ELTİMİN TAVRI YÜZÜNDEN EŞİMLE ARAM BOZULDU

Boğazım düğüm düğüm gerçekten kaç gündür uyuyamıyorum. Haklısınız elbet üzüleceğim çabuk geçsin. Annnem baBam yok benim tek dayanağım o gibi geliyor. Cok zor anlatamam gerçekten.

Kuzum daha genceciksin, hayatina girecek son adam bu degil, evlendikten sonra bosanmak daha zor gelecek. Evlendikten sonra bakariz diyen, onlar icin kuru ekmek yerim diyen adamdan kendi evliligine sahip cikmasini beklemek zor, otur konus son kez, seni ikna etsin becerebiliyosa

Kuzum daha genceciksin, hayatina girecek son adam bu degil, evlendikten sonra bosanmak daha zor gelecek. Evlendikten sonra bakariz diyen, onlar icin kuru ekmek yerim diyen adamdan kendi evliligine sahip cikmasini beklemek zor, otur konus son kez, seni ikna etsin becerebiliyosa
Edemez ben biliyorum. Cok haklısınız ben bu arsız kadına ısınmam bu saatten sonra sürekli bir başkası için aramız açılır. Banabir başkası ona değil. Konuşmadan sessizce gitmek en iyisi.

Elti ile kayin arasi laçka olmamalı. İstedikleri kadar aynı evde yasasinlar ne farkeder? Mesela biz kuzenlerimizle bir arada büyüdük fakat büyüdükçe tabiki mesafe kendiliğinden oluşuyor. Samimi ama laçka asla değiliz gerçek Aile gibiyiz. Ben eşini görmezden gelicem vs vs. Her haltı yiyeceğim ama sorsan ayni evde yasadik Aile olduk ondan normal artık olacak. Gerçekten Aile gibi olsaydı değer verseydi eşinizi kardeşi ya da abisi gibi neyse artık görseydi size hosgeldin derdi zaten. Sevmese de sorun olusturmazdi arada görüyorum, hatır var netice de derdi.
Bir kuzenimizin esini hiç sevmiyoruz çünkü çok çok geveze asla susmuyor. Araya girince tersliyor bitmedi diye. Hepimiz aslında ağzının payını veririz ama kuzenimizin hatrina sensin evet evet diyoruz . Birlikte yaşamıyoruz ya arada görüyoruz diye idare ediyoruz.

Buradaki hanimlar da ben de kaynimla böyleyim ne olcak tarzı şeyler yazmış. Doğru ya da yanlış farketmez eğer evlilikte kavgaya sebep oluyorsa ihtimal varsa saçma da gelse bana kalırsa değismelisiniz. Sizin normaliniz doğrunuz başkasına öyle gelmeyebilir ne gerek var kavga edilmesine ? Canim demeyiverin aramayın bıraraya Aile arasında gelince genelde konuşun basbaşa değil. Bitti gitti evde çoluk çocuk oluyor kavgalar oluyor sebep olunması cok kotu bence.
Ben olsam eşimin burnundan getirirdim bana söylediği cümle için ayrı, bu durumu normal karşılaması ayrı.

