- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
- 498
- Konu Sahibi Yorgunyurek35
Konu gerçeklikten gittikçe uzaklaşıyor yada ben öle umuyorumKocasına sihirli değnek değmiş gibi anlatıyor bir de ajlfalfhhff
Adam aynı ayı hala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu gerçeklikten gittikçe uzaklaşıyor yada ben öle umuyorumKocasına sihirli değnek değmiş gibi anlatıyor bir de ajlfalfhhff
Adam aynı ayı hala.
hem de engelli.Umarım konu yalandır zira bu derece cahillik, varosluk tahammül edilebilir değil.Birde eşim istedi açıldım demişsiniz en nefret ettiğim muhabbet budur .Aklınız yok fikriniz yok iradeniz yok çocuğunuz varsa ona acıdım
Şükürler olsun, haftada bir diş fırçalıyor, yıkanıyor demek T.şşk, ter ve ağız kokusundan yanına yaklaşılmaz bu herifin, buna kim göz koysun allasen?Eşim arkadan ilişki istemiyom günah bak dedim zaten tuvaletimi tutamıyordum artık tedavi gördüm ondan beri yapmıyo zaten. Hafta da bı kere yikaniyo dışını fırçalıyo artık
Haftada 1 yikaniyor artik diyorKocasına sihirli değnek değmiş gibi anlatıyor bir de ajlfalfhhff
Adam aynı ayı hala.
Haftada bir mi? Oh oh Kadir Ezildi görse madalya takar bu titizliğe!Eşim arkadan ilişki istemiyom günah bak dedim zaten tuvaletimi tutamıyordum artık tedavi gördüm ondan beri yapmıyo zaten. Hafta da bı kere yikaniyo dışını fırçalıyo artık
Nefesi ölüyü bile diriltecek şekilde kokan adama elti bile göz koymuşsa (!) mahalleli ne yapar artık sen düşünŞükürler olsun, haftada bir diş fırçalıyor, yıkanıyor demek T.şşk, ter ve ağız kokusundan yanına yaklaşılmaz bu herifin, buna kim göz koysun allasen?
bence fazla dezenfektasyondan kaynaklı bunlar. Merdivenaltı dezenfektanların içindeki alkol mahvetti bizleri.Ulkecek bizi bir dezenfekte etsinler n'olur?
kötü yollara mı düşerdiniz? sizin kendinize güveniniz yok ki, bi zahmet eltiye hiç güvenmeyinTamam hanımlar gidecek yerim yoktu mecbur eşime döndüm başta hiç eve gelmedi etmedi yüz vermedim daha sonra özurler diledi yapmayacam bı daha dedi bak ailen seni istemedi benden başka sana bakan olmaz dedi dışarıda kalsan kötü yollara düşersin dedi hak verdim aramızı düzelttik eltime anlatmıştim.cok detay vermeden geçen akşam eşime farklı bakmalara başladı. Dedi sen eşini yanlış anlamıssin belli ki pişman falan dedi bende şüphelendim
Bari şu mendeburu savunma.İnsanlar değişebilir bende inandım inanmak zorundayim gidecek yerim yok oğlumla nereye gideyim ailem istemiyo kaç ay oldu eşimin yanına geleli bı kere bile aramadılar oldun mu kaldın mı diye merek etmediler hiç. Bı yerde el mecbur kaldım eşimde eskir göre düzeldi aramız iyi şükür
Ayy içim kalktı. Karşılıklı oturup konuşamam bile kokan biriyle.Nefesi ölüyü bile diriltecek şekilde kokan adama elti bile göz koymuşsa (!) mahalleli ne yapar artık sen düşün
sizin konularınızın şaka olduğunu düşünmeye başladımHerkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Oğlunuz için bi maaş almıyormuyormusunuzİnsanlar değişebilir bende inandım inanmak zorundayim gidecek yerim yok oğlumla nereye gideyim ailem istemiyo kaç ay oldu eşimin yanına geleli bı kere bile aramadılar oldun mu kaldın mı diye merek etmediler hiç. Bı yerde el mecbur kaldım eşimde eskir göre düzeldi aramız iyi şükür
Bu mutluluğu taçlandırıp hamile kalmalısınız.İnsanlar değişebilir bende inandım inanmak zorundayim gidecek yerim yok oğlumla nereye gideyim ailem istemiyo kaç ay oldu eşimin yanına geleli bı kere bile aramadılar oldun mu kaldın mı diye merek etmediler hiç. Bı yerde el mecbur kaldım eşimde eskir göre düzeldi aramız iyi şükür
Ablanın da anüsü tutmuyormuş artık. Bunların durduğu yere üç gün girilmez hee.Nefesi ölüyü bile diriltecek şekilde kokan adama elti bile göz koymuşsa (!) mahalleli ne yapar artık sen düşün
Buna denecek bi şey varsa 'eşimin gözü eltimde' denir. Eşinize şaf söyleyemeyeceğinizden ya da söylerseniz umursamayacağından kadına yürüyorsunuz.Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Ay belki de anal tecavüzler yüzünden tutmuyordur.Ablanın da anüsü tutmuyormuş artık. Bunların durduğu yere üç gün girilmez hee.
Aynen o yüzden. Hala bu pis herifi savunma çabasında.Ay belki de anal tecavüzler yüzünden tutmuyordur.