• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim..

Amaç seni kıskandırmak.. Senin nişanlı nın kötü niyetli değil bence biraz saf düşünüp davranmış ama elti tehlikeli gibi geldi bana.. Onun oyunlarına gelme sakın.
Evet çok saf. Şu an biraz daha temkinli davranıyor yengesine ama benim içime kurt düşürdü ve o beni kemiriyor.

Kendisi zaten söylüyor çok boşluktaydım abla gibi geldi bana böyle sana bu şekilde laf taşıyacağını bilmiyordum dedi. Bende art niyeti nişanlımda değil eltimde arıyorum bunları bu şekilde getirmesi bazen laf değiştirmesi hoşuma gitmiyor midemi bulandırıyor. O mesafeyi koydu nişanlım eskisi gibi değil.
Nişanlınız niye boşluktaydım dediki normal yengesi gibi konuştuysa eltin biraz kıskandırma amaçlı söylemiş ama nişanlının bu lafı bir düşündürdü

Bu şey degil mi ya, herkes en cok beni sevsin en cok ben ilgi cekeyim.
Eltin tehlikeli biri, nisanlinla arani bu kadin yuzunden bozma.
Ve arana mesafe koy bastan.

Nişanlınız niye boşluktaydım dediki normal yengesi gibi konuştuysa eltin biraz kıskandırma amaçlı söylemiş ama nişanlının bu lafı bir düşündürdü
Ben orda yanlış bir cümle kurmuşum yani şey dedi babamı kaybettim çok zor zamanlardan geçiyordum herşeyin yükü benim omzumdaydı abimde askerdeydi abimle tartışınca bana yazıyodu hani böyle bir insan olduğunu bilmiyordum yengem diye kötü davranmıyordum laf taşımasına gerek yoktu dedi. Boşluktaydım lafı biraz yanlış olmuş evet.

sevgiliyken olsa ne olur nisanliyken olsa ne olur.. savunmasi cok sacma degil mi? sadece nisanli olunca mi bu tarz hareketler yanlis. sevgiliyken onemi yok mu? sizin icin de uzuldum abisi icin de.. bu sizin duydugunuz kadari.. duymadiginiz neler yasandi, neler hissettiler acaba..

eltinin tavri da cok sacma. kompleksli herhalde..

Nişanlım mesafe koydu sadece abisinin mutluluğu için kötü davranmıyor aynı evde yaşıyoruz diye. Ama evet eltim sürekli ilgi odağı olmak için elinden geleni yapıyor insanların ağzından zorla övgü bile almaya çalışıyor nişanlıma bile güzel olmuş muyum diye bile soruyor

sevgiliyken olsa ne olur nisanliyken olsa ne olur.. savunmasi cok sacma degil mi? sadece nisanli olunca mi bu tarz hareketler yanlis. sevgiliyken onemi yok mu? sizin icin de uzuldum abisi icin de.. bu sizin duydugunuz kadari.. duymadiginiz neler yasandi, neler hissettiler acaba..

İşte bende bu daha duymadığım ne var acaba diye aklımı yitircem. Ve sürekli bunları konuşmaktan iyice sıyırdım kafayı. Nişanlımda her defasında sakince bana açıklamasını yapıyor. Ama keşke sizde ne hissettiler demeseydiniz🥺

Senin içine ne gibi kurt düştü mesela? Eltinin nişanlın da gözü var gibi mi?
Tam tersi acaba nişanlım eltime farklı gözle mi bakıyor diye ama sonra o kadarda gurursuz değil sadece çok saf insanlara iyi niyetle yaklaşmasını seviyor. Eltiminde bu lafları değiştirip bana getirmesi sinirimi bozuyor

Ya inanır mısınız bunun eli yanmış mutfakta o zamanda nişanlım mutfakta sigara içiyormuş yenge noldu bi hastaneye gidelim demiş. Onu bile bana kaynım benim üstüme çok düşer endişelenir

savunma derken? Yengesini hiçbir zaman bana savunmadı ki. Aksine haklısın ama senin anladığın gibi değil dedi

İşte bende bu daha duymadığım ne var acaba diye aklımı yitircem. Ve sürekli bunları konuşmaktan iyice sıyırdım kafayı. Nişanlımda her defasında sakince bana açıklamasını yapıyor. Ama keşke sizde ne hissettiler demeseydiniz🥺
cok uzgunum sizi uzmek degildi niyetim. bakis acisi sunmak istedim. masum gelmedi bana. benim etrafimda kayin, gorumce, elti, abi, kardes iliskileri aile icinde nikah dusen insanlar resmi sekilde sevgisini saygisini gosterir birbirine. benim aklimin alabilecegi iliskiler degil bunlar. omzuna kafasini koyup uyumasi, agzi acik bile olsa, komik bile olsa yani cok cok garip seyler. eltiniz de saglam bir azari hak ediyor nisanliniz da. ne kadar kolay dillendiriyorlar hic utanma yok. ben yer yarilsa da dibine girsem derdim herhalde.