Merhaba Hanımlar
Uzun zamandır buraya konu açmıyordum
Eşimle çoğu zaman kavga halindeyiz anladımki hayata bakışımız olayları değerlendirmemiz çok farklı, bunun için kimse kimseyi suçlayamaz tabi ama sorunun sonucu tatlıya bağlanmıyosa hep eksik yaşıyorsunuz
Her neyse konuya gireyim.. Şimdiden söyleyin uzun yazıcam kusura bakmayın. Fikir açısından..
Malum koronavirüs sebebiyle evdeyiz eşim ve ben yalnızız. Eşimin erkek kardeşi ve eltim yurtdışında yaşayıp sonradan Türkiyeye gelmiş ve biz evlenmeden önce aynı evde 10 yıl kadar birlikte yaşamışlar. O yüzden ziyarete gittiğimizde eltim pek misafir GB davranmaz bazen hoşgeldin bile demez hatta direk içeri gidip sonra yanımıza gelip bize h. Geldin demeden eşiyle kavga bile eder. Her neyse bunları çok önemsemedim. Fakat en son yine gittiğimizde kapıyı açıp bakıp içeri gitti. Şok oldum. Sonradan öğrendimki eşimin bir önceki tek ziyaretinde eltim ve kaynımın kavgasına eşim müdahil olduğu için ona küsmüş. Ben olaylardan mi haber bozuldum tabi. Ordan çıkınca söyledi eşim.. Hadi bunuda es geçtim. Bir zmn sonra evlerinde yapılacak Bi aile toplantısı için eşim eltimi aradı sanırım böylece barışma oldu benide davet etti. O davete katılamadım ben rahatsızlandım. zaten başka bir zaman bize geldiler ben hep güler yüzle karşılarım aynen de öyle yaptım hatta zamansız kahve istedi yaptım fln.
Aradan 2 3 ay geçti bu arada hiç görüşemedik. Eşimin d. Günü vardı 1 gün önce eşim kaynımı aradı onlar konuştular sonra eltim aldı teli ve eşimin henüz gelmeyen d. Gününü kutladı sağolsun.Hadi onada neyse pazar gecesi eşimle oturuyoruz sohbet muhabbet tatlı yaptık. Ben sosyal medyada paylaştım eşimde w..p dan paylaşmış hatta eltimin teline atmış çünkü yarım saat önce onlar Bi video iletmiş
Pat telefon çaldı arayan ELTİM!!!
saat 12 yi geçiyor. Attığım video ile ilgili gördünmü ne güzel dimi o pastayı senmi yaptın inanmam fln.. Yarısını duyuyorum yarısını duymuyorum eşim kaynımı sordu içerde dedi.. Siz napıyosunuz diyo eşimde işte yanımda oturuyoruz fln diyo. Direk beni sormuyo yani.. En son tamam canım dediğini duydum.normalde öyle hitap etmez eşime Çünkü alkolde almış şuursuz.kapattı teli. Sinir oldum
Eşime neden aradığını sormam la beraber eşimle tartışmaya başladık. Bu saatte aranmaz dedim.. Alkollüyken hiç aranmaz.beni aramıyor etmiyor. Eşine bunları söylememle köpürmesi bir oldu ne demek istiyormuşum ben.. O bilmem nemiymiş..
Bende bağırdım beni niye aramıyor diye. Sen ona açık kapımı bıraktın dedi bana!!
Yazıklar olsun dedim onun bize yaptığı terbiyesizliğin onda birini yapmadım ben. Eşimle konuşmuyorum şu anda çok kırıldım ve sinirlendim. Siz ne düşünüyorsunuz.. Çok üzgünüm..
Ben de iyiye yormadım.
Eşiniz sınır koymayı bilmeyen biri. Yalnız eltiye de buna sinir olduğunuzu çaktırmayın. O benim kardeşiiiğm, karısı bana yüz vermiyor ki arayayım diye mağdur edebiyatına yatar. Öyle bi hal olur ki eşini aramaya başlar beni yengemle aramda bi şey var durumuna soktun diye.

Ya dişine güveniyorsan, kozun varsa eltiye test çek kırarım kafanı diye.
Ya da eşinin abisi sağlam ayakkabıysa karına sahip çık ama üstüme de sıçrarma de.
Kocandan bi halt olmaz.

Sen de kaynına sar ara dicem ama gözü dışarda eltinin canına minnet olur.

