Eltim

Evet siz hatalısınız , niye yakınlaşmaya çalışıyorsunuz eltinize. Siz bundan sonra eltinize mesafeli davranın , her yaptığını takmayın , takip etmetin kadını bırakın. Kıskanıyor o sizi .Evinize de kaynınızın zoruyla gelmiş belliki. Ama kaynınız iyi biri galiba yoksa birdaha gelmesi için aramayın diyecektim.

Neden illaki yakın olmaya çalışıyorsunuz anlamadım.
Eşleriniz çalışıyor mu görüşüyor mu ne yapıyorlarsa yapsınlar siz sürekli bir arada olmak zorunda değilsiniz.
Ayrıca size böyle davranan birinin yanında neden eşinizle ilişkiye girmeme durumuna varana kadar paylaşıyorsunuz da ağzına laf veriyorsunuz?
Bakın zorla güzellik olmaz.
O sizi bir istemiyorsa siz onu bin istemeyin.
Mecbur kalırsanız aile ortamında falan merhaba merhaba bitti gitti yani.
Ne gerek var bunca şeye.
Boşverin.

merhaba hanımlar,

Daha önce de eltimle ilgili burada konu açmıştım. Ve yine yeni konum eltim..
Hayır, o kadar ortama girdim çıktım, inanın ben böyle bir insan tanımadım. Eminim onun gibi olan çok insan vardır. Neyse konuya geçiyorum.

Dün akşam için evimde kalabalık misafirim vardı. Eltimin en son ki yaptığı terbiyesizlik yüzünden onları çağırmayacaktım. Ama insanlık bende kalsın dedim dayanamadım çağırdım. İkramlık birşeyler hazırlamıştım. İnanır mısınız tabağından bir lokma birşey dahi yemedi. Bir tane sarma yedi o kadar. Onu da tabağını bana geri verince anladım. Hayır herkes yedi, eşi 3 çocugu ve diğer misafirler. Hayır zehir mi attım ben sanki bunlara. Hani insan der k.bakma karnım toktu fazla geldi. Ve işin komik yanı benimle konuşmuyor da. Dün gündüz normal mesaj attım müsait olursanız akşam çaya beklerim diye. Tenezzül edip de cevap bile yaZmadı. Bende eşini yani kaynımı aradım. Abi böyle böyle gelin diye. Tamam kızım insallah sesi. (Benden yaşça büyük oldukları için kaynım bana kızım der genelde) neyse meyve koydum masaya ondan da almadı. Diğer misafirim yanı eşimin teyzesi meyve ye bari dedi, yok sevmem ben evde de yemem hiç dedi. Ki yalan, geçen kaynanamda sırf bana hizmet olsun diye bi meyve getiren olsa da yesek dedi. ayrıca meyveye düşkün olduğunu hep söylerdi. Sadece çay içti bir iki bardak. Giderken beni öpmedi bile. İyi akşamlar dedi sadece. Evdeki herkesi öptü benimle konuşmadan gitti. Hayır sorunu ne anlamıyorum. Daha önce de whatsaptan beni engelledi diye konu açmıştım. Geçenlerde bi toplulukta ben whatsaptan çoğu kişiyi engelledim zaten diye laf atıyordu ortaya. Neymiş durumlarını herkesin görmesini istemiyormuş. Ben yakın olmaya çalıştıkça o kaçıyor. Ben mi hatalıyım sizce. Kaynanam takma kafana kızım diyor. İnsan çekemediğini sevmez diyor. Ama alt tarafı 2 eltiyiz. Eşlerimiz ortak iş yapıyor ve birbirlerine çok bağlılar şükür. Hal böyleyken kötü olmak niye ?
Kadını göz hapsıne almışsınız resmen
Sarmayı sayılımı verdınızde eksıklıgını hıssettınız
Iyı barı çay içmiş onuda dıllerdınız

Neden illaki yakın olmaya çalışıyorsunuz anlamadım.
Eşleriniz çalışıyor mu görüşüyor mu ne yapıyorlarsa yapsınlar siz sürekli bir arada olmak zorunda değilsiniz.
Ayrıca size böyle davranan birinin yanında neden eşinizle ilişkiye girmeme durumuna varana kadar paylaşıyorsunuz da ağzına laf veriyorsunuz?
Bakın zorla güzellik olmaz.
O sizi bir istemiyorsa siz onu bin istemeyin.
Mecbur kalırsanız aile ortamında falan merhaba merhaba bitti gitti yani.
Ne gerek var bunca şeye.
Boşverin.

Değil mi? İşte bütün aptallık bende. Her gördüğümü insan sanıyorum. Dediklerinizi gözardı etmicem teşekkürler ilginize..

