• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim..

leyla947

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
42
28
3
31
Aylardır kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...

Eltimin sürekli bana laf taşıması.. Bütün eltiler mi böyle bilmiyorum. Bende eltiyim şu an ama araları bozulur diyerek hep susuyodum ama artık gerçekten sinirim bozuluyor. Bu olaylar yaşandığında biz ilişkiye yeni başlamıştık sevgilimle ve 1 ay sonra babasını kaybetmişti şimdi nişanlıyız o sıra psikolojik olarak çok çöktü üstüne birde abisi nişanlanıp askere gitti evin bütün sorumluluğu üstüne kaldı bizimde aramız pek iyi değildi şu an çok iyiyiz o sıralar konuşmak istemiyordu bende anlayışla üstüne gitmiyordum yanında olmaya çalışıyordum. Ve tabi aramızda koca bir mesafe, isteyince ha deyince gidilmiyor telefondan ne kadar yanında olunursa işte. Ama eltim aynı mahallede oldukları için nişanlım askerde ben ailesini yalnız bırakmayım düşüncesiyle gün aşırı onlardaydı ve sevgilimin moralinin bozuk olduğunu gördükçe sürekli konuşmak istiyormuş, arada mesaj falan atıp moralini düzeltmeye çalışmış sevgilimde bir abla olarak görüp öyle dertleşmiş. Ama eltim bana sürekli saçma sapan bir şekilde konuşuyordu. Sevgilim bir keresinde buna takılmış yenge pek hamaratsın senin gibi biri her eve şart gibisinden eltim bana bunu seninki benim gibi birini istiyormuş aman bunu ona söyleme ama birdaha sana bir şey söylemem dedi. Peşinde sürekli yok seni çok seviyor benim arkadaşlarım yanımda olduğunda kafasını bile kaldırmıyor diye de konuşan bir insan ama kendisi.. Neyse sürekli bu tarz şeyler yaşıyoruz yok seninki bana çikolata aldı yok yengesi deyince her şeyi yapar falan fistan. Ya bir insan anneler gününde kaynanası paylaşırken kocası kendi ve kaynanası olan fotoğrafı paylaşmaz mı onda bile gidiyor benimki kaynanası ve kendi olan fotoğrafı paylaşıyor anlamsızca. Ama abimide çok seviyor yani abime nazaran eltimin sevgisi çok diyebilirim. Bunlar bir keresinde benimkiyle iddiaya girmişler yemek siparişi vermeye onu bile bana aynen şu şekilde söylüyor ben oraya gidiyorum benimkiyle dışarıya çıkıcaz napacaksınız diye sordu bilmiyorum kahve falan içeriz dedim bana diyor ki ay bana yemek ısmarlayacaktı benim yerime sana ısmarlasın. Cinlerim tepeme çıktı. Hastaneye giderler abim benimkine mesaj atar napıyosunuz diye fotoğraf ister hemen eltim omzuna koyar başını ve bunuda ben gördüm. En son patladım nişanlıma bana dedikleri şunlar ‘’ Babamı kaybedince yanımızda olmaya çalıştı benim zaten psikolojim alt üsttü bende abla olarak gördüm kalbini kırmak istemedim böyle yapacağını bilmiyodum amacı ilgi çekmek, tek gelin olmaya çalışmak çekememezlik var dedi’’ bir keresinde de nişanlıma keşke senin elltime davrandığın gibi abinde bana davransa kıskanıyorum ya falan deyip şAkaya vurmuş. Ha kardeşi gibide görüyo bundanda şüphem yok zaten nişanlımdan da şüphem yok. Geçenlerde yine ben onlara gitmiştim dışarı çıkıcaz benimkiyle ben hazırlanıyorum benimkide duş alıcak çıkıcaz eltimde markete gidecekmiş nişanlıma dediki yengem beni bi 5 dk markete götür nişanlımda yenge leyla götürsün onunla gidin bizim çıkmamız lazım duş almadım daha dedi markette iki adımlık yer ha bende tamam dedim kendisi araba kullanamıyor ben kullanıyorum binmedi arabaya neymiş bir yere vururmuşum kaç yıldır araba kullanıyorum bi markete gitmeye arabayı vurucam sen götür diye ısrar etti artık kaynanamda vardı yanlış anlaşılacak diye tuttu götürdü geldi benimki. Beni mi kıskandırmaya çalışıyor anlamıyorum. Nişanlımda mı suç var onu da anlamıyorum şu an öyle değil ama zamanında yengesini seviyordu abimgilin ilk nişanlandığı sıralar yani abla kardeş gibi samimiydiler, şu an öyle değil nişanlım ama eltim benim aklıma çok şüpheler sokuyor gerçekten kafayı sıyırma noktasına geldim. Tamam nişanlımda suçlu ben onada dedim o da hatasını kabul ediyor ama ben nerden biliyim böyle olduğunu ailemize yeni yeni giriyodu abla bildim saydım kırmak istemedim abimin emanetidir diyerek diyor. Ama zamanında sana bu konuda haksızlık ettiğim için ağzına böyle laf verdiğim içinde çok pişmanım diyor. Ha benim amacım burda iyi yorum okuyup iç rahatlatmada değil sadece bu tür olaylar yaşayan vardır illaki akıl almak gerçekten ben bunu çok taktım artık farklı boyutta düşünmeye başladım sürekli nişanlımla kavga ediyorum. Onun suçu çok samimi davranması eltiminde beni doldurması.

