• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim..

Öyle. Ama kendisi bunun çok farkında değil fazla iyi niyetli mi desem ne desem. Abarttığını farketmiyor. Kaynım öyle değil mesela bana karşı, ben de mesafeliyim açıkçası kaynıma karşı.
Benim kaynım bana karşı aynı sevgililer gününde eşine atkı şapka almış banada şapka almış gidip. Sizin anlattıklarınız gerçekten hiç hoş değil Allah kimseyi karşılaştırmasın. Bence sizde eşinize haddini bildirin benim nişanlım öyle değil şu an umrunda bile değil biz bir yere giderken çağırması falan yok yani bir düşündüm yazdıklarınızıda hediye alması bile yok geçen doğum günüydü eltimin sadece para vermiş sen istediğini alırsın yenge diye eşim yengesini sevmiyor şu an ilk cicim aylarında eltim herkese kendini sevimli gösterdiği için bütün aile seviyodu ama sonra nişanlım bana bu söylediklerinden sonra soğudu abisiyle falan kavga etti bu konuda yani baya şeyler var bana burda yok böyle şöyle yazıyorlar benim anlattığım kadarını okudukları için ama nişanlım bana çok düşkün yani. Sizinde Allah yardımcınız olsun bence eşinizle güzelce konuşun. Eşler böyle oluncada abisiyle arasının bozulacağını düşünüyor ama bence konuşulmalı her şey ama benim kaynımda bana karşı yakındır yani

Eltinizin iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. Samimiyetinde bazı çizgileri olmalı aşılmaması gereken. Nihayetinde öz kardeş değiller. Eşiniz belki iyi niyetli yaptı bu anlattıklarınızı ama eltiniz bunu size anlatarak art niyet besliyor gibi geldi bana.
Evet nişanlım iyi niyetli yaptığını söylüyor.

Abisinin karısı. Düşüncesi bile çirkin..
Ama burası Türkiye malesef “acaba mı” dedirtiyor insana.
Eltin iyi niyetli değil seni kıskandığı için yapıyor olabilir, nişanlın da o süreçte boşluğa düştüğü için mesajlaşmalar hoşuna gitmiş.
Ama sorsan biri aaa abimin eşi yengem der, diğeri aaa eşimin kardeşi yok artık der.
Nişanlına ayar ver resmiyeti öğret.
Evet nişanlım kendisi ben o sıra boşluğa düştüm babam yok abim yok annem kendi halinde ben kendi halimde tadım tuzum hiç yoktu yengemde bize geldiği için sürekli bunu görüyodu dertleşmeye çalışıyodu bende iyi niyetli olduğunu düşündüm dedi. Sanada haksızlık yaptığımın farkındayım dedi. Şu an yengesini pek umursamıyor eltim halen konuşuyor bu şekilde falan ama nişanlımın gözünden düştü yani. Abisinin hatrına aynı sofrada yemek yiyoruz diye sesini çıkartmıyor pek fazla.

Evet nişanlım kendisi ben o sıra boşluğa düştüm babam yok abim yok annem kendi halinde ben kendi halimde tadım tuzum hiç yoktu yengemde bize geldiği için sürekli bunu görüyodu dertleşmeye çalışıyodu bende iyi niyetli olduğunu düşündüm dedi. Sanada haksızlık yaptığımın farkındayım dedi. Şu an yengesini pek umursamıyor eltim halen konuşuyor bu şekilde falan ama nişanlımın gözünden düştü yani. Abisinin hatrına aynı sofrada yemek yiyoruz diye sesini çıkartmıyor pek fazla.
neden düştü gözünden

Nişanlının kötü düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Eltinizin yapmak istediği sanırım ben bu aileye hakimim herkes beni sever herşeyini anlatır diyerek aynısını sizden de beklemesi. Ama olabildiğince uzak durun bence mümkünse özel şeylerde konuşmayın geçmişte nişanlınızla konuşmalarını size anlattığı gibi sizinkileri de başkalarına anlatabilir.

neden düştü gözünden
Bana bu şekilde davrandığı fesatlık yaptığı için. Ve bu olaylar kocasına yansıdı abim karısını savundu yok öyle demez gibisinden sonra eltime sormuş eltimde dediysem bile taa ne zaman dedim hatırlamıyorum bile niye yanlış anlıyolar demiş. Suçlu biz olduk nişanlımla şaka gibi :)

