Eltisi olanlar buraya.

evet tatlımm sağolsun çok iyidirrr yengemm

ama senin biraz dikkatli olmanı dilerim samimi olucam derken herşeyini anlatma kötü niyetli biriyse sana karşı hep kullanabilir inşallah iyi biridir iyi anlaşırsınız ama benim kanım ısınmadı ben bazen anlatılandardan birine ısınırım yada ısınamam genelde de çıkarr sen çok muatap olma ama kötüde olma derimm o sana bir adım gelirse sen 10 gitme sende bir bir git temkinli davran hem sıkma canını kocanla arana sen istemedikten sonra kimse giremezz diye düşünüyorum yalnız onların ne söylediğini ve düşündüğünü önemsememen gerekirrr seni sevisin yada sevmesin çok önemli değilll

Sizinde aranizda cok fazla yas farki yokmus canim. Bu durumda eltinin sana bi abla arkadas gibi yaklasmasi gerekir ki öylede yapiyor ki anlasiyorsunuz demek ki. Allah nazarlardan saklasin canim :nazar:

Iste bende kestiremiyorum. Iyi niyetli biri mi yoksa degil mi. Ama benim ona hic bir zararim dokunmadi. Ki dokunmazda. Ben sirf kocamla mutlu olmak istiyorum.

Bu yüzden de eltim yüzünden sorunlar yasayacagiz diye cok korkuyorum :26:

Benim kendi ablam üstelik kaynana ve elti anlasmazliklari yüzünden bosandi. Buda üzerimde büyük bir baski olusturuyor, ya bende de aynisi olursa.

Ben birde cirkef biri degilim. Eltimin niyeti kötü ise ( ki insaAllah öyle degildir ) kendimi nasil koruyabilirim bilmiyorum.

biri beni çağırdı galiba :KK52:
ben 20 yaşındayım ve yaklaşık 2 aydır nişanlıyım: )Allah nasip ederse 5 ay sonra düğünüm var.
benden 5 yaş büyük bi eltim var benimde.
nişanlım 2 kardeşler.kendisinden 3 yaş küçük bi erkek kardeşi var,onlarda sözlü gibi bişeyler(eltimin ailesi subay diye vermek istemiyorlar,eltimi,eltim doktor olduğundan layık göremiyorlarmış :KK19: )
aslında yaşça o benden büyük ama büyük gelin,ilk gelin benim: )nişanlım en büyük çocuk çünkü.karışık oldu galiba biraz :KK53:
eltimle sadece bir kez yüzyüze gelebildik o da benim nişanımda.ben sıcakkanlıyımdır,hemen ısınırım bulunduğum ortama ama anladığım kadarıyla o tam tersi.gayet resmi ve mesafeliydi ama içtendi.belki tanıştıkça daha iyi anlaşırız :KK31:

Hos geldin :)

Simdiden tebrik ederim canim bende nisanliyim ve insaAllah yarim sene sonra evleniyorum. :nazar:

Canim yok ben anladim ne demek istedigini :) Yasca o büyük ama yolda sen büyüksün dimi?

Sende de biraz mesafeli davranmis eltin. Ama bende ki durum daha farkli.

Nasil desem buz gibi davraniyor bana. Bu durum beni cok korktuyoru.

Halbu ki bende onu bir arkadas olarak kazanmak isterdim.

Ben TRye gelin gelicem ve hic tanidigim arkadasim yok. :26:

Hos geldin :) Seni de Allah sevdigine kavustursun insaAllah.:nazar: Senin safak kac peki?

30 yasinda ise olgunlasmis karakteri yerinde oturmus biridir sanirim dimi? Aranizda ki yas farki biraz fazla olacak heralde?

Benim eltimle aramizda sadece 2 yas var ve iyi birine mi benziyor yada kötü birine mi emin degilim :26:

Hoşbulduk.

Şafak 248 atarsa
En Büyük TÜRKİYE

Ben 23 yaşındayım aramızda yaş farkı evet büyük elti ile var ama diğer abileri de evelenince ne olur bilmem.

Evin küçük erkeği benimki büyük ihtimal diğer elti adayları da benle yaşıt olurlar.

Sen evlimisin ?
:26:

Kendini sorun çıkacak şeklinde şartlandırma. Saygı ve sevgi çerçevesinde olduğu sürece ilişkiniz zarar görmez :KK34:

Benim sorunum da bu sanirim.

Kötü seyler olacak diye cok korkuyorum.

Ama iyi seyler olacagina dair bir isikta göremiyorum ki karsi taraftan.

