Eltim

anne-oluyorum

Bebeğini bekliyor..
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
384
229
merhaba hanımlar,

Daha önce de eltimle ilgili burada konu açmıştım. Ve yine yeni konum eltim..
Hayır, o kadar ortama girdim çıktım, inanın ben böyle bir insan tanımadım. Eminim onun gibi olan çok insan vardır. Neyse konuya geçiyorum.

Dün akşam için evimde kalabalık misafirim vardı. Eltimin en son ki yaptığı terbiyesizlik yüzünden onları çağırmayacaktım. Ama insanlık bende kalsın dedim dayanamadım çağırdım. İkramlık birşeyler hazırlamıştım. İnanır mısınız tabağından bir lokma birşey dahi yemedi. Bir tane sarma yedi o kadar. Onu da tabağını bana geri verince anladım. Hayır herkes yedi, eşi 3 çocugu ve diğer misafirler. Hayır zehir mi attım ben sanki bunlara. Hani insan der k.bakma karnım toktu fazla geldi. Ve işin komik yanı benimle konuşmuyor da. Dün gündüz normal mesaj attım müsait olursanız akşam çaya beklerim diye. Tenezzül edip de cevap bile yaZmadı. Bende eşini yani kaynımı aradım. Abi böyle böyle gelin diye. Tamam kızım insallah sesi. (Benden yaşça büyük oldukları için kaynım bana kızım der genelde) neyse meyve koydum masaya ondan da almadı. Diğer misafirim yanı eşimin teyzesi meyve ye bari dedi, yok sevmem ben evde de yemem hiç dedi. Ki yalan, geçen kaynanamda sırf bana hizmet olsun diye bi meyve getiren olsa da yesek dedi. ayrıca meyveye düşkün olduğunu hep söylerdi. Sadece çay içti bir iki bardak. Giderken beni öpmedi bile. İyi akşamlar dedi sadece. Evdeki herkesi öptü benimle konuşmadan gitti. Hayır sorunu ne anlamıyorum. Daha önce de whatsaptan beni engelledi diye konu açmıştım. Geçenlerde bi toplulukta ben whatsaptan çoğu kişiyi engelledim zaten diye laf atıyordu ortaya. Neymiş durumlarını herkesin görmesini istemiyormuş. Ben yakın olmaya çalıştıkça o kaçıyor. Ben mi hatalıyım sizce. Kaynanam takma kafana kızım diyor. İnsan çekemediğini sevmez diyor. Ama alt tarafı 2 eltiyiz. Eşlerimiz ortak iş yapıyor ve birbirlerine çok bağlılar şükür. Hal böyleyken kötü olmak niye ?

Daha niye çağırırsın ki bu kadar olay üstüne. İçi, niyeti kötü besbelli. Bi sebep aramana gerek Yok. O böyle... Mecbur kalmadıkça muhattap olma. Yoksa canın daha çoook sıkılır...

Daha niye çağırırsın ki bu kadar olay üstüne. İçi, niyeti kötü besbelli. Bi sebep aramana gerek Yok. Kötü... Mecbur kalmadıkça muhattap olma. Yoksa canın daha çoook sıkılır...

İnanın geçenlerde bir ortam içinde bana cahil dedi. Ben üniversite mezunuyum. Kendisi ilkokul. Yanlış anlamayın, insanlık okulla olmuyor ama, hamileyim doktor ilk Zaman'lar iliskiye girmeyin demişti. Bizde kadınlar arasında konuşurken doktor böyle dedi diye bahsetmiştim. Güldü bana aaa cahil dedi herkesin içinde . İki gün uyku uyuyamadım

Neden eltine bu kadar deger veriyorsun. Neden bu kadar ustune dusup totosunu kaldiriyorsun. Sen de onu yok say. O oyle yapiyor.
Neden eltine bu kadar deger veriyorsun. Neden bu kadar ustune dusup totosunu kaldiriyorsun. Sen de onu yok say. O oyle yapiyor.

Zaten son Zaman'larda bende onu görmezden geliyordum. En son ki yaptığı terbiyesiZlik yüzünden. Konuşmuyordum, yüzüne bakmıyordum. Çünkü oda bana öyle yapıyordu hep

Kadın mesajınıza dönmemiş siz eşini arayıp davet etmişsiniz o da muhtemelen size kızmıştır ve eşi için davetinize gelmiştir . Sizinle samimi olmak istemiyor ve bunu açıkça belli ediyor . Siz de zorlamayın mesafenizi koruyun en güzeli...

Bir de gerek yokken neden mahrem konularınızı ortamlarda konuşursunuz merak ediyorum bana çok garip gelir ayıp bence .

Kafana takma bile en iysi ,
Evli olduğum dönemlerde ben çok iyi olduğumuzu sanarken(maddi manevi herşeyine koşarken) arkamdan hep kuyumu kazmış asla söylemediğim şeyleri söyledi diye göstermiş kv ve görümceye nitekim benden önce boşandı ve o boşanınca ortaya çıktı söyledikleri hayatımda hiç şaşırmadığım kadar şaşırmıştım sonra ben de boşandım ve hiç bi tarafla ilgim kalmadı o da ayrı mevzu

Gidin bugün konuşun sıkıntısı neymiş anlatsın bişey Yok derse demekki siLe muhatap olmak istemiyo sizde ona göre tavır sergilersiniz belki bilmeyerek istemeyerek bişey yaptınız ona kırıldı

Bence uzak olduğuna şükret uzak davrandığına yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…