Eltiyle sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haksız ve de hadsizsin.

Giydiğim kıyafetten dolayı beni uyarmak değil eltimin,kimsenin haddine değil.yaptığınız ima çok onur kırıcı.

Sigara meselesine gelince muhattabınız sadece eşiniz.keza bu samimiyeti eltiniz eşinizden almış.davranış doğru ya da değil göreceli bişey bence.

Ben olsam düğününe de gelmezdim yine de kibar insanlarmış ..
Sizin goeusunuzdur saygi duyarim yanininzda esiniz varken egilipte afedersiniz gogusleri gorunen birisi hic olmamis sanirim karsinizda

Bu ne ilginç aile ya. Kayniniz ve eltinizle kesinlikle barisilsa bile baya mesafeli olun..
Hata eşinizde. Sizi zorlayip durmus kendisi firsat yaratmis bu seylere.

Ooo elti mi bayılırımm :KK70:

Eltine değil nişanlına söyleseydin. Fakat 4 yıldır sürekli gelip gitmeniz sorunu aramızda hallederiz diye düşinmuşsün haklı olarak. Yeni tanışmıyorsunuz neticede. Ve eşlere duyurmadan sorun büyümeden halledelim düşincesi olmuş sizde.
Madem eltiniz siz onu uyardığında zoruna gitti, zihniyetinizin yanlış olduğunu düşündü o zaman balkonda verseymiş tepkisini. Gülüp tatlıya bağlamak yerine karşı çıksaymış kavga etseymiş. Böyle insanlara sinir oluyorum kendileri yüzünüze bir şey diyemez ama kocaları doldurup ona söyletirler.
Haklısın özür dileme. Eşinle konişma dahi bu mevzuyu. Ne güzel esinizde kv.de sizi haklı buluyor.
Abi olgun degilmis demekki, kardeşinin değeri karısının ağzindan çıkan laf kadarmış bosverin.
Benim eltide kardesleri dusman etti konusmuyorlar. İkiside cahil karı koca. :KK70:
Onceleri uzuluyordum abi kardeş konuşmuyor diye sonra banane dedim kendi kanından canından vazgeçebilen bi abi var banane. Nişanlıyım bende. Konismasinlar daha iyi. Her şeye burunlarını sokuyorlar sonra.
Asla özür dilemeyin.

Sizin goeusunuzdur saygi duyarim yanininzda esiniz varken egilipte afedersiniz gogusleri gorunen birisi hic olmamis sanirim karsinizda

Yoo etrafımda dekolteyi seven ve kullanan bi çok arkadaşım var.eşimin gözünün kalabileceğini düşünecek kadar rahatsız olsam o ortama girmem.

Kocandan emin değilsen üzgünüm ama heryeri kapalı olsa ne olur.sizinki kıskançlık değil k bakmayın.

Ben o eltiyi parçalarım. Nişanlıyıda boğarım. Kaynı da karına sahip çıkamıyorsan karşımda gevşek gevşek adamım diye gezme diye haşlarım.

Sana gelecek olursak dengesizsin. Evlenene kadar el kızısın. Eltine posta koyup ertesi gün mesaj atmak nedir yani. Dengesizlik.

Kadına kocamda gözün var demişsin bi nebze belki de doğru. Kocası da 3 günlük kız ortalık karıştırdı diye kocana kızmış. Kocanda sana laf getirmemiş ortalık karışmış küslük olmuş.

Daha ne istiyorsun illa görüşmek zorunda mısınız? Yeter uzatma unut gitsin et tırnaktan ayrılmaz iyice yüz göz olma onlar halleder.
Yaptığını da yumuşatma arkasında dur haksız duruma düşme. Ben olsam o eltiyi yolardım.

Yoo etrafımda dekolteyi seven ve kullanan bi çok arkadaşım var.eşimin gözünün kalabileceğimi düşünecek kadar rahatsız olsam o ortama girmem.

Kocandan emin değilsen üzgünüm ama heryeri kapalı olsa ne olur.sizinki kıskançlık değil k bakmayın.
Eltisi ve kaynı mecbur o ortama girecek. Kocaya güvenle ne alakası var. Şu aciklamanız komik.
Eltisi kapalıymış normalde fakat kaynının yanında ne bu rahatlık. Yiğidin malı meydanda olur mantığı :KK70:
Bir bayan olarak utanırım bende. Eltinin kocasıda rahatsız olmuyor demek.
Değisik aile.