Son düzenleme:
Nişanlına de ki tabikide öyle bir namussuzluk yapmayacağını biliyorum,ama onun bana anlatma amacıNı anlamadım. Eltinde bir daha anlattığında evet haberim var, öz ablam gibi ,saygısızlığım hiç olmaz diyor inşallah bizde abimle öyle anlaşırız,aileyiz nasıl olsa de. Eltinin amacı sana göz dağı vermek gibi daha çok bence hani bak Biz harika anlaşıyoruz, sen kimsinki Demek. Hiç düşme elti kuyusuna😂

Abisinin karısı. Düşüncesi bile çirkin..
Ama burası Türkiye malesef “acaba mı” dedirtiyor insana.
Eltin iyi niyetli değil seni kıskandığı için yapıyor olabilir, nişanlın da o süreçte boşluğa düştüğü için mesajlaşmalar hoşuna gitmiş.
Ama sorsan biri aaa abimin eşi yengem der, diğeri aaa eşimin kardeşi yok artık der.
Nişanlına ayar ver resmiyeti öğret.

Abisinin karısı. Düşüncesi bile çirkin..
Ama burası Türkiye malesef “acaba mı” dedirtiyor insana.
Eltin iyi niyetli değil seni kıskandığı için yapıyor olabilir, nişanlın da o süreçte boşluğa düştüğü için mesajlaşmalar hoşuna gitmiş.
Ama sorsan biri aaa abimin eşi yengem der, diğeri aaa eşimin kardeşi yok artık der.
Nişanlına ayar ver resmiyeti öğret.
Kendisi zaten söylüyor çok boşluktaydım abla gibi geldi bana böyle sana bu şekilde laf taşıyacağını bilmiyordum dedi. Bende art niyeti nişanlımda değil eltimde arıyorum bunları bu şekilde getirmesi bazen laf değiştirmesi hoşuma gitmiyor midemi bulandırıyor. O mesafeyi koydu nişanlım eskisi gibi değil.

Arada yanlış bir şey var mı yok mu bılemem ama gelip sıze anlatması hoş değil iyi niyetli bir durum değil. Bunlar bır kenara eğer ki erkek arkadaşım nişanlım birine senın gıbı yok şunun gıbı bırı olsa dese yüzüğü ağzına sokardım.
Bu lafı sevgiliyken söylemiş biz o sıra çok kötüydük. Ama eltim bana öyle bir söylüyor ki bir de bana seninkine söyleme sakın diyor.

Nişanlına de ki tabikide öyle bir namussuzluk yapmayacağını biliyorum,ama onun bana anlatma amacıNı anlamadım. Eltinde bir daha anlattığında evet haberim var, öz ablam gibi ,saygısızlığım hiç olmaz diyor inşallah bizde abimle öyle anlaşırız,aileyiz nasıl olsa de. Eltinin amacı sana göz dağı vermek gibi daha çok bence hani bak Biz harika anlaşıyoruz, sen kimsinki Demek. Hiç düşme elti kuyusuna😂
Çok fena zaten kendisi geçen bir laf söyledim yanlış anlamış bana söylemiyor telefonu kapatınca kaynım ve kaynanama niye öyle yapıyor ki ben ne dedim demiş şok oldum bana sorsa zaten açıklamamı yapıcaktım. Dediğin gibi sürekli her şeyde böyle geçen abim nişanlıma rica etmiş nişanlımda bunların odasını boyamış abim yorgun oluyo diye buna bile herkese ben istedim kaynımda yaptı demiş nişanlımda tutup yenge ben abimin lafına yaptım demiş sürekli böyle muhabbetler yapıyor.

