- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
-
- Konu Sahibi anne-oluyorum
sizinle gorusmek istemeyen bir insani israrla cagirdiginiz icin , size deger vermedigi bu kadar bariz olan bir insani evinize cagirmaniz bana gore tuhaflik
siz iyilik olarak gorebilirsiniz ama yorumlarda zaten yazan olmus bu yaptiginiz iyilik degil , insan kendine biraz deger vermeli , beni istemeyeni ben hic istemem
baştan sona hatalisiniz.
başta böyle tavır yapan birini evinize almakla , adam sayıp önüne servis götürmekle , cahil diyen birinin ağzının payını vermemkle ve sizi engelleyen birini hala muhatap almakla.
anneniz değil babanız değil bu kadar yüz vermek neden ?
Senin evine gelip sana mi tavir yapiyor.
Kusura bakma sana da cok gicik oldum boyle bir insan icin caba bile gostermem o yokmus gibi davran aynen onun sana yaptigi gibi genelde boyle insanlar sonradan u dönüsü yapiyor o yakinlasmaya baslayinca sen mesafeni koy
Gelen misafirler eşimin akrabalarıydı. Sırf onlar neden gelmedi demesinler diye çağırdım. Hani ele güne karşı iyi olalım diye. Ama yanlıs düşünmüşüm. Bundan sonra kesinlikle yani. Ya kadın başımda farklı bir eşarp görse dahi tribe giriyor o derece inanın bana
Sana ne yemis yememis??!!! Hem kadini kendin cagiriyorsun. Ardindan bir ton laf.merhaba hanımlar,
Daha önce de eltimle ilgili burada konu açmıştım. Ve yine yeni konum eltim..
Hayır, o kadar ortama girdim çıktım, inanın ben böyle bir insan tanımadım. Eminim onun gibi olan çok insan vardır. Neyse konuya geçiyorum.
Dün akşam için evimde kalabalık misafirim vardı. Eltimin en son ki yaptığı terbiyesizlik yüzünden onları çağırmayacaktım. Ama insanlık bende kalsın dedim dayanamadım çağırdım. İkramlık birşeyler hazırlamıştım. İnanır mısınız tabağından bir lokma birşey dahi yemedi. Bir tane sarma yedi o kadar. Onu da tabağını bana geri verince anladım. Hayır herkes yedi, eşi 3 çocugu ve diğer misafirler. Hayır zehir mi attım ben sanki bunlara. Hani insan der k.bakma karnım toktu fazla geldi. Ve işin komik yanı benimle konuşmuyor da. Dün gündüz normal mesaj attım müsait olursanız akşam çaya beklerim diye. Tenezzül edip de cevap bile yaZmadı. Bende eşini yani kaynımı aradım. Abi böyle böyle gelin diye. Tamam kızım insallah sesi. (Benden yaşça büyük oldukları için kaynım bana kızım der genelde) neyse meyve koydum masaya ondan da almadı. Diğer misafirim yanı eşimin teyzesi meyve ye bari dedi, yok sevmem ben evde de yemem hiç dedi. Ki yalan, geçen kaynanamda sırf bana hizmet olsun diye bi meyve getiren olsa da yesek dedi. ayrıca meyveye düşkün olduğunu hep söylerdi. Sadece çay içti bir iki bardak. Giderken beni öpmedi bile. İyi akşamlar dedi sadece. Evdeki herkesi öptü benimle konuşmadan gitti. Hayır sorunu ne anlamıyorum. Daha önce de whatsaptan beni engelledi diye konu açmıştım. Geçenlerde bi toplulukta ben whatsaptan çoğu kişiyi engelledim zaten diye laf atıyordu ortaya. Neymiş durumlarını herkesin görmesini istemiyormuş. Ben yakın olmaya çalıştıkça o kaçıyor. Ben mi hatalıyım sizce. Kaynanam takma kafana kızım diyor. İnsan çekemediğini sevmez diyor. Ama alt tarafı 2 eltiyiz. Eşlerimiz ortak iş yapıyor ve birbirlerine çok bağlılar şükür. Hal böyleyken kötü olmak niye ?
Cevap yazmamış işte takmamis sizi ama kayninizi aramanız büyük hata.
Kadın insan sevmiyor belli bu yani birdaha asla evime sokmazdım ben olsam.
Kayninizi çok seviyorsanız eşiniz hadi abi bize gel diye çağırabilir belki tek başına.
Bir de aynı günler gitmezdim ben olsam kv ye.
Hatta özellikle arardım kv yi onlar varsa gitmezdim öyle plan yapardım.
Yanı mecburiyetten bile bir araya gelmek zorunda değilsiniz aslında.
merhaba hanımlar,
Daha önce de eltimle ilgili burada konu açmıştım. Ve yine yeni konum eltim..
Hayır, o kadar ortama girdim çıktım, inanın ben böyle bir insan tanımadım. Eminim onun gibi olan çok insan vardır. Neyse konuya geçiyorum.
