Eltiyle sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle bayan değil Kadın.sonuçta kimseyi baymıyoruz dimi .

Yahu kadın evinde istediği şeyi istediği kalınlıkta giyer,size ne?

Bacak bacak üstüne atmayı bile saygısızlık olarak nitelendirecek kadar örf ve adetlere bağlıysan,ne diye 4 sene flört edip sevgilinin ailesine evine her hafta girip çıkıyorsun derler adama!

Bırakın artık herkes benim gibi olsun,benim gibi giyinsinleri.yanlışsın arkadaşım,sen yat kalk dua et eşinin abisi beyfendi çıkmış ki sadece sizinle iletişimi kesmiş.kocanda çok tiynetsizmiş ki yengesinin namasuna dil uzattığını bile bile karım die yanında tutuyo hala seni.

Ayy kibar olayım,kendimi bozmiim dedim ama okudukça sinirlerimi zıplattın ya.dedikodu,fitne,iftira ne varsa yap sonrada "omo donomozdo bo yok " bi akıllı sizsiniz zaten.

İlk başta kaynınızın sizin işin 'bunun bu masada ne işi var' diye kayınvalidenize söylemesinin sebebi nedir? Ne oldu da söyledi onu?

Esimle mutluyuz cok sukur oda gordu ne olduklarini ve bana hak veriyor ben olaylarin icindeyken goremiyordum diyor bana ama uzaktan bakinca daha iyi anliyor insan diyor
Kaynin degil asil kocan kari agizliymis.
sen de usturuplu giyinmeyi dindarlik sanma. kalp kirmissin. iftira atmissin. aileyi birbirine katmissin.yok kenara cektim konustum bilmem ne.. fesatsin!! ama edepli giyinen bir edepsizsin. bu ne yaa.. midem bulandi. iyi ki senin gibi bir eltim yok. Ben olsam dugunune degil cenazene gelmem. gene olgun insanmis!

Hakaret etmene gerek yok bana ters diyorum farkindaysan dindarligida atmadim ortaya herkesin dusuncesi kendine burda fikir alisveri ve yorum yapiyoruz ama hakaret edemezsiniz

Inanin bende bilmiyorum sebebini sanirim kavinvalidemin bve kayinpederimin soyledigine gore tek sebep kiskanclik
Çok mantıksız geldi bana her hafta gittiğiniz adam sizi anasının evinde görünce niye atarlansın?
Kaç yaşındasınız?

Acik acik giyinme demedim kendi yakami tutup yukari cektim ona bakarak oda anladi
Her cümlenizde sizden ayrı nefret ediyorum. İnsanların namuslarına aile yapılarına dil uzatacak kadar hadsizsiniz. Fesatlığınızı açık açık söyleyecek kadar utanmazsınız. Bir de açık açık demedim yakamı tutup yukarı çekerek ima ettim deyince kendinizi kibar sanacak kadar cahilsiniz.

Çok mantıksız geldi bana her hafta gittiğiniz adam sizi anasının evinde görünce niye atarlansın?
Kaç yaşındasınız?
Bizimde esimle anlayamadigimiz bu kendi evine veya disara gorusuyoruz bir sikinti yok ama kayinvalidemin evinde surat asmalar konusmamalar bi tripler yapiliyor

Ben kimsenin namusuna dil uzatmadim aksine sanirim tum msjlarimi okumadan gelmissiniz buraya yaziyorsunuz emin olun ben namusuna laf etseydim ne esim benimle evlenirdi ne kayinvalidem beni tutardi kendi oz oglunu silipte ve kesinlikle ayrim yapmiyorum esimin ailesi ve esim dogu tarafli biliyosunuz ne laf soylerler ne soyletirler...

Her
Her İste vardir bi hayır. Bence böyle olması iyi olmuş. Eltin evine girip çıksa kim bilir neler olurdu. Bu tarz insanlarla gorusmemek en iyisi. Valla esimin erkek kardesinin elinden sigarasını alıp içsem eşim beni boşar. Allah bunları resmen sizden uzaklaştırmış. Sakın bu durumu bozmayın.

Sen niye eşimin yarım sigarasını içiyorsun niye eşimin peşinden balkona gidiyorsun göğüslerini ört laf ve imaları namusa laf etmek değil de ne acaba. Bal gibi de eşime yürüyorsun iması yapmışsınız hatta ima bile sayılmaz böyle direkt. Benim sizin kafanızla empati yapmam mümkün değil. Kocamın önünde beş kat yabancı bir kadın soyunsa asılsa dahi ben kadına birşey demem beni kocamın tavrı alakadar eder. Ne yapacaksınız yani kocanızın bulunduğu ortamlardaki her kadını kaş gözle oranı buranı ört diye uyaracak mısınz

Ayni dusuncedeyim hicbir zaman saygimi bozmadim hicbir zaman bir terbiyesizligim olmadi burdaki arkadaslar dusuncelerimden ve sozlerimden dolayi cok yargiladilar hakaretler ettiler daha evlenmeden bunlar yapiliyorsa evlenince ne olacakti diye cok dusundum ve Rabbime hep dua ettim gercek yuzlerini goster diye dediginiz gibi vardir bir hayir yorumunuz icin tesekkur ederim

Tabiki hayir kocaniz buna mecbur birakiliyorsa kendiside rahatsiz ama sirf abisi yuzunden birsey diyemiyorsa napardiniz ?

Ben eşimin tarafından kimse ile görüşmüyorum. Herkes dışardan aaaaa neden diyebilir bana ağır eleştirilerde bulunabilir. Fakat yaşadıklarım çok ağır ve trajik. Yeni ameliyat oldum ölümden döndüm ameliyatımda beklenmedik bir durum gelişti. Drlerin direk dediği stres ve sizi üzen kimse hayatınızda olmayacak. Simdi gorusmek istiyorlar fakat artık olan oldu kırılan kirildi. Agir saglik problemleri yasiyorum ailem dışında kimsede bilmiyor. Simdi arkamdan neler diyorlardir. O yuzden yazilanlara takilma. Bence sen en iyisini yapmissin aklima takilan bir konu daha var. İnsan kayninin yaninda dikkat eder kıyafetine. Gayet acik bi insanim fakat evime gelen kim olursa olsun uzerime uzun tunikler aldim onlari giymemi istedi esim. Egilip kalkiyorsun dedi. Sakin hayatini bunlarla barisip zehir etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…