konu açtığın mesaja ek olarak yazdıklarını da şimdi okudum. önceden okumuştum ilk halini. eki yeni farkettim. bu site de başarı öyküleri okudukça tek ben değilmişim diyorum. sanki herkes biraz benden bahsediyor. gözüme kalem çeksem annem önce kilonu ver der hep. hep diyet yaptğımı spor yaptığımı saklamak durumun da kaldım. etraf veremezsen laf demesin derdi annem. geçen gün anne yeter artık herkes çaba sarfettiğimi bilsin olmazsa çabaladı olmadı desinler dedim. benneyaptımki
benim sorunum çok da farklı aslın da diyet yapmak çarem değil. çünkü gerçekten normalde çok sağlıklı beslenirim. ama hareket sıfırdı diyebilirim. üstüne kansızlıkta eklenince. off. her konuda benden bişeler gördükçe yazasım geliyor. beni anlayan birileri olduğunu hissetmek garip ama güzel. etrafımda onca anlamayana rağmen. :çok üzgünüm:
bigün bende zayıflicam ve buraya konumu açtığım da herşeyi yazıcam inş. benim de bir başlığım olacak ve bende herkesin kendini bulduğu öykümde destek olucam tüm ihtiyacı olanlara. :Saruboceq:
yasakmış ilaç ismi paylaşmak cnm.. ama ilaçtan daha ötesi bitki çayları...çok işe yarıyolar düzenli kullanıldığında...bana haplar biraz plasebo etki ediyo gibi geliyo...zayıflatıcağnı hissettiğmiz için psikolojik olarak,zayıflıyoruz... yoksa her hap o kadar da etkili değil
Elvaven acaba hangi bitki çaylarından bahsediyorsun biraz açıklarsan çok sevinirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yaaa elvaven fotoğraflara bakarken inan şok oldum kilo verdim diyordun filan ya göğüs topiğinde yazışıyorduk hatta seninle :roflol:
Bu denli çekici ve güzel olacağını tahmin etmemiştim maaşallah sana canım.
Helal olsun!
opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim hayatım :Saruboceq: evet hatırladım ben de.. fotoraflara bakınca daha iyi anlıyorum çok fark ediyo kilo vermek ya.. mirmirmirmir ama aynaya baktığımda her şekilde gözüme aynı "ben" gözüküyo.. tuhaf kaydirigubbakcemile3
Göğüs kısmına ben hallettim sayılır baya ilerleme kaydettim durumlar nasıl sende?
bayanssulusmile
sıkılaşmıyo bitürlü..ama daha toparlandılar..eskiden yayvandı kiloluyken..şimdi daha estetikler ama sımsıkı taş gibi falan olsa aahh ah boshayallersmile
:bbo: Spor yap canım bana çok faydası oldu herşey bahane yağ vs...
:lepi:
Onlar da yardım eder ama vereliniortak spor asıl bombayı yapıyor...
bayanssulusmile
Bu arada avatardaki resimdeki saç rengi süpermiş yaaaaaaaa....
bilmiyorumkismile
acikcasi ben sizi eski halinizle benzetemedim, bu yeni haliniz dediginiz foto alinti gibi, kusura bakmayin baska foto koysaniz inanicam gibi.l..
ah tatlım kesinlikle her hikaye bi yerden benziyo birbirine boshayallersmile .. ama yaşamlar çok farklı... ben mükemmelliyetçiyim.. her şeyde en iyi olmak isterim hep.. ama kilo büyük bi engel..gerçekten saçla başla uğraştım senelerdir.. sarıdan kırmızıya her rengi boyadım.. onlarla uğraşıcağma daha önce kilo verseydim.. bilmiyorumkismile
bende artık annemle aynı düşüncedeyim. zayıflama çabasına girdim. zayıf olduktan sonra diğer herşey bakımla halledilir ztn inş. :) bende de biraz mükemmelliyetçilik var, yazın ablamın düğünün de en güzel kız ben olmak istiyorum ve aylardır tüm çabalarım bundan. 2 kilo daha vermişim bugün buna da seviniyorum :kedi:
bu arada ikinci fotosunda elvavenin dediği gibi usta bi çekim, ztn modellik yapmaya başladımda demişti iyi okuduysan arkadaşım. yüz hatlarından anlayabilirsin aynı kişi olduğunu. saçlar da ele veriyor ztn. kaş şeklini değiştirmiş zayıflamış lokum gibiyken fıstık gibi bi hatun olmuş. e tabiki değişim olacak.
ve değişim senin zaferin elvaven, tekrar tebrikler a.s.
canım çok farklı bi rgüzelliğin var
inşallah istediğin kiloya inersin.duygularımıza tercüman olmuşsun.
hayatım çok teşekkür ederim :hooray: sen de ulaşıcaksın zafere.. resimleri de yakında silebilirim tatlım
ben ablamın düğününde 85 kilo falandım.. resimlere baktığımda çok kötü geliyo gözüme... keşke ben de zayıflayabilseydim düğününe kadar... eski resimlere baktıkça moralim bozuluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?