- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 655
ortalığı benmi karıstırıyorum bu iki yorum yapan kalabalık yapma dağıl
Bunu yeni gördüm, ilk ikiden biri benim ama benden farklı düşünen yok.
Abla deyip , bulaşığada yardım edeyim mi
Ooops kib
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortalığı benmi karıstırıyorum bu iki yorum yapan kalabalık yapma dağıl
aynen öyle konular okununca bu anlaşılıyo, herkes benden anlayış bekliyo demiş sıkışmış kalmış ben kime yüklensem demiş eltiyi gözüne kestirmiş ama elti kimseyi sallamıyo
Ooops kib
Ooops kib
Şaştım kaldım siz gelin halinizle böyleysiniz kaynana olmayın bence...
Ortada bi kaynana var zaten ve durumu idare etmeyi bilir...
Sizin kızın üstüne bu kadar gitmeniz yok bana abla diyceksin yok geç bakıyım sen şöyle hayırdır noluyo:44:
Bırakın elalem kızı ayıplayacaksa sırf abla demiyo diye ayıplasın başka yanlışı olmasın kızcagızın
Ama siz bu tavırlarla ne kendinizi sevdirebilirsiniz nede saydırabilirsiniz
Konu kaynana gelin ve damat arasında çözülebilir bu 3 kişi arasındaki durumlarda size düşen bişey yok
Hem sonra siz kötü olursunuz bu kadar karışmaya gerek yok
İkinci de benim. Baktım şimdi.
Gitmek lazım..
bana kardeşim bile abla demeye yeni başladı askerden gelince, elin kızına ben nasıl baskı yaparım bana abla desin diye ki az buz değil 8 yaş var bizim aramızda, had bilmek güzel bişey
sen şimdi kaynanana saygı duyulmuyo diyemi bu kadar doldun eşinle cinsel problemlerinize yoğunlaş bence
neyse geldiler yemek yendi görümcem bulaşıkları arındırıyordu eltide gecmiş yardım edeyimmi dedi görümcede yok canım sağol ben hallederim dedi bende tencereleri boşaltıyordum tam elti içeriye gidyordu bende görümceme sen bu evin hizmetcisi bulaşıkcısımısın yada benim mi haberim yok hep beraber yedik beraber yıkanacak dedim gec sende yanına dedim neyse bunlar yıkadı