- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 40
benimde açtığım sayfa donuyor.sadece en üsteki yorum görünüyor alttakiler görünmüyor.sayfayı kapatıp tekrar açıyorum.
canim ben sayfa 16yi hic acamiyorum oda benim yorum yaptigim sayfa. niye bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde açtığım sayfa donuyor.sadece en üsteki yorum görünüyor alttakiler görünmüyor.sayfayı kapatıp tekrar açıyorum.
canim ben sayfa 16yi hic acamiyorum oda benim yorum yaptigim sayfa. niye bilmiyorum.
Cok uzundu sonunu getiremedim ama yariya kadar geldim.hala.kizacak birsey bulamadim
Eltim evlendiginde ben 6 senelik evliydim yascada buyugum ama yenge demem demis baskasina ben yengem degil esimin demis demesin dedim kv gittikmi karnim burnumda is yaptim onune cayini koydum gorumcem kizdi kalksin alsin sen ne hizmet ediyon diye dedim bosver ben yaparim kizimla evine gittik kizim mumlarla oynadi yapma annem dagittin dedim giderken toplar gidersiniz dedi uzuldum ama sustum dogum yapacafi gun bursa dan ankara ya gittik son gun sizi gorelim dedik yarin bursa ya donuyoruz bir daha ne zaman geliriz bilemem dedim 10 dakika sonra kv kp gorumce onun esi ben esim hepimiz otururken kalkti kusura bakmayin bebek uyurken bende uyuyacam dedi kp tabi kizim bizde kalkiyoruz zaten dedi resmen kovdu bizi ustelik ben onun icin o kadar yol cektim ama yine de sustuk evinde huzurlu mutlu olsun bize ne.ayrica size ne ben is yaptim da cok mu kiymetli oldum yooo hic olmadim sizde kv gozunde kiymetli degilsiniz sadece dedikodu arkadasiniz o kadar.....
neyse geldiler yemek yendi görümcem bulaşıkları arındırıyordu eltide gecmiş yardım edeyimmi dedi görümcede yok canım sağol ben hallederim dedi bende tencereleri boşaltıyordum tam elti içeriye gidyordu bende görümceme sen bu evin hizmetcisi bulaşıkcısımısın yada benim mi haberim yok hep beraber yedik beraber yıkanacak dedim gec sende yanına dedim neyse bunlar yıkadı bende caylarını yaptım götürdüm içeri tertip düzen bilmio yazık bi erkek de ne kadar öğretebilir kaınım çabalıyor.
vay anam vayy