4 sen
4 senedir evet laf sokarak surat asarak ve asagilayarak agirladilar dogru soyluyorsunuz ustune esime beni kotuluyor yine dogru soyluyorsunuz ustune her seyde eltim esime geliyor kendi sorunlarinda bile ustune kayinpederimin yaninda bile incecik pijamalar ve gibi ip gibi ic camasirlar giyip heryeri belli oluyor ve misafirlerin yaninda lohusa bir bayan gecelikleriyle oturup bacak bacak ustune oturuyor ve kayinvalideye kazagini yirtip beni dovdu diye etrafa dedikodu cikariyor ve bunlara ragmen esime ve bana davranislari yuzunden ben kustah oluyorum hepinizin dusuncesi icin tesekkur ederim
Ben ve esimde bu sekilde dusunuyoruz asla yanyana gelmeyiz gelemeyiz bu saatten sonra bazi insanlar gercekten anlayamiyorlar karsisindaki insanin psikolojisini dediginiz gibi evine kim geliyorsa dikkat etmelisin giyimine o zaman bizene giyiminden diyelim karsimiza bikiniyle ciksin kendi evinde bu sekilde beni yargilayanlar afedersiniz sokakta mini etek giyip bacaklarini acip oturan insan gorseler kendi kendilerine demedigi lafi brakmazlar burda gelipte bana fesat derler bosver mutluyum esimle cok sukur Allah seninde yardimcin olsun canimBen eşimin tarafından kimse ile görüşmüyorum. Herkes dışardan aaaaa neden diyebilir bana ağır eleştirilerde bulunabilir. Fakat yaşadıklarım çok ağır ve trajik. Yeni ameliyat oldum ölümden döndüm ameliyatımda beklenmedik bir durum gelişti. Drlerin direk dediği stres ve sizi üzen kimse hayatınızda olmayacak. Simdi gorusmek istiyorlar fakat artık olan oldu kırılan kirildi. Agir saglik problemleri yasiyorum ailem dışında kimsede bilmiyor. Simdi arkamdan neler diyorlardir. O yuzden yazilanlara takilma. Bence sen en iyisini yapmissin aklima takilan bir konu daha var. İnsan kayninin yaninda dikkat eder kıyafetine. Gayet acik bi insanim fakat evime gelen kim olursa olsun uzerime uzun tunikler aldim onlari giymemi istedi esim. Egilip kalkiyorsun dedi. Sakin hayatini bunlarla barisip zehir etme.
Cesurdum ve pisman olmadim 9 aylik evliyim ve hayatimda onlar yok diye hicbir eksiklik yasamadim.. herkes evinde mutlu olsun..esimde sonunda anladi ama gec oldu isteElti hanım ayarsız
ama sizde çok cesursunuz...
daha nişanlıyken milleti hizaya sokmaya çalışmak yerine o ayarı nişanlına verseydin daha iyi olurmuş
Rahatsız olmakta haklısın ama çözüm yolunu yanlış buldum.Cesurdum ve pisman olmadim 9 aylik evliyim ve hayatimda onlar yok diye hicbir eksiklik yasamadim.. herkes evinde mutlu olsun..esimde sonunda anladi ama gec oldu iste
Gormezden gel onlar gibi oyna diyorsa ya esim ? Aralarinda 7 yas var
pijama giyilir ama ip ince degil misafir varken bacak bacak ustune atmak nedir peki bunun cevabi ? Bayan dedigin duracagi yeri bilecek erkek dedigin duracagi yeri bilecek benim dusuncem budur edepsizligin kiskancligin ve fesatligin luzumu yok beni kiskandircak diye bi yuvayi yikmaya kalkmanin bir anlami yok gelmis 30 yasina bunlari benim soylememden kendisinin utanmasi gerekir bana tersss boyle seyler
Senin ağzına sağlık.Öncelikle bayan değil Kadın.sonuçta kimseyi baymıyoruz dimi .
Yahu kadın evinde istediği şeyi istediği kalınlıkta giyer,size ne?
Bacak bacak üstüne atmayı bile saygısızlık olarak nitelendirecek kadar örf ve adetlere bağlıysan,ne diye 4 sene flört edip sevgilinin ailesine evine her hafta girip çıkıyorsun derler adama!
Bırakın artık herkes benim gibi olsun,benim gibi giyinsinleri.yanlışsın arkadaşım,sen yat kalk dua et eşinin abisi beyfendi çıkmış ki sadece sizinle iletişimi kesmiş.kocanda çok tiynetsizmiş ki yengesinin namasuna dil uzattığını bile bile karım die yanında tutuyo hala seni.
Ayy kibar olayım,kendimi bozmiim dedim ama okudukça sinirlerimi zıplattın ya.dedikodu,fitne,iftira ne varsa yap sonrada "omo donomozdo bo yok " bi akıllı sizsiniz zaten.
Bence cok büyük bir yanlış kapali bir kadin esinin kardesinin yaninda kalkipta basini acamaz o ona haram kılınmıştır o kadin kalkipta kayninin yaninda kapali olmasina ragmen basini aciyor bi de dekolte giyor ustekik bundan cekinmeyip her forsatta kaynininin pesinden gidiyorsa ben bunun altinda bir sey ararimSenin ağzına sağlık.
Bikini,mini etek ve bacak açıp oturmakBen ve esimde bu sekilde dusunuyoruz asla yanyana gelmeyiz gelemeyiz bu saatten sonra bazi insanlar gercekten anlayamiyorlar karsisindaki insanin psikolojisini dediginiz gibi evine kim geliyorsa dikkat etmelisin giyimine o zaman bizene giyiminden diyelim karsimiza bikiniyle ciksin kendi evinde bu sekilde beni yargilayanlar afedersiniz sokakta mini etek giyip bacaklarini acip oturan insan gorseler kendi kendilerine demedigi lafi brakmazlar burda gelipte bana fesat derler bosver mutluyum esimle cok sukur Allah seninde yardimcin olsun canim
Erkekte nefsine sahip çıkmasını bilecek. Erkeklerin nefsi zayıftır diye onları pohpohlayanlar ve erkeksiz yapamayanlar sayesinde ortalık aldatılmış kadınlardan geçilmiyor.En iyisini yapmışsın yapmayın arkadaşlar evde erkeği tahrik edecek kadar giyinemez şeytan var ne pisliklikler duyuyoruz insanlara güven kalmamis en iyisini yapmışsın erkeklerin nefsi bu konuda zayıf tır oda önlemini almıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?