Ya inanır mısınız bunun eli yanmış mutfakta o zamanda nişanlım mutfakta sigara içiyormuş yenge noldu bi hastaneye gidelim demiş. Onu bile bana kaynım benim üstüme çok düşer endişelenir

savunma derken? Yengesini hiçbir zaman bana savunmadı ki. Aksine haklısın ama senin anladığın gibi değil dedi
kendini savunmasi.. biz sevgiliydik.. seninle aramiz bozuktu.,. yengem morel vermeye gelirdi.. abim askerdeydi vs seklinde savunma yapmasi cok abes.. nikah dusen iki insan yakinlastiysa bunun tek bir anlami olur.. eger ayrilmayacaksaniz da cok ciddi mesafe koymaniz lazim eltiyle araniza. ortamlarda denk gelseniz bile suphe icinde olacaksiniz. burada bir uye vardi abisinin esiyle kendi kocasini yakalamisti. telefon konusmalari, bakismalar.. illa onu gormek icin kocasi o tarafa oturmaya gidelim diye tuttururmus vs..

Tam tersi acaba nişanlım eltime farklı gözle mi bakıyor diye ama sonra o kadarda gurursuz değil sadece çok saf insanlara iyi niyetle yaklaşmasını seviyor. Eltiminde bu lafları değiştirip bana getirmesi sinirimi bozuyor
Aşk-ı memnu misali mi? Bence Nişanlın arkadaş gibi görmüştür yengesini yenge yerini ve haddini bilmiyor bence. Nişanlına sürekli yengesi hakkında konuşma biraz geri dur sessiz sedasız izle biraz mutlaka gözlem yapınca neler olduğunu anlayacaksın.

Bence biraz kuruntu yapmışsınız tamam ülkede ne entrikalar olaylar dönüyor ama bukadar şüphe sizin içinde kötü. Biz burdan ne dersek boş aralarında birşey olsa eltiniz bu kadar dillendirmez bence ilgi çekme çabası var gibi ilk gelin tribi abartmayı seviyo benim arkadaşımında başına geldi bundan sonra size birşey anlattığında aaa evet biliyorum anlatmıştı de

Bence biraz kuruntu yapmışsınız tamam ülkede ne entrikalar olaylar dönüyor ama bukadar şüphe sizin içinde kötü. Biz burdan ne dersek boş aralarında birşey olsa eltiniz bu kadar dillendirmez bence ilgi çekme çabası var gibi ilk gelin tribi abartmayı seviyo benim arkadaşımında başına geldi bundan sonra size birşey anlattığında aaa evet biliyorum anlatmıştı de
Evet bende böyle düşünüyorum ve artık öyle yapıcam zaten artık nişanlım herşeyi anlatıyor

Aşk-ı memnu misali mi? Bence Nişanlın arkadaş gibi görmüştür yengesini yenge yerini ve haddini bilmiyor bence. Nişanlına sürekli yengesi hakkında konuşma biraz geri dur sessiz sedasız izle biraz mutlaka gözlem yapınca neler olduğunu anlayacaksın.
Evet gerçekten hiç bilmiyor ve nişanlımda bunun farkında art niyetli biri olduğunu düşünüyorum yengemi abimin karısı bile olsa fesat geliyor bana dedi.

kendini savunmasi.. biz sevgiliydik.. seninle aramiz bozuktu.,. yengem morel vermeye gelirdi.. abim askerdeydi vs seklinde savunma yapmasi cok abes.. nikah dusen iki insan yakinlastiysa bunun tek bir anlami olur.. eger ayrilmayacaksaniz da cok ciddi mesafe koymaniz lazim eltiyle araniza. ortamlarda denk gelseniz bile suphe icinde olacaksiniz. burada bir uye vardi abisinin esiyle kendi kocasini yakalamisti. telefon konusmalari, bakismalar.. illa onu gormek icin kocasi o tarafa oturmaya gidelim diye tuttururmus vs..
Hayır onu şu anlamda söylüyor yengem normalde çok fesat ama o zamanlar bu yüzünü göstermiyodu sürekli bizim yanımızda olmaya çalışıyordu anneme bana hal hatır soruyodu manasında.

Back