Ne yapayim peki simdi ben?

ama senin biraz dikkatli olmanı dilerim samimi olucam derken herşeyini anlatma kötü niyetli biriyse sana karşı hep kullanabilir inşallah iyi biridir iyi anlaşırsınız ama benim kanım ısınmadı ben bazen anlatılandardan birine ısınırım yada ısınamam genelde de çıkarr sen çok muatap olma ama kötüde olma derimm o sana bir adım gelirse sen 10 gitme sende bir bir git temkinli davran hem sıkma canını kocanla arana sen istemedikten sonra kimse giremezz diye düşünüyorum yalnız onların ne söylediğini ve düşündüğünü önemsememen gerekirrr seni sevisin yada sevmesin çok önemli değilll

Ümran

Eltilerde buluştuk desene
:KK53:

InsaAllah dedigini basarabilirim ve gerekli mesafeyi koruyabilirim. Bu duruma inanin üzülüyorum. Basta nisanlim hep derdi 'evlendikten sonra sen ben abim yengem birlikte gezmeye gideriz sunu yapariz bunu yapariz'. Ama artik demiyor, diyemiyor. Sevmesi sart degil tabi ki. Ama insaAllah en azindan saygi cercevesinde bir birimizle gecinebiliriz.

Aklima hep kötü seyler geliyor. En basitinden kaynanami bana karsi kiskirtir mi diye korkuyorum mesela...

Hoşbulduk.

Şafak 248 atarsa
En Büyük TÜRKİYE

Ben 23 yaşındayım aramızda yaş farkı evet büyük elti ile var ama diğer abileri de evelenince ne olur bilmem.

Evin küçük erkeği benimki büyük ihtimal diğer elti adayları da benle yaşıt olurlar.

Sen evlimisin ?
:26:

Allah kavustursun canim. Simdi fazla gibi ama zaman su gibi akip gidiyor inan ki :)

Bende 23 yasindayim canim eltim 2 yas büyük benden.

Ben nisanliyim canim. Temmuz 2012 de dügünümüz olacak Allah nasip ederse.

MasAllah :nazar: Bu sözleri kendi eltimden isitmeyi isterdim.

Peki benim gibi yeni gelinlere ve eltisiyle o bagi kuramamislara neler tavisye edersin?:26:

İşitirsin canım neden işitmeyesin. Öncelikle saygı, bu ilişkilerde olmazsa olmaz. Onun kişiliğine saygı göstereceksin ve bunu belli edeceksin. İkinci şart mesafe. Yeri geliyor en yakınlarımızla bile mesafeli olmak durumunda kalıyoruz. Eltini veya görümceni ne kadar seversen sev arada hep bir mesafe olmalı. Dengeyi sağlam kurmalısın, ne çok samimi ne çok uzak. Eşinin ailesiyle bir sıkıntı yaşarsan bunu kendisiyle paylaşmamalısın. Sonuçta o da o ailenin bir gelini ve söylediklerin istemeyeceğin kişilerin kulağına gidebilir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım sorunsuz bir ilişkiniz olur.

Allah kavustursun canim. Simdi fazla gibi ama zaman su gibi akip gidiyor inan ki :)

Bende 23 yasindayim canim eltim 2 yas büyük benden.

Ben nisanliyim canim. Temmuz 2012 de dügünümüz olacak Allah nasip ederse.

Zaman geçmeye mahkum

İnş mutlu huzurlu bir yuva kurarsınız.
:KK16:

Umarım eltinlede aranda saygı ön planda olur.

Burada okuduğumuz bazı vakalarda arada problemler olabiliyor.

Ama aradaki sevgiden önce saygıyı korursak problem olmaz

Benim sorunum da bu sanirim.

Kötü seyler olacak diye cok korkuyorum.

Ama iyi seyler olacagina dair bir isikta göremiyorum ki karsi taraftan.

Ne yapayim peki simdi ben?

İnsanın korktuğu başına gelirmiş. Neden ışık göremiyorsun, nedir sebebi peki?

eltinizin kendi evinde size karşı takındığı tavra bakılırsa ; sizinle mesafesini en başından korumak istiyor elti hanım..
ilk zamanlardan bunu belli ediyorlar ki; aradaki sınırlar belli olsun..bazı insanlar fazla samimiyetten hoşlanmıyor ne yazık kii..
benimki de ilk günden böyleydii..nişanlıyken ilk yemek davetinde evine gittiğimde;; kendisi mutfakta hazırlık yapıyordu, ben de erkeklerin yanında sıkılıp mutfağa gitmiştim, biraz muhabbet ederiz kız kıza diye düşünerek.. gayet sert bir üslupla sen içeride bekle ben hazır olunca çağıracağım sizi demişti :KK1: o gün bugündür nasılsın iyi misinden öteye geçmez muhabbetimiz..onlar bir adım atsa, biz on adımla gideceğiz belki ama, hiçbir şey tek taraflı olmuyor ne yazık ki...:KK19:

İşitirsin canım neden işitmeyesin. Öncelikle saygı, bu ilişkilerde olmazsa olmaz. Onun kişiliğine saygı göstereceksin ve bunu belli edeceksin. İkinci şart mesafe. Yeri geliyor en yakınlarımızla bile mesafeli olmak durumunda kalıyoruz. Eltini veya görümceni ne kadar seversen sev arada hep bir mesafe olmalı. Dengeyi sağlam kurmalısın, ne çok samimi ne çok uzak. Eşinin ailesiyle bir sıkıntı yaşarsan bunu kendisiyle paylaşmamalısın. Sonuçta o da o ailenin bir gelini ve söylediklerin istemeyeceğin kişilerin kulağına gidebilir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım sorunsuz bir ilişkiniz olur.

