Eltim

Söylediklerinizde haklısınız. Ama sırf gelen misafirlere ayıp olmasın diye çağırdım ama hata ettiğimi anladım. Bundan sonra bu konuda daha istikrarlı olacağım insallah Kesinlikle haklısınız

baştan sona hatalisiniz.
başta böyle tavır yapan birini evinize almakla , adam sayıp önüne servis götürmekle , cahil diyen birinin ağzının payını vermemkle ve sizi engelleyen birini hala muhatap almakla.
anneniz değil babanız değil bu kadar yüz vermek neden ?

Senin evine gelip sana mi tavir yapiyor.
Kusura bakma sana da cok gicik oldum boyle bir insan icin caba bile gostermem o yokmus gibi davran aynen onun sana yaptigi gibi genelde boyle insanlar sonradan u dönüsü yapiyor o yakinlasmaya baslayinca sen mesafeni koy

Sana değer vermeyen kişiyi neden kafana takıyorsun başka arkadaşlar bulun illaki akrabadan olacak bir kaide yok
Eltşninfe canı cehenneme salak iyi niyetini anlamamış

Ben mesafemi koyalı çok oldu fakat çağırmak zorunda olduğumu hissettim o an . Ama bu sondu zaten bundan sonra daha istikrarlı olacağım Teşekkürler ilginize

Hayat gıcık eltinizi dert edinemeyecek kadar kısa. Keyfinize bakın, değmez yani kafaya taktığınıza. Bir daha davet etmeyin, nedenini sorarlarsa da "Benim evimde bulunmak istemediğini belli eden davranışlar sergiliyor, ben de saygı duyduğumdan çağırmıyorum" der geçersiniz.

Beni yok sayanı ben silerim umrumda da olmaz evime davet asla sizi umursamayanı nı siz nie bu kadar sorun yapıyorsunuz belliki sizden hoşlanmıyor

Hiç elti eltiyle iyi anlaşanı ne gördüm nede duydum kafa takmaya değmez o ilk okul sen üni mezunu asla anlaşamazsınız
Zevkleriniz görüşleriniz tamamen zıt olur gerginlik olur ne hali varsa görsün zaten konuşmalarıda tutarsız bu tür insanlara hiç tahammülüm yok

Sana ne yemis yememis??!!! Hem kadini kendin cagiriyorsun. Ardindan bir ton laf.

Cevap yazmamış işte takmamis sizi ama kayninizi aramanız büyük hata.
Kadın insan sevmiyor belli bu yani birdaha asla evime sokmazdım ben olsam.
Kayninizi çok seviyorsanız eşiniz hadi abi bize gel diye çağırabilir belki tek başına.
Bir de aynı günler gitmezdim ben olsam kv ye.
Hatta özellikle arardım kv yi onlar varsa gitmezdim öyle plan yapardım.
Yanı mecburiyetten bile bir araya gelmek zorunda değilsiniz aslında.

Çok haklısınız. Bütün hata bende aslında. Dediklerinizi gözardı etmeyeceğim inşallah Teşekkürler ilginize

seninkinin değişik bir versiyonu elti de ben de var 2 ay sonra düğünümüz var.malum ev eşyası fln alıyoruz.tutturdu buzdolabım bozuk buzdolabı istiyorum diye.(benden 5 yaş küçük ve 5 senelik evli)
biz gelmişiz 30 yaşına, şurda ev kuralım diye uğraşıyoruz hatun çıkmış buzdolabı istiyor.bir de ne tesadüf ki benimkiyle aynı marka,aynı model,aynı renk. bana demiyor tabi.eşime yazmış whatsapptan.
(bu arada eşim ve kaynım da aynı sizinki gibi ortak iş yapıyorlar) eşim de şuan alamam sıkışığım istersen başka model alayım demiş.yok bakmış en çok onu beğenmiş.neyse tabi alınmadı buzdolabı(belki ben de aldırtmamış olabilirim )
geçen hafta bizim buzdolabı geldi.ayh iç ışıkları yanmıyor.ben şok.sinirlerim bozuldu.gözü kaldı diye tabi.

dün kvlerde yemekte beraberdik.mutfağı toparlıyoruz naptınız ne ettiniz diye soruyor haliyle.ben de bilerek buzdolabını anlattım.ve bana ne dedi biliyo musun?
-iyi de o marka iyi değil ki neden o markayı aldın.
ben baktım yüzüne kalakaldım ya.ya sen daha 15 gün önce aynı buzdolabını hani çok beğenmiştin,başka istemiyodun da onu istiyodun.(tabi bunları yüzüne demedim)
-valla ben de meraklı değildim o markaya mecbur onu aldım.buzdolabı yerine o sığıyodu dedim.verdiği cevap:
-yooo ben baktım daha iyi markalarda da vardı o renk o boyutta.
dedim ki artık baktım hepsine yoktu.hala vardı diyo.elimde metreyle geziyorum ben dedim benden iyi mi bilcen
artık bunu diyince hıııı ben o kadar detay bakmadım dedi ve sustu.

yani diyeceğim o ki.hiç samimi olcam diye uğraşma.eşler hergün birbirini görüyo nasıl olsa.sizin de aranızda ağız dalaşı fln olmadığı müddetçe böyle tiplerle mesafeli olmak iyidir.valla hiç de üzülmüyorum.eşim de sağolsun benim gibi düşünüyor zaten.

NOT: Bu arada resmen içimi döktüm ya rahatladım

Kadın görüşmek istemiyor işte neden kendinizi böyle bir konuma sokuyorsunuz ki?

Ayrıca biri benimle iletişime geçtiğinde ona bilerek cevap vermediysem onunla görüşmek istemiyorumdur, kalkıp eşimi arayıp bir de ona söylese çok büyük gıcık olurum, elti muhtemelen eşinin zoruyla gelmiş tavır yaparak da acısını çıkartmış. Ki ben eltiniz olsam ben de tavır yapardım.

Yapılacak şey belli, istemiyorsa yakınlık kurmaya çalışmayacaksınız. İlla görüşmek zorunda mısınız?

Aahahah inanırım inanmam mı :) Sağolsun burdaki arkadaşlar bana çok tavsiye verdi, bende bundan sonra hiç ama hiç umursamamayı düşünüyorum. Allah hidayet versin diye de dua ediyorum. Anladım ki herkesle iyi olacak diye birşey yokmus. Ben çok salakça düşünüyormuşum. Ama ben bunun bu saçma hal ve hareketlerini çok geç anladım. Ne güzel siz erken farketmişsiniz

Söylediklerinize harfi harfine katılıyorum
inanın. Ben istiyordum ki birlik olalım iyi olalım Ama böyle olmaması gerekiyormuş Yakınlık kurmakla hata etmişim. Zorunlu olmadıkça görüşmüyoruz zaten. Ama her gördüğümde moralimi bozacak hareketler sergiliyordu. En iyisi görmemek duymamakmış onu anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…