Merhaba Hanımlar
Eşimle çoğu zaman kavga halindeyiz anladımki hayata bakışımız olayları değerlendirmemiz çok farklı, bunun için kimse kimseyi suçlayamaz tabi ama sorunun sonucu tatlıya bağlanmıyosa hep eksik yaşıyorsunuz
Her neyse konuya gireyim.. Şimdiden söyleyin uzun yazıcam kusura bakmayın. Fikir açısından..
Malum koronavirüs sebebiyle evdeyiz eşim ve ben yalnızız. Eşimin erkek kardeşi ve eltim yurtdışında yaşayıp sonradan Türkiyeye gelmiş ve biz evlenmeden önce aynı evde 10 yıl kadar birlikte yaşamışlar. O yüzden ziyarete gittiğimizde eltim pek misafir GB davranmaz bazen hoşgeldin bile demez hatta direk içeri gidip sonra yanımıza gelip bize h. Geldin demeden eşiyle kavga bile eder. Her neyse bunları çok önemsemedim. Fakat en son yine gittiğimizde kapıyı açıp bakıp içeri gitti. Şok oldum. Sonradan öğrendimki eşimin bir önceki tek ziyaretinde eltim ve kaynımın kavgasına eşim müdahil olduğu için ona küsmüş. Ben olaylardan mi haber bozuldum tabi. Ordan çıkınca söyledi eşim.. Hadi bunuda es geçtim. Bir zmn sonra evlerinde yapılacak Bi aile toplantısı için eşim eltimi aradı sanırım böylece barışma oldu benide davet etti. O davete katılamadım ben rahatsızlandım. zaten başka bir zaman bize geldiler ben hep güler yüzle karşılarım aynen de öyle yaptım hatta zamansız kahve istedi yaptım fln.
Aradan 2 3 ay geçti bu arada hiç görüşemedik. Eşimin d. Günü vardı 1 gün önce eşim kaynımı aradı onlar konuştular sonra eltim aldı teli ve eşimin henüz gelmeyen d. Gününü kutladı sağolsun.Hadi onada neyse pazar gecesi eşimle oturuyoruz sohbet muhabbet tatlı yaptık. Ben sosyal medyada paylaştım eşimde w..p dan paylaşmış hatta eltimin teline atmış çünkü yarım saat önce onlar Bi video iletmiş
saat 12 yi geçiyor. Attığım video ile ilgili gördünmü ne güzel dimi o pastayı senmi yaptın inanmam fln.. Yarısını duyuyorum yarısını duymuyorum eşim kaynımı sordu içerde dedi.. Siz napıyosunuz diyo eşimde işte yanımda oturuyoruz fln diyo. Direk beni sormuyo yani.. En son tamam canım dediğini duydum.normalde öyle hitap etmez eşime Çünkü alkolde almış şuursuz.kapattı teli. Sinir oldum
Eşime neden aradığını sormam la beraber eşimle tartışmaya başladık. Bu saatte aranmaz dedim.. Alkollüyken hiç aranmaz.beni aramıyor etmiyor. Eşine bunları söylememle köpürmesi bir oldu ne demek istiyormuşum ben.. O bilmem nemiymiş..
Bende bağırdım beni niye aramıyor diye. Sen ona açık kapımı bıraktın dedi bana!!
Yazıklar olsun dedim onun bize yaptığı terbiyesizliğin onda birini yapmadım ben. Eşimle konuşmuyorum şu anda çok kırıldım ve sinirlendim. Siz ne düşünüyorsunuz.. Çok üzgünüm..
Ha bi düzeltme eltin afedersin .... da olabilir. Eltinin değil eşinin gevşek tavrı yüzünden aranız bozuldu. Abimi versene sen bi deyip birader karını topla diyebilirdi. Yenge bu saatte noluyoruz diyebilirdi. Eltin ya da niceleri var toplumda mesele sınır çizemeyen koca.

Bu gece son. Sabaha karar verip annesine gidip vedalaşacağım. Kendisinide aramadan. Ama sonra acısı nasıl gececek. Paronoyamı yaptım abarttımmı evlwnince değişirmi bilemedim
Evlenince değişmez, şimdi kaçma diye temkinli duruyorlar, evlenince gözünün önünde oynaşacaklar.

