• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin tembelliği

nevayildirim

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
263
483
18
Herkese selam. Öncelikle başka şehire gelin gelmiş biriyim belirteyim. Eltim bu sene doğum yaptı ben daha çocuk sahibi değilim yaşım ondan küçük de bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan adapte olmaya çalışıyorum evlilik hayatına 26 yaşındayım. Kaynanam artık çocuğum yok diye mi bilmiyorum ama her konuda benim üzerime oynuyor hamile kalmak istemiyorum da şu an amcamı kaybettim bi amcam hasta psikolojik olarak da zor zamanlar geçirdim. Eltim de doğum yaptığı için ilk torunu verdiği için şu an her istediği her an olsun istiyor bi ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum işten her şeyden kaçıyor çok yoruluyorum artık çocuğuyla zaten ilgilenmiyor kaynanam bakıyor hep onun da işine geliyor. Sürekli diken üstündeyim gerçekten yoruldum eşime de yansıtmak istemiyorum ailesine de düşkün bana da ara bozan gelin de olmak istemiyorum ama yoruldum dediğim gibi. Nasıl bir yol izlemem konusunda fikirlerinize ve desteğinize açığım

Eltim de doğum yaptığı için ilk torunu verdiği için şu an her istediği her an olsun istiyor bi ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum işten her şeyden kaçıyor çok yoruluyorum
Birlikte mi yasıyorsunuz ne istiyor mesela?

Resmen beni anlatmışsınız diyebilirim. Öncelikle kendiniz herkesten daha değerlisiniz. Hayır demeyi öğrenmezsen ezilen hep sen olursun. Ayrıca eşine yansıtmayın iyi gelin de olmuyorsun. Gerektiği yerde konuşman lazım. Ben son 1 aydır öyle yapıyorum ve mesafe de koydum. Asla saygıyı bozmadan hayır demeyi öğrenin. Çizginiz olmazsa kimse size saygı duymaz. Ayrıca şunu unutmayın iyi gelin diye bişey yok.

Resmen beni anlatmışsınız diyebilirim. Öncelikle kendiniz herkesten daha değerlisiniz. Hayır demeyi öğrenmezsen ezilen hep sen olursun. Ayrıca eşine yansıtmayın iyi gelin de olmuyorsun. Gerektiği yerde konuşman lazım. Ben son 1 aydır öyle yapıyorum ve mesafe de koydum. Asla saygıyı bozmadan hayır demeyi öğrenin. Çizginiz olmazsa kimse size saygı duymaz. Ayrıca şunu unutmayın iyi gelin diye bişey yok.
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu

Yani kadın yapmak istemiyor yapmıyor siz kocanizdan korktuğunuz için yapıyorsunuz burda suçlu elti değil kocanız ve kocaniza karşı duramayan siz oluyorsunuz . Kadınlar daha güçsüz görünüyor gözünüze ondan batıyor . Cesaretiniz varsa kocanızla konuşun
Böyle devam ederse mecbur kalacağım

Böyle devam ederse mecbur kalacağım
Mecbur kalacak birşey yok siz birinin hizmetçisi misiniz? Kendinize bir bakın değersiz misiniz? Evde müsait olmadığınızı ders çalıştığınızı söyleyin eşinizle kendinize sofra kurun ince haftada bir gidin zamanla arttırın süreleri insanlara hayır diyeceksiniz . Ama ben korkuyorum kocasız kalmaktan ben eltime de annesine de hizmet ederim diyorsanız devam edin

Mecbur kalacak birşey yok siz birinin hizmetçisi misiniz? Kendinize bir bakın değersiz misiniz? Evde müsait olmadığınızı ders çalıştığınızı söyleyin eşinizle kendinize sofra kurun ince haftada bir gidin zamanla arttırın süreleri insanlara hayır diyeceksiniz . Ama ben korkuyorum kocasız kalmaktan ben eltime de annesine de hizmet ederim diyorsanız devam edin
Ben hayır diyemeyen biriyim problemim bu işte yenemiyorum bu özelliğimi bi türlü

Back