Evet siz hatalısınız , niye yakınlaşmaya çalışıyorsunuz eltinize. Siz bundan sonra eltinize mesafeli davranın , her yaptığını takmayın , takip etmetin kadını bırakın. Kıskanıyor o sizi .Evinize de kaynınızın zoruyla gelmiş belliki. Ama kaynınız iyi biri galiba yoksa birdaha gelmesi için aramayın diyecektim.

Onun gözü sürekli üstümde hemde rahatsız edecek kadar. Giydiğime, başörtümün markasına kadar hemde. Onu kaç kere yakaladım bakarken. Her neyse bundan sonrası için daha temkinli davranıp görmemeye çalışacağım. Sağolun ilginize

merhaba hanımlar,

Hayır, o kadar ortama girdim çıktım, inanın ben böyle bir insan tanımadım. Eminim onun gibi olan çok insan vardır. Neyse konuya geçiyorum.

Dün akşam için evimde kalabalık misafirim vardı. Eltimin en son ki yaptığı terbiyesizlik yüzünden onları çağırmayacaktım. Ama insanlık bende kalsın dedim dayanamadım çağırdım. İkramlık birşeyler hazırlamıştım. İnanır mısınız tabağından bir lokma birşey dahi yemedi. Bir tane sarma yedi o kadar. Onu da tabağını bana geri verince anladım. Hayır herkes yedi, eşi 3 çocugu ve diğer misafirler. Hayır zehir mi attım ben sanki bunlara. Hani insan der k.bakma karnım toktu fazla geldi. Ve işin komik yanı benimle konuşmuyor da. Dün gündüz normal mesaj attım müsait olursanız akşam çaya beklerim diye. Tenezzül edip de cevap bile yaZmadı. Bende eşini yani kaynımı aradım. Abi böyle böyle gelin diye. Tamam kızım insallah sesi. (Benden yaşça büyük oldukları için kaynım bana kızım der genelde) neyse meyve koydum masaya ondan da almadı. Diğer misafirim yanı eşimin teyzesi meyve ye bari dedi, yok sevmem ben evde de yemem hiç dedi. Ki yalan, geçen kaynanamda sırf bana hizmet olsun diye bi meyve getiren olsa da yesek dedi. ayrıca meyveye düşkün olduğunu hep söylerdi. Sadece çay içti bir iki bardak. Giderken beni öpmedi bile. İyi akşamlar dedi sadece. Evdeki herkesi öptü benimle konuşmadan gitti. Hayır sorunu ne anlamıyorum. Daha önce de whatsaptan beni engelledi diye konu açmıştım. Geçenlerde bi toplulukta ben whatsaptan çoğu kişiyi engelledim zaten diye laf atıyordu ortaya. Neymiş durumlarını herkesin görmesini istemiyormuş. Ben yakın olmaya çalıştıkça o kaçıyor. Ben mi hatalıyım sizce. Kaynanam takma kafana kızım diyor. İnsan çekemediğini sevmez diyor. Ama alt tarafı 2 eltiyiz. Eşlerimiz ortak iş yapıyor ve birbirlerine çok bağlılar şükür. Hal böyleyken kötü olmak niye ?
Bosver birini simarttikca tepene çıkar sende yuz yuze baktığınız ortamlarda iyi ol onun disinda arama sorma sen uzerine düşeni yapmissin o uzak durmus napacaksin kismet illa cok samimi olacaksınız diye birsey yok

İnanın geçenlerde bir ortam içinde bana cahil dedi. Ben üniversite mezunuyum. Kendisi ilkokul. Yanlış anlamayın, insanlık okulla olmuyor ama, hamileyim doktor ilk Zaman'lar iliskiye girmeyin demişti. Bizde kadınlar arasında konuşurken doktor böyle dedi diye bahsetmiştim. Güldü bana aaa cahil dedi herkesin içinde . İki gün uyku uyuyamadım
Bu lafin uzerine dahada samimiyet mi kurmak istedin ben okuyunca yasi küçük herhalde dedim 19 20 fln ama uni bitirdigine gore biraz daha olgunsundur tavir alirsan mesafe katarsan senden iyisi olmaz gör bak

Bosver birini simarttikca tepene çıkar sende yuz yuze baktığınız ortamlarda iyi ol onun disinda arama sorma sen uzerine düşeni yapmissin o uzak durmus napacaksin kismet illa cok samimi olacaksınız diye birsey yok

kesinlikle öyle.. zaten

kesinlikle öyle..

Bu lafin uzerine dahada samimiyet mi kurmak istedin ben okuyunca yasi küçük herhalde dedim 19 20 fln ama uni bitirdigine gore biraz daha olgunsundur tavir alirsan mesafe katarsan senden iyisi olmaz gör bak

24 yasındayım o da 34 yaşında. bi anlık düşünmeden konuştum orda hata bende tabi ama kahkaha atarak cahil demesi de gerekmezdi açıkcası ama ben onu da onun dengesizliğine veriyorum. bundan sonra elimden geldiğince tavrımı koyacağım zaten. Merhaba, merhaba artısı olmayacak..

merhaba hanımlar,

Valla siz çok mu iyi niyetlisiniz,çok mu safsınız anlamadım!
Demin bir eltiler grubu konusu daha okudum.
Allah için bırakın şunları!!!!
Kimse sizden ve ailenizden değerli değil.

