.Sizlerin keyfi yerinde umarım.
Bende kaç gündür sürekli bir uyku hali var. Havadan mıdır nedir anlamadım.
10 dedin mi uyuyorum.
Sürekli tatlı yemek istiyorum, tutuyorum kendimi. İpin ucu kaçarsa yakalayamam çünkü, kendimi tanıyorum. Bir gün diyeti bozarım, ertesi gün yine bozarım, sonra bakarım 70 gelmiş hoşgelmiş
Pazartesi tartılacağım ama umarım 64 falan çıkmam. Sabit çıkmaya razıyım valla votkaya bilmem neye.
Avukatla konuştum, yarın benimki gidip dava günü alacak. Dilerim kısa sürede sonuçlanır.
İşler yoğun, patronum Amerika' dan dönüyor, onun biletiydi vırtı zırtı derken gün nasıl geçti anlamadım.
Haziran da bitiyor be kızlar, bu dünya fani evet ama sanki daha da mı hızlandı zaman?
Ben hala Mart' ta kaldım
Sizlerin keyfi yerinde umarım.
Bende kaç gündür sürekli bir uyku hali var. Havadan mıdır nedir anlamadım.
10 dedin mi uyuyorum.
Sürekli tatlı yemek istiyorum, tutuyorum kendimi. İpin ucu kaçarsa yakalayamam çünkü, kendimi tanıyorum. Bir gün diyeti bozarım, ertesi gün yine bozarım, sonra bakarım 70 gelmiş hoşgelmiş
Pazartesi tartılacağım ama umarım 64 falan çıkmam. Sabit çıkmaya razıyım valla votkaya bilmem neye.
Avukatla konuştum, yarın benimki gidip dava günü alacak. Dilerim kısa sürede sonuçlanır.
İşler yoğun, patronum Amerika' dan dönüyor, onun biletiydi vırtı zırtı derken gün nasıl geçti anlamadım.
Haziran da bitiyor be kızlar, bu dünya fani evet ama sanki daha da mı hızlandı zaman?
Ben hala Mart' ta kaldım
.
Hakkında hayırlısı olsun.İnşallah ileride öyle bir ilişki yaşarsın ki bu yaşadıkların aklına bile gelmez.
Maşallahhh baya yol aldın.Seni alkışlıyorum.
Günler su gibi geçiyor her anı inşallah güzel yaşarız.
canım hakkında hayırlısı olur inş.
malaesef günler çok çabuk geçiyorrrrr
amaç bu günleri dolu dolu geçirmek fakat bende hiç o enerji yok işten eve gidince iftara kadar yatıyorummm
Eki Görüntüle 1568098 Evet günün sonucu 62.4
Foto gelsin
inşallah yine başarırsınız. bende sizin kg devamlı kg sorunu yaşayanlardanım. ve 1 kez azim ettim düğünüme yakın 18 kg verdim. şimdi 10 kg geri aldım. tekrar yapma gücüm yok keşke olsa.
maşşalah canm çok güzel görünüyorsunn
bende 65,90 kg düştüm
Harika görünüyorsunEki Görüntüle 1568098 Evet günün sonucu 62.4
Foto gelsin
Yaza uygun harika bir rrenk seçimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?