En iyisini yapmışsın yapmayın arkadaşlar evde erkeği tahrik edecek kadar giyinemez şeytan var ne pisliklikler duyuyoruz insanlara güven kalmamis en iyisini yapmışsın erkeklerin nefsi bu konuda zayıf tır oda önlemini almıs

Bu ne ilginç aile ya. Kayniniz ve eltinizle kesinlikle barisilsa bile baya mesafeli olun..
Bundan sonra ben asla eltimle yan yana gelmem esim abisiyle barisirsa barissin ama eltimle gorusemezler esimde istemiyor hicbiriyle barismak . Esimde rahatsizdi bircok seyden fakat abisi arada oldugu icin aralari bozulmasin diye birsey diyemiyordu

Öncelikle kimse kimseye kıyafetiyle alakalı bir uyarıda bulunamaz kolay kolay. Sonuçta sıra sana gelene kadar rahatsız olunacak bir durum olsa kaynın uyarırdı karısını.
Belki yalnız balkonda sigara içmek hoşuna gitmiyordur eşinin arkasından gitmesi absürt gelmedi bana ayrıyetten bir bütün sigara içmek istemediği için eşinin sigarasını almış olabilir. Arkadaş arasında bile olur bu.
Uyarman gereken insan eltin değil eşindi bu konularda haksız olduğunu düşünüyorum.

Ooo elti mi bayılırımm :KK70:

Eltine değil nişanlına söyleseydin. Fakat 4 yıldır sürekli gelip gitmeniz sorunu aramızda hallederiz diye düşinmuşsün haklı olarak. Yeni tanışmıyorsunuz neticede. Ve eşlere duyurmadan sorun büyümeden halledelim düşincesi olmuş sizde.
Madem eltiniz siz onu uyardığında zoruna gitti, zihniyetinizin yanlış olduğunu düşündü o zaman balkonda verseymiş tepkisini. Gülüp tatlıya bağlamak yerine karşı çıksaymış kavga etseymiş. Böyle insanlara sinir oluyorum kendileri yüzünüze bir şey diyemez ama kocaları doldurup ona söyletirler.
Haklısın özür dileme. Eşinle konişma dahi bu mevzuyu. Ne güzel esinizde kv.de sizi haklı buluyor.
Abi olgun degilmis demekki, kardeşinin değeri karısının ağzindan çıkan laf kadarmış bosverin.
Benim eltide kardesleri dusman etti konusmuyorlar. İkiside cahil karı koca. :KK70:
Onceleri uzuluyordum abi kardeş konuşmuyor diye sonra banane dedim kendi kanından canından vazgeçebilen bi abi var banane. Nişanlıyım bende. Konismasinlar daha iyi. Her şeye burunlarını sokuyorlar sonra.
Asla özür dilemeyin.
Bizim icin bttiler daha iyi anladik ne oldularini kardesini silmesinden

Yoo etrafımda dekolteyi seven ve kullanan bi çok arkadaşım var.eşimin gözünün kalabileceğini düşünecek kadar rahatsız olsam o ortama girmem.

Ben o kadar rahat ve genis goruslu bi insan degilim

Öncelikle kimse kimseye kıyafetiyle alakalı bir uyarıda bulunamaz kolay kolay. Sonuçta sıra sana gelene kadar rahatsız olunacak bir durum olsa kaynın uyarırdı karısını.
Belki yalnız balkonda sigara içmek hoşuna gitmiyordur eşinin arkasından gitmesi absürt gelmedi bana ayrıyetten bir bütün sigara içmek istemediği için eşinin sigarasını almış olabilir. Arkadaş arasında bile olur bu.
Uyarman gereken insan eltin değil eşindi bu konularda haksız olduğunu düşünüyorum.
Sigarasini yarida sondurebilirdi yakip ama degil mi ?

cok alınıyorsa yapmayacak o hareketi . ama sende de hata var biye konuyu kapatıyorsun ciddiyetini korumalıydın.

bide isimlerinizi yazmıssın bir yanıdık görse anlayacak . baska konu acsan özelin kalmayacak

Eltisi ve kaynı mecbur o ortama girecek. Kocaya güvenle ne alakası var. Şu aciklamanız komik.
Eltisi kapalıymış normalde fakat kaynının yanında ne bu rahatlık. Yiğidin malı meydanda olur mantığı :KK70:
Bir bayan olarak utanırım bende. Eltinin kocasıda rahatsız olmuyor demek.
Değisik aile.