Nişanlının kötü düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Eltinizin yapmak istediği sanırım ben bu aileye hakimim herkes beni sever herşeyini anlatır diyerek aynısını sizden de beklemesi. Ama olabildiğince uzak durun bence mümkünse özel şeylerde konuşmayın geçmişte nişanlınızla konuşmalarını size anlattığı gibi sizinkileri de başkalarına anlatabilir.
Gerçekten içimi çok rahatlattınız herkes aralarında bir şey yaşanmıştır demiş o kadar üzüldüm ki. Eltim gerçekten çok fena bir insan

Gerçekten içimi çok rahatlattınız herkes aralarında bir şey yaşanmıştır demiş o kadar üzüldüm ki. Eltim gerçekten çok fena bir insan

Evli veya nişanlı değilim ama çok şey gördüm ve duydum nişanlınız zaten mesafe koyduysa tavrı değiştiyse oda birşeyler görmüş sezmiştir. Siz yine de eltinizle aranızdaki mesafeyi koruyun

Nişanlinin söyledikleri cok mantikli geldi bana yani yengesine kotu dusundugunu sanmiyorum belki ablasi gibi gördüğü icin yakinlik göstermiştir ayrica gelip olmus mu diye soruyorsa adam ne desin kibarca olmus deyip gondermis esinize degilde eltinize dikkat edin

Nişanlinin söyledikleri cok mantikli geldi bana yani yengesine kotu dusundugunu sanmiyorum belki ablasi gibi gördüğü icin yakinlik göstermiştir ayrica gelip olmus mu diye soruyorsa adam ne desin kibarca olmus deyip gondermis esinize degilde eltinize dikkat edin
Evet ama bugün bir karar aldım artık konuşmucam bunları nişanlımla sürekli aramızda bu konular dönüyor nişanlımda ben bizi konuşmak istiyorum beni ilgilendirmiyo diyor. Dediğiniz gibi dikkat edicem eltime ama ben onun gibi iki yüzlülük yapıp oynayamıyorum insanlara. Nişanlım bu güzellik konusunda bir de şey dedi bana soruyo dışında sormasa bile ben durduk yere demem ki nişan düğün olur o zaman gönlü hoş olsun diye söylerim yengeme ama bunu bile sana getirmesinin mantığı ne ki abimde sana söylese ben yanlış düşünmem dedi gerçektende abim de bana yeri gelir takılır.

Bana bu şekilde davrandığı fesatlık yaptığı için. Ve bu olaylar kocasına yansıdı abim karısını savundu yok öyle demez gibisinden sonra eltime sormuş eltimde dediysem bile taa ne zaman dedim hatırlamıyorum bile niye yanlış anlıyolar demiş. Suçlu biz olduk nişanlımla şaka gibi :)
Mümkün oldukça uzak dur ya , benimki de böyle sen yokkken ben vardım tavrında ama nişanlının da zamanında eltine söylediği laflar güya iltifatlar hoş değil yani gerek yok bence , sen fesat düşünmesen bile kadın seni kıskandırmak için çaba göstermiş

Mümkün oldukça uzak dur ya , benimki de böyle sen yokkken ben vardım tavrında ama nişanlının da zamanında eltine söylediği laflar güya iltifatlar hoş değil yani gerek yok bence , sen fesat düşünmesen bile kadın seni kıskandırmak için çaba göstermiş
Gerçekten öyle biz fesat düşünmüyoruz ama o aklıma sokuyor. Siz ne yapıyosunuz elitinize karşı?

