tebrikler elvaven çok şanşlısın bu haplar herkeste işe yaramıyor sanırım aman ha kilonu koru yazık onca emeğe tekrar kutlarım başarını
elvaven akapunkturu nereye yaptırdın
pzt.yada önümüzdeki hafta bende başlıycam şimdi araştırıyorum.
meraba arkadaşlar.ben de ocak ayına kadar 90 kiloydum. ama aynaya bakınca herkesten güzelim herkesten seksiyim diye kendimi avutur, giydiklerimi çok yakıştırırdım. kendime laf söyletmezdim şişko diye.. ama kendi başıma kaldığımda hayıflanırdım. ben öküz gibiyim böyle sürüp gitmez ki dedim.. ter basıyordu, çok çabuk yoruluyordum , kalbim sıkışıyordu sık sık..sağlık için de problem olmaya başlamıştı.. çevremdeki herkes baskı yapıyodu ver ver diye.. ama ben yememden taviz veremezdim..çünkü yemek en güzel işlevi canlı olmanın..bi zevk..tutku..
kasım ayında akupunktura başladım..evet herşey güzeldi ama kilo veremiyordum.. kulağımda o iğnelerle kaldığma değmiyordu sonuç.. son olarak 15 tatilde başlamaya karar verdim fx 15 hapıyla..15 günde 5 kilo zorlanmadan gitti. yememe ister istemez sonucu da gördükçe daha dikkat eder oldum.. çok yiyince pişmanlık hissediyodum çünkü kilolarım gelicek diye..artık elbiseler kotlar bolarmıştı ve çevreden övgüler gelmeye başlamıştı..hoşuma da gitti motive etti.. devam ettim ben de.. ara sıra durmalar oldu.. hiç veremedim.. ara sıra istediğim her şeyi yiyerek kilomu bi süre korumaya çalıştım.. artık 75 kilo olduğumda akupunkturu bıraktım. ve kendim yüklenicem dedim..
o arada fx 15 bitti piyasada.elma kromdan da sonuç alamayınca çaresizliğe düştüm mayıs hazirana kadar..hala vermem gereken 20 kilom vardı.. lw 6090 çıktı sonra.. onla birlikte devam ettim yoluma.. nesfitten , elma sirkesinden , ve bu haptan faydalanarak 66 ya kadar indim.. ve bgn ne yedin deseler bir koca tabak makarna ve 6 çikolata derim
bir öğün yerim ama istediğmi yerim..
kilomu sabitlemek için 2 haftadır hap falan da kullanmıyorum.yemek yiyorum bol bol ki , diyeti unuttu vücut.alıştı bu kiloya.. daha vermem gereken 5-10 kilo var.. ona da tekrar diyetle başlıycam.. sıkılaşmak için çareler arıyorum şimdi.. sıkı bi vücudum vardı ama okdr kilo kaybına hiçbir deri alışamıyor kolay kolay... göğüsler etkileniyor en çok.. ve bacak içleri , bel yanları..
ben çok üşengeç olduğum için spora da vakit ayıramadım.. artık kilolar verildi şimdi egzersiz zamanı.. kilomuzu koruyalım :enbuyukkk:
saolun kızlar şimdi çevremdeki herkes çok fitsin diyor..ama hala 50li kiloları görmek istiyorum..
kilonun benim çin en kötü tarafı genç bi kız için sevdiğini elde edememek..ben bunu çok yaşamıştım ve psikolojik hasarı çok büyük olurdu..
artık çok şükür ben gelenlerden seçip beğeniyorum kaydirigubbakcemile3
pek eğlenceli sayılmaz,daha zor hatta :hulya:
ama kesinlikle daha da güveniyorum artık kendime..
sırf bu his için bile vermeye, o kadar acı çekmeye değmiş doğrusu..
saolun kızlar şimdi çevremdeki herkes çok fitsin diyor..ama hala 50li kiloları görmek istiyorum..
kilonun benim çin en kötü tarafı genç bi kız için sevdiğini elde edememek..ben bunu çok yaşamıştım ve psikolojik hasarı çok büyük olurdu..
artık çok şükür ben gelenlerden seçip beğeniyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?