- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
neyse geldiler yemek yendi görümcem bulaşıkları arındırıyordu eltide gecmiş yardım edeyimmi dedi görümcede yok canım sağol ben hallederim dedi bende tencereleri boşaltıyordum tam elti içeriye gidyordu bende görümceme sen bu evin hizmetcisi bulaşıkcısımısın yada benim mi haberim yok hep beraber yedik beraber yıkanacak dedim gec sende yanına dedim neyse bunlar yıkadı bende caylarını yaptım götürdüm içeri tertip düzen bilmio yazık bi erkek de ne kadar öğretebilir kaınım çabalıyor.
vay anam vayy
sizinle aynı fikirdeyim çok şükür kayınvalidemin dedikodu arkadaşı değilim asla onunla bir olup eltimi çekiştirmem ama aynı ortamda bulunduğumuz zamanlarda her işi ben yaptığım halde yine kıymetli olduğumu zannetmiyorum eltim bazen o kadar aşıyorki kendini sırf yemeğini rahat yemek için sofranın en kalkılmayacak yerine oturuyor hatta orada oturan kayınpederimi kaldırıp oturuyor herkes farkında bende sesimi çıkarmıyorum zaten haftada 1 gün oradayım ama sanmıyorumki bu yaptığım işler beni ondan kıymetli yapsın evlilikten tek anladığım çok özür dileyerek yazıyorum ağzına yapan yaranıyormuş
ortalığı benmi karıstırıyorum bu iki yorum yapan kalabalık yapma dağıl
Konu sahibi de daha iki yıllık evli yalnız hangi ara bukadar entrika moduna girmeyi başarmış:44:
O bu değilde, ben sizi gerçekten kayınvalide olduğunuzda görmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?