Gerçekten öyle biz fesat düşünmüyoruz ama o aklıma sokuyor. Siz ne yapıyosunuz elitinize karşı?
Bana iyi görünüp o kadar kötü şeyler yaşattı ki bi baktım nişanlımla onun için kavga eder oldum , bi durdum kim ki ya bu dedim bunu bu kadar hayatımda önemi ne niye bu kadar önemsiyorum kıskandırmaya çalışması görgüsüzlüğü kıskançlığı , gülüyorum anlattıklarına yaptıklarına az muhabbet az diyalog he he diyip geçiyorum takmıyorum herşeyde öne geçme çabasına bakıyorum öyle ,ben hep heycanlı hevesli bi karaktere sahiptim içimi söndürdüler durgun olgun seviyeli öyle bi hal tavır aldım şimdi bu halimi taklit ediyo izliyorum haksızlığa uğradığım yerde pat pat söylüyorum ne kv ne elti kimseye hakkımı yedirmeden

Bana iyi görünüp o kadar kötü şeyler yaşattı ki bi baktım nişanlımla onun için kavga eder oldum , bi durdum kim ki ya bu dedim bunu bu kadar hayatımda önemi ne niye bu kadar önemsiyorum kıskandırmaya çalışması görgüsüzlüğü kıskançlığı , gülüyorum anlattıklarına yaptıklarına az muhabbet az diyalog he he diyip geçiyorum takmıyorum herşeyde öne geçme çabasına bakıyorum öyle ,ben hep heycanlı hevesli bi karaktere sahiptim içimi söndürdüler durgun olgun seviyeli öyle bi hal tavır aldım şimdi bu halimi taklit ediyo izliyorum haksızlığa uğradığım yerde pat pat söylüyorum ne kv ne elti kimseye hakkımı yedirmeden
Birde benim nişanlımda güya eltimin ne olduğunu biliyo , kv ye çok çektirmiş sevmiyo ama abisinin eşi diye herkes katlanıyo iyi oluyo falan demişti ama yeri geldi haksız olduğu yerde bana karşı eltiyi bile savundu ben bildiğim doğrudan vazgeçmedim , insanların beni saf dışı bırakması salak yerine koymasına sustum bi süre sonra her yeri geldiğinde yaptıkları ayrımı kv ye çarptım yüzüne , onlardan bi beklentim olmadığını ama onu hiç bişeyden ayırmayıp beni ayırdıklarını söyledim , kv ikimizi kıyasladı bunu yapmaması gerektiğini söyleyip tavır koydum böyle şeyler işte

Yemin ederim aynı benim eltim bu kadar benzerlik olur. Benim eltimde o kadar görgüsüz ki herşeyini sosyal medyada insanların gözüne sokar yani hayretle izliyorum sadece. Benimde içimi söndürdüler sürekli herkese iyi görünüp alttan işliyor ve haklı duruma düşüyor böyle insanları Allaha havale ediyorum. Bizde sürekli nişanlımla kavga ediyoruz aylardır yani o kadar. Artık kavgayı biraz aştık normal konuşuyoruz nişanlımda hatasının farkında boşver biz kendimize bakalım diyor ama ben bir türlü boşveremiyorum sinirimi bozuyor ama artık bende sizin gibi yapıcam.

Abisini bile düşünmeyen adam seni harcar. Aklını başına al...

Birde benim nişanlımda güya eltimin ne olduğunu biliyo , kv ye çok çektirmiş sevmiyo ama abisinin eşi diye herkes katlanıyo iyi oluyo falan demişti ama yeri geldi haksız olduğu yerde bana karşı eltiyi bile savundu ben bildiğim doğrudan vazgeçmedim , insanların beni saf dışı bırakması salak yerine koymasına sustum bi süre sonra her yeri geldiğinde yaptıkları ayrımı kv ye çarptım yüzüne , onlardan bi beklentim olmadığını ama onu hiç bişeyden ayırmayıp beni ayırdıklarını söyledim , kv ikimizi kıyasladı bunu yapmaması gerektiğini söyleyip tavır koydum böyle şeyler işte
Sonuç ne oldu peki? Anladılar mı? Benimde nişanlım sevmiyor ama abisinin eşi diye işte sizinki gibi ama benim hep yanımdadır. Bazen ben kendimi tutamayıp gereksiz yere laf sokarım sinirim bozulur sadece bana şey der hani böyle yapma sen suçlu duruma düşersin o sana bir şey derse lafını ver geç der.

Abisini bile düşünmeyen adam seni harcar. Aklını başına al...
Abisini düşünmediğini nerden çıkardınız? Asıl abisi benim nişanlımı düşünmüyor herşeyi üstüne yıkıyor daha farklı olaylar varda. Nişanlım abisinin mutluluğu için şu an yengesine tahammül ediyor.

Back