hoşbulduk sağol cnm..
benim anlattığım ilk olaydan sonra ben tam uyanmamıştım açıkçası canım :) sonrasında arada bir samimiyet kurma çabalarıma devam ettim, bunu gerçekten de istiyordum çünkü ablam ya da kız kardeşim yoktu, onunla abla kardeş olmayı ümit etmiştim..
mesela gelin kuaförüne gideceğiz sen de gel diye birkaç gün evvelinden kendisini aradım, o da düşünüp beni arayacağını söyledi..gün geldi çattı arayan soran yok..eşime söylemiş gidemeyeceğim diye...
evlendikten sonra yemeğe çağırmak için ararım eşimle konuşup arayacağım der, ben yine eşimden duyarım gelip gelemiyeceklerini..en son doğum yaptığımda bir telefonla hayırlı olsun bile demedi, bende de ipler ancak o zaman koptu...
birbirimize sık sık gidip gelmiyoruz tabii ki cnm, baştan soğuk davranma nedeni de buydu zaten, her gün gelirler diye korktu herhalde:)
yılda üç dört kez gidip geliriz, benim bir kırgınlığım küslüğüm yok cnm, sadece onun istediği gibi geniş bir mesafe koydum ben de aramıza..eşimle bu yüzden bir problem yaşamıyorum, gidilmesi gerektiği zamanlarda gidiyorum; yabancı bir misafir gibi oturup geliyorum, bu konuda da eşime herhangi bir şikayet, konuşma yapmıyorum...o sebeple sorun olmuyor cnm..
inşaAllah seninki böyle yapmaz, zamanla ısınırsınız birbirinize..
olmuyorsa da zorlama ama eşine de bu konuyu yansıtmamaya bak cnm..