Eltisi olanlar buraya.

Benimde 4 eltim var 2 sine çok uyuz oluyorum küçük bebekleri sadece konu bebek ay güldü,yemek yemesì iyi sohbet sıfır herhalde bilinçli yapıyor

Hos geldin ema :)

4 elti masAllah. Ayni sehirde mi yasiyorsunuz? Aranizda ki yas farki ne kadar?

iyiyim canım sen nasılsınnn :)

bencede en mantıklısını yaparsın tatlım ama için içini kemirmesin bence daha evlenmedin ki nişanlısın evlendikten sonra böyle şeyler yaşarsan o zaman kemirebilir ama kemirmese daha iyi çünkü sen kendinden ve kocandan meshul olucaksın diğerleri ne yapmışş ne yapmamışş umrunda olmasınn bence sen saygıını koru gerisi gelir zaten canımm :)

Iyi olmaya calisiyorum canim. Bazi konulari bu kadar cok düsünmesem daha iyi olacagim ya hayirlisi :)

InsaAllah canim. Bak dün herkes ayni nasihatte bulundu bana. InsaAllah dediklerinizi yapicam ve sabirli olup dügünden sonra ki zamani bekleyecegim. Sanirim ancak evlendikten sonra anlasip anlasamayacagimiza net karar verebilirim dimi?

Ki o kadar haklisiniz ki. Iyi diyorum görümcem yok. Cünkü eltimde benim gibi el kizi. Devamli görüsmek zorunda da degiliz. InsaAllah ise de girersem zaten vaktimin cogunu iste yada kocamla birlikte gecirecegim.

Kaynanamin evine gittigimde oda ordaysa ben yine 'kücük gelinin' üzerine düsen görevi yerine getiririm bu hem benim sayginligimi artirir hem de kocamla aramda sorun yasanmaz. O kendi hayatini yasar ben kendi hayatimi yasarim dimi.

Anlatmasi cok basit oluyor asilnda ama buna gönülden inanmak biraz zorluyor beni :)

2 si benim yaşta 2 daha genç yaşlı olanlar hiç çocukları ön planda olmaz oturur sohbet ederdik diğer 2si çocukla kafayı yiyecekler bende tınlamıyorum yazın kaynanaya geldiklerinde hoşgeldiniz deyip çantamı alıp kızımla denize yüzmeye gidiyorum otur bebek sohbeti ,kalk bebek sohbeti ben almayayım

Ayri sehirlerde yasiyorsunuz o zaman. Oda iyi aslinda. Yakin olmamak. Biz ayni sehirde yasiycaz. Kaynanam gerci kendisi diyor ne cok yakin olun nede cok uzak. Ama biz kaynanamin evinde mecburen bulusacagiz ve gündelik hayatimiz olacagi icin de benim cekip gitme sansim da olmayacak :S

Belli bi mesafeyi koruyabilmissin ama ne güzel iste. InsaAllah bende onu basarabilirim.

offf offfff offf 4 elti görümcen var mı canımmm

yok canım kaynana yetir o bir kaç görümceye bedel gerçi hastalandı eski kadar benle uğraşmıyor canıyla uğraşıyor beni zamanında çok ağlatmıştı

evettt tatlımm benimmm çok güzell yazmışsın birde inanabilsen çok güzel olucak gerçekten de:)))

evlendikten sonra çıkar hepsi meydana tatlımm benim merak etmee hem inan o kaybederr ve sen saygını koru gördüğün yerde selamını ver boşver o gelirse muatap olursunn kocanlada dediğin gibi hem sıkıntıların olmaz hemde neden böyle diye kendini yiyip bitirmezsin çünkü çok takılıyorsunnn takmamayı öğren bazı şeylerii

seni bayağı sıkmışlarrrr :)) en güzelini yapıyorsun git gir denizinee bak keyfinee canımmm

kaynananın kötüsüüü çok fena oluyorr ya Allah kimsenin başına vermesin ama iyiside çok nadirrr :)) hayırlısı canım geçmiş olsun ne diyim ama seni çok üzmüşş benim annemde az ağlamadı babanm yüzündenn
yok canım kaynana yetir o bir kaç görümceye bedel gerçi hastalandı eski kadar benle uğraşmıyor canıyla uğraşıyor beni zamanında çok ağlatmıştı

Evet haklisin. Takmamayi ögrenmeliyim. Cünkü bu konunun üzerine ne kadar cok düsersem o kadar cok önem kazanacak. Halbu ki hic kafama takmasam hic düsünmesem siradan bir konu olacakti benim icin.

Zaten düsünmem gereken yeterince farkli seyler de var :)

süpersinnn at bu konuyu kafandan yine bir sorun olduğunda düşün paylaş ama öyle seni önemsemeyen bir insanı ne kadar düşünüp kendine dert ediceksinn

süpersinnn at bu konuyu kafandan yine bir sorun olduğunda düşün paylaş ama öyle seni önemsemeyen bir insanı ne kadar düşünüp kendine dert ediceksinn

Evet. Ki benim yine arada kafama takiliri yazarim buraya :26:
Ama takmamaya calisicam bundan sonra :)

kaynanalar eltilerin iyi anlaşmasını istemez kıskanır ben evlendiğimde yeni olan eltimi bana sürekli karalardı bekarken oğluyla ona geldiğini evlendikten sonra ona yüz vermediğini sonra ama anlatmadığı başka şeyleri eltimden öğrendim kaynana 2 seveni nerdeyse ayıracakmış tabi kaynana bunları bana anlatmadı

saman altından su yürüten cinsten deseneeee

Iste böyle kötü niyetli kaynanalarin olmasa hayat ne güzel olacak.
Aslinda tam tersini yapsa. Eltilerin arasi daha iyi olmasi icin ugrassa ne olacak ki sanki?
Zaten oglan evinden gitmis.
Bari gelinlerin arasini iyi tutmaya calissa.

çokk sevindimm canımm evlilik hazırlığı nasıll gidiyorr :))) bugün benimkinin doğum günü biz yine ayrııı

Dogum günüsü kutlu olsun enistemiziiin :)
Evlilik hazirli eh iste yavas yavas ilerliyorum.
Actigim topiclere bakarsin canim istersen.
Hem ceyiz topigim var hem yatak odami paylastim :)
Sen ne hazirligi yapiyosun?

sağol tatlımm

evett canım link atsana bakıyımmmm :))) çeyizlerineee hehe benim daha çeyiz olarak gözlü kesme tahtam var işte birde havludur tülbenttir vs.. onlarrr annem koycak yer yok nişanlan alırız hepsini dedi bakalımmmm burdada kızlar al al bitmiyor diyor korkuyorum ama kendi öyle istiyorrr

Canim bak bu ceyiz topicim:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz.html

Bu da yatak odam:

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/484296-siyah-beyaz-sade-dunyamiz.html

Inanirmisin ben nisanlanmadan önce tek bir ignem bile yoktu ceyiz namina Ve gercekten hepsi bir sekilde hall oluyor. Tabi önceden alinca zamanin daha cok olur arastirabiliyorsun kampanyalari takip edebiliyorsun o ayri bir avantaj. Ama kisa bir süre icinde de hall oluyor Allahin izniyle. Benimde hala eksiklerim var ama toparliycam insaAllah :)

aa süper sevindim o zamannn :)) eminim herşeyin çok güzeldirr tatlımm herşeyy hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallahh topikleriin geziyim bakıyımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…