Kaynı ve eltisi 6 aydır görüşmüyolarmış konu sahibi ve eşiyle dikkatinizi çekerim.neymiş, demek ki mecbur değilmişler.hala komik geliyomu acaba,noldu teziniz mi çürüdü ??

herkesin hayatı kendine,kapalıyken açık giymiş onu yapmış,bunu yapmış neyse ne.doğrudur ya da yanlıştır eleştirebilirz dozunda elbet.ama bunu giyme,bunu yapma deme lüksü eltide olamaz.Bu düpedüz hadsizlik.

Eşiyle konuşup mesafeli davranmasını istemeliydi.yoksa adı kayınvalidesinin dediği gibi kıskanca çıkar.

cok alınıyorsa yapmayacak o hareketi . ama sende de hata var biye konuyu kapatıyorsun ciddiyetini korumalıydın.

bide isimlerinizi yazmıssın bir yanıdık görse anlayacak . baska konu acsan özelin kalmayacak
İsimler uydurma olabilir de, bu olayın bir de elti tarafı var, elti buraya üyeyse asıl cümbüş o zaman başlar :)

Sigarasini yarida sondurebilirdi yakip ama degil mi ?

Belki eşin senin rahatsız olacağını düşünüp içeri giriyordu o sırada sigarasını atacakken eltin "dur ben yakmayayım o zaman" diyip elinden almış olabilir. Bazı insanların mizacı böyledir sen mesafeli olabilirsin ama kimisi çok sıcak davranabilir. Sen dekolteden rahatsız olabilirsin örneğin ama o olayın zihinde başlayıp bittiğini düşünüyordur belkide. Şöyle de bir şey var insanlar karşısından aldığı samimiyete göre yakın veya uzak davranır, eşin kendini geri çekse eltin o kadar samimi de davranamazdı :KK52:
Zaten küsmüşsünüz düşünme artık

Biz öyle devirdeyiz ki babaların kızlarına yan gözle baktıkları devirdeyiz kadınların enisteleriyle kaçtıkları devirdeyiz kim olursa olsun bir kadın erkeği tahrik edecek şekilde giyinemez biz muslumaniz aaaaa ondan sonra o bunun kocasıyla kaçtı şunun eşi aldatıyor aaa karım eve getirdigim arkadaşımla kaçtı der dururuz o yüzden işi şeytanın eline vermeden onlemimizi alacağız

Eltiniz kapalı da olsa giyimi kuşamına karışma gibi bir hakkınız yok, hele ki "Rahatsız oldum" deyip uyarma hakkınız hiç yok, ne münasebet! Bunun "Ben o kadar geniş değilim" gibi bir savunması olamaz, herkes kendinden sorumludur; kimseyi bizim doğrularımıza-yanlışlarımıza göre yönlendiremeyiz.

Eltiniz, o uyarıya rağmen sizinle hala görüşmekte büyük hata etmiş, o zaman mesafesini koruması gerekiyordu, zira kılık kıyafetinden rahatsız oldum deyip haddini aşarak uyaran biri, yarın bir gün başka bir şeyle de huzur bozabilir. Nitekim yapmışsınız da! Eşinizin arkasından sigara içmeye balkona çıktı diye kadına " Esim balkona cikiyor her defasinda sen de arkasindan gidiyorsun dedim" diye bir cümle kullanarak çok ağır imada bulunmuşsunuz. Ki kadın eşinizi çocukluğundan beri tanıyormuş, yani aralarında ağabey-kardeş samimiyeti ilişkisi var, sizin kadına gidip kullandığınız o cümle çok ağır bir ima olmuş. Ama suç kesinlikle eltinizde, çok fazla taviz vermiş, kılık kıyafetine karıştığınız zaman mesafesini koyması gerekiyordu.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X