Sonra peki toparlayabildiniz mi. Bende evlilik arifesinde nişanlımın elrim ile gerekaiz samiyeti ve ona resmen tapmasından cok rahatsız olduğum için biraz bekleme kararı aldım. 10 gün oldu kabul edip onu aramak istemiyorum sonu gelmez bunun. Ama cok seviyorum aklımla kalbim arasında kaldıö resmen. Adam demiyorki sus sen eltimi pışpışlıyor oda coşuyor. Bana r2amen kuması gibi davranıyır. Sen yokken bana neler nwlNeler wr alırdı neler giderdik dwli oluyorum. Adam kadına ayda binlira para varıyormuş ne zamana kadar dedim evlenene kadar sonrasına bakarız dedi koptum orda. Bu iş bozulacaksa da baştan bozulsun diy e. 1 yıllık ilişkimi mahvetti kadın
Arkana bakmadan kaç normal bir ilişki değil kesinlikle ama kesinlikle sonra çok pişman olursun var aralarında birşey

konunun kendisi de sıkıntılı bu arada konu sahibi ben olsam hepsinin dudağını büzerdim gecenin bi vakti aramayı bırak tuvalete gitmeye korkardı evdekine de artık bilemiyorum... Onun için herşey daha kötü olurdu

Kuzum daha genceciksin, hayatina girecek son adam bu degil, evlendikten sonra bosanmak daha zor gelecek. Evlendikten sonra bakariz diyen, onlar icin kuru ekmek yerim diyen adamdan kendi evliligine sahip cikmasini beklemek zor, otur konus son kez, seni ikna etsin becerebil

Size cok tesekkür ederim. Cok düşündüm cok halısınız. Ben hiç ailem olmadañ geldim burâlara. Kendisi ilé konuştum bu durumu asla kabul etmeyecéğimi söyledim oda bana " sen bilrsın" dedi aslında konunun tüm özeti bu. İşine gelirse dedi ama ben bilirim. Artık herkes kendi yoluna. Zaman herşeyin ilacı. Tekrar Teşekkür ederim

Size cok tesekkür ederim. Cok düşündüm cok halısınız. Ben hiç ailem olmadañ geldim burâlara. Kendisi ilé konuştum bu durumu asla kabul etmeyecéğimi söyledim oda bana " sen bilrsın" dedi aslında konunun tüm özeti bu. İşine gelirse dedi ama ben bilirim. Artık herkes kendi yoluna. Zaman herşeyin ilacı. Tekrar Teşekkür ederim
Ailen yoksa daha rahat ezerler, bir değil 10 kere düşün. inşallah çok çok hayırlı kişilerle karşılaşırsın

Bekarken aldığım bir karar hayatımda biri yoktu 3 yıldır veriyorum onlar mutlu huzurlu olsun geçim sıkıntısı çekmesin ben kuru ekmekte ywrim dedi adam bana yaa. Benim gözüm parada pulda değil durumun cok iyi ama istemiyorım . Daha iyi yaşamaksa gayesi çalılsın dedim çalışmıyor napalım dedi bana. Anneside kızıyor ama bu adam tapmış resmen
Bu nasıl bir şeydir ya, duyduğuma en şaşırdığım şeylerden biri oldu ..Ne demek onlar mutlu olsun ben kuru ekmek yerim😱 Bu eltinin kocası da noluyo birader sen benim karımı niye maaşa bağladın demiyo mu. Ne ruh hastası sapkın insanlar, şunu diyen adamı daha cümlesi bitmeden masada yalnız bırakır kaçar kendimi kurtarırım..Sanırım sizde ayrılmaya karar verdiniz, en iyisi..Önünüze güzel kapılar açılır umarım .

Merhaba Hanımlar
İçim bulandı.

Dilerim 1000 kat iyisi ve seni hakedeni, deger vereni cikar karsina. Aciya zamandan baska care, ilac yok, biraz sabir.

Cidden Allah seni korumuş lütfen uzak dur onlardan çok sapıkça bı iliski var mide bulandırıcı adam o kadar gözü kör ki o kadından vazgeçmiyor hiç normal değil umarım çok daha iyilerini bulursun

Cidden Allah seni korumuş lütfen uzak dur onlardan çok sapıkça bı iliski var mide bulandırıcı adam o kadar gözü kör ki o kadından vazgeçmiyor hiç normal değil umarım çok daha iyilerini bulursun
Hayat arkadasi, sevdigi kadindan vazgeçiyor, yengeden vazgeçemiyor, boyle bi sacmalik olmaz ya

Back
X