Kendisi zaten söylüyor çok boşluktaydım abla gibi geldi bana böyle sana bu şekilde laf taşıyacağını bilmiyordum dedi. Bende art niyeti nişanlımda değil eltimde arıyorum bunları bu şekilde getirmesi bazen laf değiştirmesi hoşuma gitmiyor midemi bulandırıyor. O mesafeyi koydu nişanlım eskisi gibi değil.
Canım sende Kemalim yapmaz moduna girip kadınlar kulubünü coşturma 🙄
Hiç bir şey tek taraflı olmaz bunu unutma.🙄

Eltinizin iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. Samimiyetinde bazı çizgileri olmalı aşılmaması gereken. Nihayetinde öz kardeş değiller. Eşiniz belki iyi niyetli yaptı bu anlattıklarınızı ama eltiniz bunu size anlatarak art niyet besliyor gibi geldi bana.
Evet ve her laf arasında aralarındaki muhabbeti bana çıtlatıyor bende art niyet düşünüyorum. Napsın nişanlım aynı evde yaşıyor düşman gibi yaşayacak değil yengesiyle.

Canım sende Kemalim yapmaz moduna girip kadınlar kulubünü coşturma 🙄
Hiç bir şey tek taraflı olmaz bunu unutma.🙄
Evet bunu biliyorum ama nişanlım bana açıklamasını yaptı babamı kaybettim diyerek ben yapmaz demiyorum neler duyuyoruz. Sadece artık düşünmekten yoruldum eltimin laf taşımalarından.

Nisanlın ıgrenc bırı. Yengeyle samimi oldugu ıcın degıl ama, neden samımıydın sorusuna "o an bosluktaydım senınle aramız kotuydu" dedıgını ıcın.
Sevgili boslugunu kocası askerde yenge ile gidermek ve su cumleyı kurmak tam bir cıgersizlik.

Boyle adamlarla evlenip mutlu olmayı saygı gormeyı bekliyor veya mutlu olup saygı gorecegınıze inanıyorsunuz ya sıze sasırıyorum.

Bu tam da ayrılık sebebi oysa.
Kemalin yapar canım, senın Kemal tam da bunu yapacak tıynette.

Evet ve her laf arasında aralarındaki muhabbeti bana çıtlatıyor bende art niyet düşünüyorum. Napsın nişanlım aynı evde yaşıyor düşman gibi yaşayacak değil yengesiyle.
Kıyamam senin kuzucuk nısanlına ben ya, cok uzuldum su duruma 😢

Amaç seni kıskandırmak.. Senin nişanlı nın kötü niyetli değil bence biraz saf düşünüp davranmış ama elti tehlikeli gibi geldi bana.. Onun oyunlarına gelme sakın.

Nisanlın ıgrenc bırı. Yengeyle samimi oldugu ıcın degıl ama, neden samımıydın sorusuna "o an bosluktaydım senınle aramız kotuydu" dedıgını ıcın.
Sevgili boslugunu kocası askerde yenge ile gidermek ve su cumleyı kurmak tam bir cıgersizlik.

Boyle adamlarla evlenip mutlu olmayı saygı gormeyı bekliyor veya mutlu olup saygı gorecegınıze inanıyorsunuz ya sıze sasırıyorum.

Bu tam da ayrılık sebebi oysa.
Kemalin yapar canım, senın Kemal tam da bunu yapacak tıynette.
Boşluştaydı derken çok zor dönemlerden geçti yengeside buna destek olmak istemiş o amaçla yani. Ama eltim bunları bana taşıyınca değişik konuma düştü.

Boşluştaydı derken çok zor dönemlerden geçti yengeside buna destek olmak istemiş o amaçla yani. Ama eltim bunları bana taşıyınca değişik konuma düştü.
Bunlar olmasaydı eltın sana tasıyamazdı. Seni rahatsız eden kısmı olanlar, sana tasınması degıl.

Back