Eltim..

Birde evet yukarda da sorulmuş siz aramıza girmiyor demişsiniz ama madem öyle tartıştığınızj nerden biliyor kuşlar haber ucurmuyor ya
Kardeşim hamile,zor bir hamilelik geçiriyor ve hormonları tavan dün cevizli kek yaptım tarcın koymadıgım için söylendi,eltimin haberi olan tartısma konusu bu mesela

Kardeşim hamile,zor bir hamilelik geçiriyor ve hormonları tavan dün cevizli kek yaptım tarcın koymadıgım için söylendi,eltimin haberi olan tartısma konusu bu mesela

Konu önemli değil ki. İsterse yağmur yağdı diye size küssün o kısım sıkıntı değil. Sıkıntı eltinin bilmesi.

Mesafe mesafe diyorsunuz ama eltiniz kardeşinizle olan tartışmalarınızdan nasıl haberdar oluyor?

Mesafe dediğinize böyle olmaz. Siz
aile meselelerinizi yansıtırsanız, o da işine geldiği gibi davranır.

Konu önemli değil ki. İsterse yağmur yağdı diye size küssün o kısım sıkıntı değil. Sıkıntı eltinin bilmesi.
Bence sıkıntı eltimin bilmesi değil,hiç mi kimseyle birşeyimi konuşmıycam,bana anlatılsa güler geçerim bunu mu dert ettin derim mesela,tekrar yazayım sorun olarak gördüğüm kısım fırsatı ganimet bilmesi

Eh o da onun karakteri. Ona ne yapabilirsiniz ki? Herkes aynı durumlara aynı tepkiyi vermez. Sen pas atarsan o da gole çevirir yapcak bişey yok sorunu/çözümü yanlış yerlerde arıyorsunuz.

Kardesinizle oturun konuşun ve bu durumdan kaynakli rahatsizliginizi bildirin. Ve eltinizi dikkate alıp muhatap olmaya da gerek yok bence. Konuşunca onemsendigini düşünüp kaos yaratacak üst seviyelere geçebilir. Kardesinizde tutumunuzu bilip birilerinin kanatları altina giriyorsa bu da bir sorun. Ben olsam hiç oralı olmaz aradaki mesafeyi daha da açar enerjimi buna harcamazdim. Eltiniz herseyin farkında ve amacı da bu zaten. Sizin ona karşı atağa geçmeniz ve kendisinin mağdur rolünü oynaması.

Aramıza giremiyor,mesele girebiliyor olması değil,kardeşim ile bağımız öyle pamuk ipliğine bağlı birşey değil,mesele eltimin bunu denemek istemesi

Yoo mesele direk bilmesi. Bilirse bunu kullanması daha normal daha az şaşırtıcı bana göre.
Her sorunu bilmesi çok daha ilginç. Normalde dinlememesi konuyu kapatması lazım ama o kullanmayı seçmiş.

Sıkıntı bilmesi işte. Anladığım kadarıyla siz olayları küçük meseleler olarak gördüğünüzden kendiniz anlatıyosunuz eltiye. Eltiyi değiştiremeyeceğinizi göre kız kardeşinizin gıybetini eltiye yapmayarak sorunu çözebilirsiniz

Tarcindan küsen kız kardeş varken dert aramayin kendinize derim ben.Bu nasıl hamilelikte ben anlamadım iki gebelik yaşadım hiç böyle nazım olmadı.Cins olan kardeşiniz yine yazıyorum.
Cins.. Bu üslupla karşılıklı diyaloğa girmezsek sevinirim,ilginiz için teşekkürler

Evet evet bu kadar yazdıgımdan bu sonucu cıkartmış olmanız :)

İyi de eltiye müdahale edemezsiniz ki, art niyet seziyorsanız görüşmeyi azaltırsınız.

Eşiniz de birşey yapamaz. Ne yapsın adam kadınlar arası dönen, kek öyle olmuş, kardeşim böyle dedi, eltim böyle yaptı muhabbetlerine?

