merhaba hanımlar,
Daha önce de eltimle ilgili burada konu açmıştım. Ve yine yeni konum eltim..
Hayır, o kadar ortama girdim çıktım, inanın ben böyle bir insan tanımadım. Eminim onun gibi olan çok insan vardır. Neyse konuya geçiyorum.
Dün akşam için evimde kalabalık misafirim vardı. Eltimin en son ki yaptığı terbiyesizlik yüzünden onları çağırmayacaktım. Ama insanlık bende kalsın dedim dayanamadım çağırdım. İkramlık birşeyler hazırlamıştım. İnanır mısınız tabağından bir lokma birşey dahi yemedi. Bir tane sarma yedi o kadar. Onu da tabağını bana geri verince anladım. Hayır herkes yedi, eşi 3 çocugu ve diğer misafirler. Hayır zehir mi attım ben sanki bunlara. Hani insan der k.bakma karnım toktu fazla geldi. Ve işin komik yanı benimle konuşmuyor da. Dün gündüz normal mesaj attım müsait olursanız akşam çaya beklerim diye. Tenezzül edip de cevap bile yaZmadı. Bende eşini yani kaynımı aradım. Abi böyle böyle gelin diye. Tamam kızım insallah sesi. (Benden yaşça büyük oldukları için kaynım bana kızım der genelde) neyse meyve koydum masaya ondan da almadı. Diğer misafirim yanı eşimin teyzesi meyve ye bari dedi, yok sevmem ben evde de yemem hiç dedi. Ki yalan, geçen kaynanamda sırf bana hizmet olsun diye bi meyve getiren olsa da yesek dedi. ayrıca meyveye düşkün olduğunu hep söylerdi. Sadece çay içti bir iki bardak. Giderken beni öpmedi bile. İyi akşamlar dedi sadece. Evdeki herkesi öptü benimle konuşmadan gitti. Hayır sorunu ne anlamıyorum. Daha önce de whatsaptan beni engelledi diye konu açmıştım. Geçenlerde bi toplulukta ben whatsaptan çoğu kişiyi engelledim zaten diye laf atıyordu ortaya. Neymiş durumlarını herkesin görmesini istemiyormuş. Ben yakın olmaya çalıştıkça o kaçıyor. Ben mi hatalıyım sizce. Kaynanam takma kafana kızım diyor. İnsan çekemediğini sevmez diyor. Ama alt tarafı 2 eltiyiz. Eşlerimiz ortak iş yapıyor ve birbirlerine çok bağlılar şükür. Hal böyleyken kötü olmak niye ?