğe vedası diyoruz :))Bende çok heycAn yaptım yasanki ben gidecem davaya yemediğim bi kafam kalmıştı onu yidim bitrdim
Kaçtaydı acaba dava şuam napıyooor aylinBiz de akşam pasta kestik evdekilerle geyik yapıyoruz millet bekarlığa veda ediyor biz Aylin'in evliliğe vedası diyoruz :))
Gömdüm pastayı kuzum valla ama şimdi mide bulanıyor
Sen de gel valla hepimiz bir araya gelelim dövelim şapşiği :)) aklı başına gelsin :))
Biliyordum güçlü arkadaşım benim sana hayranım allah güzel günler gösterecek inşallah sana kuzum benimGeldim kızlar.
Bitirdim geldim.
5 dakika falan sürdü. Zayıf görsün içi gitsin dedik ama adam suratıma bile bakamadı. Ben ona baktım, suratı kıpkırmızıydı, hiç bakamadı bana. Sonra dava bitince önce ben çıktım kapıdan. Arkama bile bakmadan çıktım gittim.
İnsanlar eşleriyle birlikte gelip boşanıp el sıkışıp öpüşüp gidiyorlar. Biz iki düşman gibi.
Ne saçma değil mi?
Babam da diyor ki, ''Mesajla boşayan adam gelip helallik mi isteyecek bir de?''
Haklı.
Görünce içim burkuldu ama hiç ağlamadım orada. Dimdik durdum. Eve gelince 2 dk ağladım o kadar.
Neyse güzeller güzeli kızlar. Bir hikaye daha böyle bitti.
Aylin yine eski bekar günlerine, bir evin bir kızı hallerine döndü. Haftaya gidip kağıt alacağız sanırım, kararı alıp nüfustan düşüreceğiz. Sonra soyadıma kavuşacağım.
Rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın, kimseyi oralara düşürmesin, bana da aynı şeyleri tekrar yaşatmasın inşallah.
Allah kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi.
Sizleri çoooook seviyorum
Biliyordum güçlü arkadaşım benim sana hayranım allah güzel günler gösterecek inşallah sana kuzum benim
Kesinlikle bende artık hiç birleyi çok istemiyorum bunu kendime öğrettimİnşallah kuzum ya.
Eskiden hep ''Genç anne olayım, bir evin bir kızı olduğum için yalnız kalmayayım, bir sürü çocuk yapayım'' falan derdim. Al işte 28 olduk baba evine döndük. Çocuk için en az 3-4 yıl lazım şimdi
Şimdi düşünüyorum insan bir şeye takılmamalı.
Çok fazla istememeli. Hayırlısı olsun demeli.
Artık zamana bırakmayı öğreteceğim kendime.
Belki Allah beni ondan ayırarak çok daha büyük bir şeyden korudu. Buna inanıyorum.
Hadi bakalım yeni bir hayat var şimdi karşımızda
Bugün de diyet yok bu arada.
Kahvaltı bile yapmadım gerçi ama ekler yedim
Yarın tekrar dönüş yapacağım. Spor da yapayım, spor stres attırıyor.
Kesinlikle bende artık hiç birleyi çok istemiyorum bunu kendime öğrettim
Hayırlısı de geççç hadi bakalım normal diyet yapmaman canım boşver keyfine bak bıgünde yarın dönersin :))
Diyet yaparken markete girince diyeti bir bozayımmm bunların hepsinden alacağım diyorum.
Diyeti bozduğum gün de böyle kakalak gibi kalıyorum ne yesem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?