Dün akşam için evimde kalabalık misafirim vardı. Eltimin en son ki yaptığı terbiyesizlik yüzünden onları çağırmayacaktım. Ama insanlık bende kalsın dedim dayanamadım çağırdım. İkramlık birşeyler hazırlamıştım. İnanır mısınız tabağından bir lokma birşey dahi yemedi. Bir tane sarma yedi o kadar. Onu da tabağını bana geri verince anladım. Hayır herkes yedi, eşi 3 çocugu ve diğer misafirler. Hayır zehir mi attım ben sanki bunlara. Hani insan der k.bakma karnım toktu fazla geldi. Ve işin komik yanı benimle konuşmuyor da. Dün gündüz normal mesaj attım müsait olursanız akşam çaya beklerim diye. Tenezzül edip de cevap bile yaZmadı. Bende eşini yani kaynımı aradım. Abi böyle böyle gelin diye. Tamam kızım insallah sesi. (Benden yaşça büyük oldukları için kaynım bana kızım der genelde) neyse meyve koydum masaya ondan da almadı. Diğer misafirim yanı eşimin teyzesi meyve ye bari dedi, yok sevmem ben evde de yemem hiç dedi. Ki yalan, geçen kaynanamda sırf bana hizmet olsun diye bi meyve getiren olsa da yesek dedi. ayrıca meyveye düşkün olduğunu hep söylerdi. Sadece çay içti bir iki bardak. Giderken beni öpmedi bile. İyi akşamlar dedi sadece. Evdeki herkesi öptü benimle konuşmadan gitti. Hayır sorunu ne anlamıyorum. Daha önce de whatsaptan beni engelledi diye konu açmıştım. Geçenlerde bi toplulukta ben whatsaptan çoğu kişiyi engelledim zaten diye laf atıyordu ortaya. Neymiş durumlarını herkesin görmesini istemiyormuş. Ben yakın olmaya çalıştıkça o kaçıyor. Ben mi hatalıyım sizce. Kaynanam takma kafana kızım diyor. İnsan çekemediğini sevmez diyor. Ama alt tarafı 2 eltiyiz. Eşlerimiz ortak iş yapıyor ve birbirlerine çok bağlılar şükür. Hal böyleyken kötü olmak niye ?
seninkinin değişik bir versiyonu elti de ben de var2 ay sonra düğünümüz var.malum ev eşyası fln alıyoruz.tutturdu buzdolabım bozuk buzdolabı istiyorum diye.(benden 5 yaş küçük ve 5 senelik evli)
biz gelmişiz 30 yaşına, şurda ev kuralım diye uğraşıyoruz hatun çıkmış buzdolabı istiyor.bir de ne tesadüf ki benimkiyle aynı marka,aynı model,aynı renk. bana demiyor tabi.eşime yazmış whatsapptan.
(bu arada eşim ve kaynım da aynı sizinki gibi ortak iş yapıyorlar) eşim de şuan alamam sıkışığım istersen başka model alayım demiş.yok bakmış en çok onu beğenmiş.neyse tabi alınmadı buzdolabı(belki ben de aldırtmamış olabilirim)
geçen hafta bizim buzdolabı geldi.ayh iç ışıkları yanmıyor.ben şok.sinirlerim bozuldu.gözü kaldı diye tabi.
dün kvlerde yemekte beraberdik.mutfağı toparlıyoruz naptınız ne ettiniz diye soruyor haliyle.ben de bilerek buzdolabını anlattım.ve bana ne dedi biliyo musun?
-iyi de o marka iyi değil ki neden o markayı aldın.
ben baktım yüzüne kalakaldım ya.ya sen daha 15 gün önce aynı buzdolabını hani çok beğenmiştin,başka istemiyodun da onu istiyodun.(tabi bunları yüzüne demedim)
-valla ben de meraklı değildim o markaya mecbur onu aldım.buzdolabı yerine o sığıyodu dedim.verdiği cevap:
-yooo ben baktım daha iyi markalarda da vardı o renk o boyutta.
dedim ki artık baktım hepsine yoktu.hala vardı diyo.elimde metreyle geziyorum ben dedim benden iyi mi bilcen
artık bunu diyince hıııı ben o kadar detay bakmadım dedi ve sustu.
yani diyeceğim o ki.hiç samimi olcam diye uğraşma.eşler hergün birbirini görüyo nasıl olsa.sizin de aranızda ağız dalaşı fln olmadığı müddetçe böyle tiplerle mesafeli olmak iyidir.valla hiç de üzülmüyorum.eşim de sağolsun benim gibi düşünüyor zaten.
NOT: Bu arada resmen içimi döktüm ya rahatladım
Kadın görüşmek istemiyor işte neden kendinizi böyle bir konuma sokuyorsunuz ki?
Ayrıca biri benimle iletişime geçtiğinde ona bilerek cevap vermediysem onunla görüşmek istemiyorumdur, kalkıp eşimi arayıp bir de ona söylese çok büyük gıcık olurum, elti muhtemelen eşinin zoruyla gelmiş tavır yaparak da acısını çıkartmış. Ki ben eltiniz olsam ben de tavır yapardım.
Yapılacak şey belli, istemiyorsa yakınlık kurmaya çalışmayacaksınız. İlla görüşmek zorunda mısınız?