- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
yahu ben eltimle bi evlenirken bide bayramda gördüm 5 vakit görüşmüyorum adam doluki bunları anlatıyor ve ben bunalrın hepsini annesinden duydum ve bayramda gördüğüm hal hareketini anlattım yapılıyorki anlatılıyor ve hepside aynısı anlatıyor...
yahu anlatıyosa o onun ayıbı adam gibi adam karısının dedikodusunu yengesiyle yapmaz zaten özelini ortaya dökmez, velev ki anlattı sen dinlersin ama bu kadar karışmak zorunda değilsin, yani karışıp ne yapmayı düşünüyosun ne olsun istiyosun
bu kadar adam aynı şeyi yazıyo ama sen hala acaba hatalı mıyım demiyosun acaba dik kafalı olan kim??
kaynımı doldurmuyorum kaynım zaten dolmuş şekilde bahsediyo eşinden
arkadasım bana anlatmadı annesine anlattı annesinden dinledim diyorum ve kardeşine bile anlatsa böle anlatıyor
arkadasım bana anlatmadı annesine anlattı annesinden dinledim diyorum ve kardeşine bile anlatsa böle anlatıyor
bu kadar adam aynı şeyi yazıyo ama sen hala acaba hatalı mıyım demiyosun acaba dik kafalı olan kim??
:)
3 eltiyiz,böyle bi tanesi bile bana kaynanalık taslamaya çalışsa haddini öyle bir bildiririm ki bir daha ağzını açamaz.arkadaşın eltisi yine sabırlıymış.
Kaynında iş yok senin.
8 aylık gelini anneye şikayet, yengeye şikayet.
Bu nasıl iş anlamadım
Özel kavramı yok mu sizin köyde
o yok işte maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?