Siz eltiye ufakta olsa kardeşinizle ilgili birşey anlatmayacaksınız çözüm bu.

Anlatan ben değilim yalnız,anlatan kardeşim elti sıfatını kenara koyun 3 yakın arkadas olarak değerlendirin bizi.Ablam cevizli kek yapmış ben fındıklı istemiştim ,cümlesini gündelik hayatta bir açık olarak kendimize saklamayı tercih etmeyiz herkesin laf arasında söyleyebileceği birşey bu bence.Eşimden bir yardım da talep etmedim bu kanıya nerden vardınız ?

Elti dediğimiz insan iki kardeş arasına nasıl girebiliyor ki ben hiç anlayamadım. Bu ne cüret yani!! Kardeşiniz nasıl müsade ediyor!! Elti ile nasıl bu kadar samimi olabiliyorsunuz ne gereksiz..
Bence aile ilişkileriniz çok laçka bana göre. Böyle eltiymiş bilmem neymiş zırt pırt görüşürseniz bu durumların yaşanmasına şaşırmamalısınız.

Ben kek meselesinden yola çıkarak ara açmaya, taraf tutmaya çalısan kişiyle yakınlık kurmaya devam etmezdim. Eltiyse bu yine durun aynı. Kimse sizi zorla biraraya getirmiyor değil mi? Kardeşiniz sizin gibi şikayetçi değil durumdan anlaşılan.

Eşinizin için saçmalama diye geçiştirdi diye yazmışsınız ya, bir erkek gözüyle tamda öyle denilecek mevzular gerçekten onu demek istedim.

Aslında şu konuşulan konu benim içinde tam bir saçmalık,içinde bulunmamak ,cevap vermemek bugüne kadar getirdi beni,ama dozunun arttıgını sürekli bir açık arandıgını hissetmeye başladım.Tabii ki kimse bizi zorla bir araya getirmiyor ama zaten çok kalabalık bir ailemiz yok ,kırıcı olmadan bu konunun önünü nasıl alırım bunu bulmaya calısıyorum

İlk mevzuda yani kv nin yatili kalması konusunda siz fikrinizden caymayin. Hastalık vs olmadikça ben evimde yatili misafir kabul edemem, zaten çalışıyorum deyin. Bu onların arasindaki sorun. Ama eltinize sende yatili kabul etme vs de demeyin. Kendi aralarinda halletsinler. Sonra siz kötü kalirsiniz kvye.

İkinci mevzuda kizkardesiniz siz ve eltiniz madem bir arkadaşlik kurdunuz. Bir derdinizi birşeyi anlatirken onun eltiniz oldugunu unutuyor gibisiniz. Eger ara bozmaya yönelik çabası varsa hic kavga gürültü cikarmadan hazir küsmüşse uzaklaşın. En azindan kardeşinizin onunla arkadaşligi iyi değilse. Ama kardesinizde onla iyi anlasiyor arkadasligini sürdürmek istiyorsa buluşmalarinizin arasini biraz daha açarak iki kardeş kavganizi,sirrinizi vermeden yuzeysel sohbetlerle mesafenizi koyun.

Mesela bizde görümcem, gorumcemin eltisi, ben yillardir birbirimizi taniriz. Çok kez bir araya gelmişligimiz var. İllaki gorumcem bana eltisini anlatir, belki gider benide ona anlatir ama gidipte birbirimize yetiştirmeyiz. Eger arkadaşlik kurduysak yuzeysel şekilde idare ediyoruz çünkü akrabalik var devrede

anladığım kadarıyla siz biraz iyi niyetlisiniz ve eltinizle kardeşinizi hemen hemen bir tutmuşsunuz ama görüyorum ki eltiniz sizin bu ilişkinize sinsi sinsi yaklaşmış hep öncelikle birebir görüşmeleri bitirin ailecek görüşmeleri ise azaltın derim yüz yüze görüşmediğiniz takdirde yazışmalarınızı ve telefonla konuşmalarınızı da sadece elzem konularda yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…