• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Umarım konu yalandır zira bu derece cahillik, varosluk tahammül edilebilir değil.Birde eşim istedi açıldım demişsiniz en nefret ettiğim muhabbet budur .Aklınız yok fikriniz yok iradeniz yok çocuğunuz varsa ona acıdım
hem de engelli.
Yazık sabiye bu iki zır cahilin ellerinde büyüyor.

Eşim arkadan ilişki istemiyom günah bak dedim zaten tuvaletimi tutamıyordum artık tedavi gördüm ondan beri yapmıyo zaten. Hafta da bı kere yikaniyo dışını fırçalıyo artık
Şükürler olsun, haftada bir diş fırçalıyor, yıkanıyor demek 🥰 T.şşk, ter ve ağız kokusundan yanına yaklaşılmaz bu herifin, buna kim göz koysun allasen?

İnsanlar değişebilir bende inandım inanmak zorundayim gidecek yerim yok oğlumla nereye gideyim ailem istemiyo kaç ay oldu eşimin yanına geleli bı kere bile aramadılar oldun mu kaldın mı diye merek etmediler hiç. Bı yerde el mecbur kaldım eşimde eskir göre düzeldi aramız iyi şükür

Şükürler olsun, haftada bir diş fırçalıyor, yıkanıyor demek 🥰 T.şşk, ter ve ağız kokusundan yanına yaklaşılmaz bu herifin, buna kim göz koysun allasen?
Nefesi ölüyü bile diriltecek şekilde kokan adama elti bile göz koymuşsa (!) mahalleli ne yapar artık sen düşün :D

Tamam hanımlar gidecek yerim yoktu mecbur eşime döndüm başta hiç eve gelmedi etmedi yüz vermedim daha sonra özurler diledi yapmayacam bı daha dedi bak ailen seni istemedi benden başka sana bakan olmaz dedi dışarıda kalsan kötü yollara düşersin dedi hak verdim aramızı düzelttik eltime anlatmıştim.cok detay vermeden geçen akşam eşime farklı bakmalara başladı. Dedi sen eşini yanlış anlamıssin belli ki pişman falan dedi bende şüphelendim
kötü yollara mı düşerdiniz? sizin kendinize güveniniz yok ki, bi zahmet eltiye hiç güvenmeyin

İnsanlar değişebilir bende inandım inanmak zorundayim gidecek yerim yok oğlumla nereye gideyim ailem istemiyo kaç ay oldu eşimin yanına geleli bı kere bile aramadılar oldun mu kaldın mı diye merek etmediler hiç. Bı yerde el mecbur kaldım eşimde eskir göre düzeldi aramız iyi şükür
Bari şu mendeburu savunma.
Eltin ne yapsın senin işe yaramaz kocanı be.
Bir de şunu adam yerine koyup kıskançlık temalı konu açıyorsunuz.

Esra Erol'u günlük magazin programı biraz gülelim diye izlerken "Eltimin gözü eşimde mi acaba" konu başlığını okuyunca ne kadar iğrenç bir ahlak yapımız olduğunu görüp Esra'da işlenen konuların sayenizde gerçek olduğuna inanmaya başladım.

Yabancılarda duyardık "grup seks yapıyorlar mış" + "aaa biliyormusun çıplak denize giriyorlarmış, çıplaklar kampı varmış adamlarda" vs onlar bile bana artık çok sıradan gelmeye başladı. Gelsinler de marjinal hayat görsünler.

Bir yufkacı, bir komşu ramazan amca olmak vardı ya neyse ...

Not : konuyu bildirim olarak yollasam konuyu biz açtık sanar mı acaba ukala üyelerimiz?

Son düzenleme:
Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
sizin konularınızın şaka olduğunu düşünmeye başladım

Oğlunuz için bi maaş almıyormuyormusunuz

Bu mutluluğu taçlandırıp hamile kalmalısınız.

Nefesi ölüyü bile diriltecek şekilde kokan adama elti bile göz koymuşsa (!) mahalleli ne yapar artık sen düşün :KK70:
Ablanın da anüsü tutmuyormuş artık. Bunların durduğu yere üç gün girilmez hee.

Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Buna denecek bi şey varsa 'eşimin gözü eltimde' denir. Eşinize şaf söyleyemeyeceğinizden ya da söylerseniz umursamayacağından kadına yürüyorsunuz.
Ki ben benzer bi sorun yaşadım. Harbiden eltim eşime aleni sarkıntılık ediyordu. Ortalığı kattım karıştırdım.
Buna ilave konuları da cebe koydum boşanıyorum.
Kaç yıllık diyalog, aile içi muhabbetler nasıl, durum buna göre değişir.
Kimseye yakışmaz birine cinsiyetçi şaka yapmak.
Eltiniz olsa olsa varoş.
Eşinize asılıyor olsa idi aşağlamak yerine överdi, küçümsüyor daha ziyade bana göre.
Eşiniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
İyi ihtimalle yalak, kötü ihtimalle azgın.

Back