Eltim

SouvveniR fazla hassassın.. bu konu için demiyorum bunu senin yapın böyle..
konuya yazdıklarından benim çıkarımım fazla ısrarcı ve yaptığı yardımlarla aslında karşısındakini ezen bir kadın olduğun ..
yazdıklarından anlaşılan bu ancak ben senin öyle olmadığını biliyorum .. eşinle abisinin aralarının kardeş ilişkisi boyutuna gelmesi için ne kadar çabaladığını biliyorum.. ama demek ki olmayınca olmuyor bu sadece senin istemenle olmuyor.. abinin içinde kin ve öfke belli ki karşılıklı iki gidip gelmeyle çözülecek durumda değil..
annenin dediklerine kulak ver .. kendi hallerine bırak ..
bu konuyuda kafana takma .. ilerde çocuklar büyüdüklerinde onlar kendi aralarındaki ilişkiyi kurarlar merak etme..

Acikacasi abinin yerinde olsam ne kardesle gorusurum ne anne babayla.
Belli ki adam cok dolmus. Evlat ayrimina da ayri bir kinim var zaten.
Birini pamuklara sar oburunu supurge hortumuyla dov ne ala memleket.

Kesinlikle katılıyorum.
Hoş durumlar değil bunlar.
Biz genelde "iyilik yap at denize" mantığındayız ama olmuyor demekki.
Zorlamıyorum da kimseyi ben içimden geldiği için yapıyorum.

Bende aynını yapacağım bundan sonra.
Herkes dilediği gibi yaşasın, bana dokunmasın o halde.
Ne diyebilirim ki.

Canım sen üzerine düşeni yapmışsın fazlasıyla yapı meselesi malesef bazı insanlar anlamıyor hersey sırayla bu hayatta para ile değil yeri geldiğinde sende aynısını yaparsın anlar bence daha düşünme çocuklarda aklı erince görüşürler sen çocuğunu onlara karşı doldurma ki anlasınlar senin ne kadar iyi niyetli olduğunu ama sadece Zaman bu arada hamişliğin hayırlı olsun herşey gönlüne göre olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin esen kal güzel yürekli insan

İnşallah ne diyeyim.

ama sanırım dediğin doğru.
abisindeki kin, sandığımdan daha fazla olsa gerek.
hayırlısı olsun ne diyeyim, kayınvalideme de kızıyorum bu noktada.
Bir anne nasıl iki kardeşi bu noktalara gelecek şekilde yetiştirir.
Hangi mantık ile... en çok kızdığım nokta bu.

Fakat yapacak birşey yok haklısınız.
Ben çabaladım, olmadı, olmuyorsa da olmuyor.

aynen, aynen. Hiç gerek yok kasmanıza. Boşverin kim ne yaparsa yapsın. Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten

Benim görüşmek istemeyip evine varmadığım insan sürekli evime gelse patlarım bir süre sonra, görüşmek istesem de artık hevesim kalmaz. Belli ki kadın istemiyor sizi, zorlamaya ne gerek var.

Takıldığım iki nokta...
Biri,ikinci bebeğinizin plansız olduğuna eltiyi ikna etmek çok saçma. Planlı olsa ne olur?
Çocuk olayı çiftten başka kimseyi ilgilendirmezki, hesap verir gibi,ne gerek var..

İkincisi de, 'kocanı zorla getir, benimki de istemiyor ama zorluyorum' demeler filan. Bu da gereksiz geldi.

Kardeşler arası iletişimsizlik var ve bunu siz düzeltemezsiniz.
İyi olmak istemek güzeldir. Haklısınız.. Ama tek taraflı olamadığını anlamanız gerekirdi şimdiye dek yaptıklarından. Siz de çekin elinizi ayağınızı bakalım ne yapacak.. Takılmayın...

Kadın mesafeli olmak istiyo ve her zaman da bunu belli etmiş. Siz görmek istememişsiniz.

anlattıklarınız konuyu aydınlatıyor aslında.
abisi kardeşine tahammül edemiyor annesinin tavrı yüzünden, kendine göre haklı.
kardeşini sevmeyen kardeşinin eşini çocuğunu da kolay kolay sevemez.
sizinle görüşmek istemedikleri belli. siz iyi bir elti olarak fazla gelmişsiniz o yüzden onlar da bocalamış.

Kendi çevresi vardır. Sizin arkadaşlığınıza ihtiyacı yoktur. Sizden haz etmiyordur, yalnizligi seviyodur vs vs.

Ben sizde bi kötü niyet sezmedim. Ama sizin gibi sürekli beklenti içinde olan insanlar (aramadı,sormadı,gelmedi vs,), benim gibi tembel, yalnızlığı seven, komşuluktan pek haz etmeyen insanları çok yorabiliyor.

E şimdi bu ne beni kötü yapar, ne de sizi..

Eşinizle, abisi de farklıymış zaten. Bosverin siz, iyisi mi kendiniz gibi arkadaşlar edinin.

Keşke şu sizde ki insan sevgisinin yarısı bende olsaydı, ama hamurumda yok ışte, yalnız geldim yalnız gidicem

Takıntılı mısınız?saplantı olmasın eltiniz sizde?kıskanıyordur,sevememiştir,kocası birşeyler diyordur herşey olabilir

Amca sevgisi ne ki çok mu mühim bir sevgi?amcası olmayan çok insan var,kardeş mi bu anne baba mı eksikliği hissedilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…