• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiyle sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlattıklarınızı yaşamanıza rağmen evlenip bu aileye gelin gelmişsiniz.
Kendi seçimizi yaşıyorsunuz;kendinize teşekkür edin.
Rahatsızsanız uygun bir dille mazeret bildirir görüşmezsiniz.
İnsanları birbirine düşürmeye gerek yok.

Esinizle sirf onlar yuzunden surekli kavga ettiginizi goz yasi doktugunuzu konu vurmaya kadar gottigini dusunun ben esim haksiz demiyorum en buyuk suclu zaten esim beni her defasinda oraya zorla goturdugu icin soguttugu icin

Yok artık konu sahibi haksız değil mi??? Kadının evinde kadına giyimine dikkat et diyor, peki niye eşinin kardeşinden kıskanıyor. Hadi sen hobi olsun diye kıskan da kadına kendi evinde böyle demek ayıp. İyi kovmamış sizi. Başıma böyle şeyler gelse eşime söyler mesafeyi koydururum o kadar. Direkt yüzüne öyle demeniz kadını direkt zan altında bırakmış. Yok artık.

Ben 2 bayan olarak konustum onunla kalkipta esine birsey anlatmadim soylemedim veya esime soylettirmedim birsey ki aralari bozulmasin diye

Evet dogru soyluyorsunuz 4 sene boyunca asagiladilar laf soktular her firsatta surat asip beni kotulediler haklisiniz pijama giyip ic camasiri ip gibi gozukmesi ve lohusa bir bayanin misafirlerin yanina gecelikle cikmasi ve bacak bacak ustune atmasi kendi kazagini yirtip kaynanam beni dovdu diye etrafa yaymasi bunlarin hepsinde haklilik payi var dogru soyluyorsunuz ve benim yapis oldugum sey kustahlik oluyor hepinize tesekkur ederim

kapalı da olsa açık da olsa evinde veya dışarıda nasıl giyindiği kendisini bağlar..
siz rahatsız oluyorsanız nişanlınızla/eşinizle konuşursunuz o tavırlarına dikkat eder resmiyet koyar araya..

sizin rahatsız olmanızı anlıyorum ama tepkiyi yanlış kişiye vermişsiniz. yani aynı durumda olsam eltim bana gelip de sizin dediginiz seyleri dese çok net çık git evimden bi daha da adım atma, derdim. bir daha da yüzünüze bile bakmam.
kv nizle konuşmama sebepleri de haksız olduğunuz halde sizin tarafınızı tutması, yani hisleriniz konusunda haksizsiniz demiyorum ama açık açık kadına 'kocama asılıyorsun' iması yapmanız hiç hos degil gerçekten..

eşinize söyleyeceğiniz şey çok basit "abinin eşinin yani yengenin kırılması mı önemli sevdiğin kadının, eşinin, hayat arkadaşının yani benim? onun yüzünden beni nasıl üzebilirsin sen? kendine biraz dikkat et daha resmi davran bu kadar samimiyetinizden rahatsiz oluyorum."
eltiniz kac yas buyuk esinizden?

Peki ya evimizi tutmusuz temizliyoruz gidiyoruz yerlestiriyoruz esimle daha bu olaylar olmadan once kaynimin bana sevhan siz her hafta sonu buraya geliyomussunuz ayip yani gelipte burda ikiniz hani ayip demesi ne anlama geliyor

kapalı da olsa açık da olsa evinde veya dışarıda nasıl giyindiği kendisini bağlar..
siz rahatsız oluyorsanız nişanlınızla/eşinizle konuşursunuz o tavırlarına dikkat eder resmiyet koyar araya..

sizin rahatsız olmanızı anlıyorum ama tepkiyi yanlış kişiye vermişsiniz. yani aynı durumda olsam eltim bana gelip de sizin dediginiz seyleri dese çok net çık git evimden bi daha da adım atma, derdim. bir daha da yüzünüze bile bakmam.
kv nizle konuşmama sebepleri de haksız olduğunuz halde sizin tarafınızı tutması, yani hisleriniz konusunda haksizsiniz demiyorum ama açık açık kadına 'kocama asılıyorsun' iması yapmanız hiç hos degil gerçekten..

eşinize söyleyeceğiniz şey çok basit "abinin eşinin yani yengenin kırılması mı önemli sevdiğin kadının, eşinin, hayat arkadaşının yani benim? onun yüzünden beni nasıl üzebilirsin sen? kendine biraz dikkat et daha resmi davran bu kadar samimiyetinizden rahatsiz oluyorum."
eltiniz kac yas buyuk esinizden?
Gormezden gel onlar gibi oyna diyorsa ya esim ? Aralarinda 7 yas var

Vallahi yine iyi düğüne gelmişler yine iyi kaynin çocuğunu seni tuttuğu halde kaynana göstermiş

