evet tatlımm sağolsun çok iyidirrr yengemm
ama senin biraz dikkatli olmanı dilerim samimi olucam derken herşeyini anlatma kötü niyetli biriyse sana karşı hep kullanabilir inşallah iyi biridir iyi anlaşırsınız ama benim kanım ısınmadı ben bazen anlatılandardan birine ısınırım yada ısınamam genelde de çıkarr sen çok muatap olma ama kötüde olma derimm o sana bir adım gelirse sen 10 gitme sende bir bir git temkinli davran hem sıkma canını kocanla arana sen istemedikten sonra kimse giremezz diye düşünüyorum yalnız onların ne söylediğini ve düşündüğünü önemsememen gerekirrr seni sevisin yada sevmesin çok önemli değilll
ama senin biraz dikkatli olmanı dilerim samimi olucam derken herşeyini anlatma kötü niyetli biriyse sana karşı hep kullanabilir inşallah iyi biridir iyi anlaşırsınız ama benim kanım ısınmadı ben bazen anlatılandardan birine ısınırım yada ısınamam genelde de çıkarr sen çok muatap olma ama kötüde olma derimm o sana bir adım gelirse sen 10 gitme sende bir bir git temkinli davran hem sıkma canını kocanla arana sen istemedikten sonra kimse giremezz diye düşünüyorum yalnız onların ne söylediğini ve düşündüğünü önemsememen gerekirrr seni sevisin yada sevmesin çok önemli değilll
Sizinde aranizda cok fazla yas farki yokmus canim. Bu durumda eltinin sana bi abla arkadas gibi yaklasmasi gerekir ki öylede yapiyor ki anlasiyorsunuz demek ki. Allah nazarlardan saklasin canim
Iste bende kestiremiyorum. Iyi niyetli biri mi yoksa degil mi. Ama benim ona hic bir zararim dokunmadi. Ki dokunmazda. Ben sirf kocamla mutlu olmak istiyorum.
Bu yüzden de eltim yüzünden sorunlar yasayacagiz diye cok korkuyorum :26:
Benim kendi ablam üstelik kaynana ve elti anlasmazliklari yüzünden bosandi. Buda üzerimde büyük bir baski olusturuyor, ya bende de aynisi olursa.
Ben birde cirkef biri degilim. Eltimin niyeti kötü ise ( ki insaAllah öyle degildir ) kendimi nasil koruyabilirim bilmiyorum.