1 yıl önce yorum yapmıştım sizin tarafınızdan olaya bakarar ama şimdi konu tekrar aktiv olmuş . Bir kendi yaşantımdan kısa bahsetmek istedim :)
Benimde kaynım var ve bekar eşimin abisi
Şahsen bulgaristanlıyız eşimin ailesi de bulgaristanda yaşıyor ama biz almanyada yaşıyoruz şimdi birde eltinizin tarafinda olaya baktım.
Eşim uzaktantan akrabam yani kendimizi bildik bileli ailecek çok yakındık eskiden.
Neyse biz geçen yıl izine gittik eşimle biraz aramiz limoniydi eşim bir arkadaşınla Türkiyeye gezmeye gitti bende tabi alta kalmadim saat akşam 19/20:00 civarı hazırlandım kaynımla beraber gazinoya gittik bizimde ailecek hobimiz bu

zaten kayinbabam dedi çıkın eylenin diye (kayinbabamla bile gitmişliğim vardir)
Çıktık gece 1/2 ye kadar gezdik benim kaynimi abim gibi görüyorum o da beni kiskardeşi olarak eşim evde yokken ona telefon açarım birşeye ihtiyacim olursa otutur dertleşiriz falan ben size yorum yaptiğimda tamamen sizin taraftan bakmıştım ama şimdiki düşüncem çok farkli oldu eğer bir gün evlenirse kaynımla aramdaki güzel arkadaşlı/abikardeşlik değişmeyecek ama eşine karşı hiç bir zaman tavır ya da mesefa koymayacağımı düşünüyorum :)