Tesekkür ederim incicim. InsaAllah bunu basarabilirim. O bana soguk davraninca benimde ona yakin davranmak gelmiyor icimden. Basta bende diyordum oda beni tanimiyoru onunda korkulari vardir zamanla alisiriz diye. Ama o mevlüt gününden sonra iyice terredüt etmeye basladim. InsaAllah bir birimizle anlasamak bile manevi olarak bana zarar vermeye calismaz. En büyük korkum bu. Cünkü dedigim gibi ben cirkef bir insan degilim. Cok duygusalim. Bu yüzden kendimi ona karsi nasil koruyabilecegimi bilemem. Ki bunuda ona karsi belli etmek istemiyorum ki sonra 'bak bu benden korkuyor ben bunu bir parmagimda oynatirim' gibi düsüncelere kapilmasin.

öyle canım katılıyroumm saygı duyuyorum ve düşüncelerinie değer veriyorum biliyorum oda benim geçen sene sevgililer gününde eltim kaynım sevgilim ben yemek yemiştikk teflifte eltimden gelmiştii :))))
Kendini sorun çıkacak şeklinde şartlandırma. Saygı ve sevgi çerçevesinde olduğu sürece ilişkiniz zarar görmez :KK34:

Hos geldin :)

Simdiden tebrik ederim canim bende nisanliyim ve insaAllah yarim sene sonra evleniyorum. :nazar:

Canim yok ben anladim ne demek istedigini :) Yasca o büyük ama yolda sen büyüksün dimi?

Sende de biraz mesafeli davranmis eltin. Ama bende ki durum daha farkli.

Nasil desem buz gibi davraniyor bana. Bu durum beni cok korktuyoru.

Halbu ki bende onu bir arkadas olarak kazanmak isterdim.

Ben TRye gelin gelicem ve hic tanidigim arkadasim yok. :26:

aynen öyle canım,anlatabildiğime sevindim: )
sanada hayırlı olsun,aynı zamanlarda evleneceğiz sanırım,Rabbim inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir: )
üzülme belkide eltinde senden çekindiği için öyle davranmıştır...yni belki onda da anlaşamama korkusu oluşmuş olabilir.
bide şöyle bi örnek vereyim.bizim nişanlandığımız gün nişandan sonra herkes bizim eve toplandı,yemek yendi muhabbet falan edildi,çok kalabalıktık.
aileler nişanlımla beni bir odaya koydular hem dinlenelim başbaşa olalım diye hemde altınlarımızı ne yapacağımızı kararlaştıralım diye.çok yorgun olduğumz için epey bi zaman çıkmadık odadan,sonra kayınvalidem geldi odaya dediki eltimden için:'abin(kaynım) birazdan Xi (eltimi) bırakacak,ayıp olmasın birazda onun yanında durun''dedi.
sonradan düşündüm acaba ayıp olmuşmudur diye :KK50:
bilerek yaptığım bişey değildi kesinlikle,nişanlımla başbaşa kalınca zaman akıp gitmiş :KK69:
umarım anlamıştır.kötü niyetle yapmadım asla.zaten yanına gittiğimde soğuk davranmadı,hatta numaralarımızı aldık(daha hiç görüşmek nasip olmadı ama :KK9: )
sen başından geçen olayı anlatınca bi an bu olayla kıyasladım.dışardan bakınca benim yaptığımda pek hoş karşılanmaz ama inan hiç bi art niyetim yoktu :KK50:
belki senin eltinde öyle olmuştur...
bu arada hangi şehre gelin geleceksin canım?

herşeyin hayırlısını iste canımmmm senin gözünü çok korkutmuşş yaa korkmamalısınn benceee korkuyorsanda korkularının üzerine gitmelisin böyle ömür geçmezzz

InsaAllah dedigini basarabilirim ve gerekli mesafeyi koruyabilirim. Bu duruma inanin üzülüyorum. Basta nisanlim hep derdi 'evlendikten sonra sen ben abim yengem birlikte gezmeye gideriz sunu yapariz bunu yapariz'. Ama artik demiyor, diyemiyor. Sevmesi sart degil tabi ki. Ama insaAllah en azindan saygi cercevesinde bir birimizle gecinebiliriz.

Aklima hep kötü seyler geliyor. En basitinden kaynanami bana karsi kiskirtir mi diye korkuyorum mesela...

X