Eltim..

Yatılı kalma konusu benim müdahil olabileceğim birşey değil zaten,kendi aralarında halletmeleri gereken bir konu oldugu konusunda hem fikirim sizinle.
Sanırım sorunun kilit noktası 'Elti' sıfatını gerçekten unutuyor olmam,aslında unutmak demeyelim de annemin mesela eltisiyle arası kendi kardesleriyle olduğu kadar iyidir neredeyse, bende böyle olsun istiyorum.Tek taraflı çabayla olmuyor sanırım.Aile içinde küslük olması ,olmasını tercih ettiğim bir durum değil,ama böyle bir rahatsızlıgım varken yokmuş gibi davranmakta benim tarzım değil.
Sadece yaptıgı seyin anlaşılmadıgını düşünmesin istiyorum,kendisi eşimin memleketinden geldi,burada bizden başka yakın çevresi,arkadası vs yok bizde sırt çevirmiş olmayalım diyorum ama dün gelip bugün abla kardeşin arasına girmeye çalışır tavırları bu iyi niyetimi manasız bulduruyor bana

mesafe demişsiniz ama , yazdıklarınız mesafe olmuyor. özellikle kardeşinizle eltinizi aynı ortama sokmak hatalı bence . gereksiz.
fe

Hiç tanımadıgınız insanların aile ilişkileri hakkında böyle pervasızca yorumlar yapmasanız,daha özenli kelimeler seçseniz keşke

Eltinizle yakın arkadaş olmanız yanlış siz niye herkesten iyi niyetli olmasını beklemeniz . Siz aile içinize karıştırmamalisiniz elti olmazsa başka biri olsun en kötüsü elti olması zaten :)

Eltinizle yakın arkadaş olmanız yanlış siz niye herkesten iyi niyetli olmasını beklemeniz . Siz aile içinize karıştırmamalisiniz elti olmazsa başka biri olsun en kötüsü elti olması zaten :)
Bu olaya kadar geçtiğimiz 5 yıl hiç bir problemimiz yoktu,ben insanlarla ön yargılı,peşin hükümlü ilişkiler kurmayı sevmiyorum,bu bir hataysa kabul ederim.Ne olduysa kendisi diğer aile üyeleriyle ilişkilerini yönetememeye baslayınca oldu.

Bilemiyorum on yargılı olmak gibi gelmiyor bana elti ile ilişkilerin en güzeli sınırlı olması . Yani ben tee en başında kendi kendine her şeye karışmaya çalışınca sınırı cizmistim hiç pişman olmadım

4sayfanın tamamını okumamı beklemiyorsunuz herhalde fikrim size uymuyorsa dikkate almayın niye uzatıyorsunuz
Tamamını okumanızı beklemiyorum ama bir insana kardeşinden uzaklaş demek için çok hayati birşey olması gerekir, bunu böyle çok olağan birşey gibi yazmanıza tepkim

Tamamını okumanızı beklemiyorum ama bir insana kardeşinden uzaklaş demek için çok hayati birşey olması gerekir, bunu böyle çok olağan birşey gibi yazmanıza tepkim
Aranızda problem olunca eltinizle yakınlaşıyormuş bunu yazmışsınız ne yapması lazım mesafe koymanız için

Kız kardeşim canımdır, kimsenin aranıza girmesine izin vermeyin. Kucuk kardeşler nazlı olur ( sizinki biraz abartmış) ama ben sizin yerinizde olsam kardeşimle konuşur, aramızda geçen mevzulardan bahsetmemesini isterdim. Eltiye birşey diyemezsiniz, iftira atıyor der. Meselsyi kardeşinizle cözmelisiniz.

Ben eltinizin savunmaya geçeceğini ve sizi asla anlamayacagini düşünüyorum. 40 yaşıma merdiven dayamış bir insan olarak umursamamak, görmezden gelmek , çok bogarsa irtibatı kesmek gibi olayları deniyorum.
İrtibatı kesmeyi hiç gorusmemek olarak değil, konuşmamak olarka düşünün . Mecburiyet ler dışında konuşmam

Ben ablamla tartışırım,küserim yeri gelir ama değil eltim,eşim annem bile bilmez bunu.
Kendi aramızda teklifsiz,hatta özürsüz hallolur gider.
Kayınvalidenizin kalma konusunda eltiniz bir oğlun daha var minvalinde laf ettiğinde diyemiyormusunuz "ne münasebet ayni semtte niye düzenini bozsun annem,hem ben çalışıyorum zaten kendime düzenim var,herkes evinde rahat eder,uzakta olsak neyse de,bu kadar yakınken kalmaya gerek var mı?"diyemediniz mi? Varsa bir sorunu kendi halletsin ,sizi de katarak çözemez ki bunu. Bunca yıllik evlilikte kaynananızın size gelip kalma durumu olmamış ki doğrusu bu zaten dipdibeyken gerek yok,şimdi sırf eltiniz öyle istiyor diye eski köye yeni adet mi getirecekmişsiniz.
Yerinizde olsam,yeri geldikçe cevabını veririm. Diyelim kardeşimle sürtüştüm,eltimde duydu yada tahmin etti,ağız arıyor,hemen yapıştırırım bizim aramızda,o benim canım biz 2 gün tartışırız,3 gün güleriz,kendi aramızda hallederiz diye.
Vermeyin şöyle insanların ağzına laf,susmayın da sıcağı sıcağına söyleyin ki kendi çalip oynamasın,sizde sinir olmayın yok yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…