- Konu Sahibi Shostakovich
cnm benim kimin arkadaşısın..huyumz suyumz bir olmazsa zaten sanalda olsa kaynaşamazdık
valla cnm benim eşim beni çok tutar ve bana çok inanır ben kimsenin arkasındn iş çevirmem yalan kolan bana ters işler..hele yalan rüzgarı entrikaları hiç yapamam..
Allahtan korkan insanlar kötü düşünmz kötülük yapmaz...eşimle mutluyum huzurluyum işimz var kariyerimz var allaha şükür bir sağlık sorunumuz yok..şükür şükür...
elti kaynana vb salla gitsin..hayat güzel yaşamaya değer...bir de bebeşimiz olursa değme keyfimize... yüce mevla en kısa zamanda ikimize de nasip eder inşşşşşş...amin....
Böyle aile sorunları yaşayanlar SALLAYIN GİTSİN HERKESİ KENDİ HAYATINIZA BAKIN..HAYAT GÜZEL....
ya arkadasım ne guzel söylemişsin.kendime bi baktım ve dogru söylüyosun.eşim benden yana,eşim,çocugum mutlu bi aileyiz.kimseye kötülük düşünmeyiz zararımız olmaz.sağlığımız yerinde Allah''ıma binlerce şükür.en güzeli eltiymiş kayınvalide kayınpedermiş salla gitsin.Allahlarından bulsunlar.oyunlarını,dolaplarını,tuzaklarını,kendilerini hepsini Allah'a havale edip,huzurumu bozmicam bundan sonra hiçbiri için.yaşa sen arkadasım valla gecenın bu saatinde aklımı basıma aldın.