Sen ne fenasin ya yarim sigaradan fırtına cikarmissin açık açık görüşmek istememiş bir olayda elalemin namusuna laf atmissin
Bisey diyemiyorum saygi duyuyorum umarim basiniza gelmez boyle birsey ;)

Hala diyorsunuz ki eşine bir şey anlatmadım.....
Ne var ki anlatacaksınız?
Önyargılarınızı,sanrılarınızı,içinizde kaynayanları mı anlatacaksınız.
Allah aşkına yeni gelinsiniz aileye kendinizi sevdireceğinize,kocanızla cicim ayları geçireceğinize eltinize iftira atmanın peşindesiniz.
Kendinize bir sorun bakalım asıl amacınız ne?
Bana çok planlı ve tehlikeli hissettirdiniz,Allah korusun eltinizi sizden...

İnsanların evine 4 sene zorla gidip üzülmenizin sebebi eltiniz değil, eşiniz. O sizin üzülmenizi önemsemeyip her hafta gitmişse kadının ne suçu var.
Ha evet diğer meselede de kadının imalı da olsa namusuna "eşim balkona çıkıyor ardından sen çıkıyorsun " diyerek zaten laf etmişsiniz.
E artık aranız da bozuk görüşmezsiniz o zaman sizin açınızdan sorun nedir?

Son düzenleme:
İnsanların evine 4 sene zorla gidip üzülmenizin sebebi eltiniz değil, eşiniz. O sizin üzülmenizi önemsemeyip her hafta gitmişse kadının ne suçu var.
Ha evet diğer meselede de kadının imalı da olsa namusuna "eşim balkona çıkıyor ardından sen çıkıyorsun " diyerek zaten laf etmişsiniz.
E artık aranız da bozuk görüşmezsiniz o zaman sizin açınızdan sorun nedir?
Bnim sorunum eltim veya kaynim degil esimle kaynimin iki kardesin konusmamasi

evet bariz eltinin eşinde gözü var
ama korkma eşin ve ailesi senin tarafında sen saygı göstermeni sevecenliğini bozma eşine ve ailesine karşı ki kötü olmayasın
o azgın karıya da yapabilicen bişey gelmedi aklıma

Bir şey diyeceğim lohusalıkta pijama giyilir zaten, kayınpederin kaynın yanında da pijamayla durulabilir gayet.
Askılı giyiyor demişsiniz, e kapalı olmayabilirdi de zaten, size be ki askılı giymesinden.
Elbette siz eşinizin eltinizle samimi olmasını istemeyebilirsiniz, ama onu da eşinizle konuşmalıydınız.
Düğünden önce de her haftasonu eşinizin zoruyla gittiniz de sizin ananız babanız kızım yapma etme demedi mi veya siz neden resti çekmediniz.
Hani karşı taraf da hatalı olabilir elbette, anlatmadığım meseleler var diyorsunuz da sizin hatalı olduğunuz yerler de belli, kabul edip en azından bir daha dikkatli davranmalısınız.

evet bariz eltinin eşinde gözü var
ama korkma eşin ve ailesi senin tarafında sen saygı göstermeni sevecenliğini bozma eşine ve ailesine karşı ki kötü olmayasın
o azgın karıya da yapabilicen bişey gelmedi aklıma
Huzurluyum mutluyum gercekten tek uzuldugum abi kardesin konusmamasi 4 senedir gozlemledigimden bende onu cikarttim ve son damla da tasti bende

Bir şey diyeceğim lohusalıkta pijama giyilir zaten, kayınpederin kaynın yanında da pijamayla durulabilir gayet.
Askılı giyiyor demişsiniz, e kapalı olmayabilirdi de zaten, size be ki askılı giymesinden.
Elbette siz eşinizin eltinizle samimi olmasını istemeyebilirsiniz, ama onu da eşinizle konuşmalıydınız.
Düğünden önce de her haftasonu eşinizin zoruyla gittiniz de sizin ananız babanız kızım yapma etme demedi mi veya siz neden resti çekmediniz.
Hani karşı taraf da hatalı olabilir elbette, anlatmadığım meseleler var diyorsunuz da sizin hatalı olduğunuz yerler de belli, kabul edip en azından bir daha dikkatli davranmalısınız.
pijama giyilir ama ip ince degil misafir varken bacak bacak ustune atmak nedir peki bunun cevabi ? Bayan dedigin duracagi yeri bilecek erkek dedigin duracagi yeri bilecek benim dusuncem budur edepsizligin kiskancligin ve fesatligin luzumu yok beni kiskandircak diye bi yuvayi yikmaya kalkmanin bir anlami yok gelmis 30 yasina bunlari benim soylememden kendisinin utanmasi gerekir bana tersss boyle seyler

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X