Niye bu hizmet çabası memnun etme isteği.
Siz görevinizi insanlığınızı yapmışsınız zaten .
Yahu bir adım gelene bir adım gelmeyene kapı dışı okadar.

İnanın geçenlerde bir ortam içinde bana cahil dedi. Ben üniversite mezunuyum. Kendisi ilkokul. Yanlış anlamayın, insanlık okulla olmuyor ama, hamileyim doktor ilk Zaman'lar iliskiye girmeyin demişti. Bizde kadınlar arasında konuşurken doktor böyle dedi diye bahsetmiştim. Güldü bana aaa cahil dedi herkesin içinde . İki gün uyku uyuyamadım

Cahil neden oluyorum acaba ?
Sende'' üzgünüm ama kara cahil sen olmayasın'' diye vurgu yapsaydın!

Aahahah inanırım inanmam mı :) Sağolsun burdaki arkadaşlar bana çok tavsiye verdi, bende bundan sonra hiç ama hiç umursamamayı düşünüyorum. Allah hidayet versin diye de dua ediyorum. Anladım ki herkesle iyi olacak diye birşey yokmus. Ben çok salakça düşünüyormuşum. Ama ben bunun bu saçma hal ve hareketlerini çok geç anladım. Ne güzel siz erken farketmişsiniz :KK66:
aynen herkesle iyi olunmuyor maalesef. eşim beni uyardı sağolsun baştan.biraz temkinli yaklaştım hep sonradan da böyle ufak ufak patlak veriyor işte.
halbuki tek çocuğum ben.onunla abla kardeş gibi olabilmeyi isterdim.eltisiyle arkadaş gibi olanlara gerçekten çok imreniyorum.belki zamanla anlarlar ama o zamana kadar mesafeli gitmek mantıklı.
bizim eltiler buraya gelse bizim hakkımızda neler yazar acaba :KK53::KK48:

Eltim hazırladığım ikramdan yemedi diye hayatta üzülmem kafaya takmam. Hasta ruhluların hareketlerini kafaya takacak kadar vaktim yok der geçerim

konunuzu okudum ama kusura bakmayın ben sizi de çok iyi niyetli göremedim. eltiniz sizi kıskanıyo görüşmek istemiyo siz de onun bu durumunu kendi lehinize çeviriyorsunuz. gelmek istemiyo kaynını arıyosunuz kaynananıza göstermeye çalışıyosunuz. bakın ben yakın olmaya çalışıyorum o olmuyo vs kendini iyi göstercen diye zorluyorsun eltinle ilişki kurmayı. bence bi düşün kadının yakasından. eltinle de samimi olmayıver

Valla siz çok mu iyi niyetlisiniz,çok mu safsınız anlamadım!
Demin bir eltiler grubu konusu daha okudum.
Allah için bırakın şunları!!!!
Kimse sizden ve ailenizden değerli değil.

Niye bu hizmet çabası memnun etme isteği.
Siz görevinizi insanlığınızı yapmışsınız zaten .
Yahu bir adım gelene bir adım gelmeyene kapı dışı okadar.

inanın bende anlamıyorum bazen kendimi :) Çok haklısınız önemli olan insanın eşi ile ailesi ile geçinmek değil mi. Valla düşüncenize hayran kaldım

aynen herkesle iyi olunmuyor maalesef. eşim beni uyardı sağolsun baştan.biraz temkinli yaklaştım hep sonradan da böyle ufak ufak patlak veriyor işte.
halbuki tek çocuğum ben.onunla abla kardeş gibi olabilmeyi isterdim.eltisiyle arkadaş gibi olanlara gerçekten çok imreniyorum.belki zamanla anlarlar ama o zamana kadar mesafeli gitmek mantıklı.
bizim eltiler buraya gelse bizim hakkımızda neler yazar acaba :KK53::KK48:

valla canm eşimle sevgiliyken eşimde beni uyarmıştı onun için. Mesafeni koru onunla diye. bende temkinli gibi yaklaşmıştım ama dediğiniz gibi bir yerlerden patlak veriyor işte. ben 3 kız kardeşim ama yine de onunla da iyi olmak isterdim. sonradan da amannnn diyorum benim dosta arkadaşa kardeşe ihtiyacım mı var sanki :)

inanın bende anlamıyorum bazen kendimi :) Çok haklısınız önemli olan insanın eşi ile ailesi ile geçinmek değil mi. Valla düşüncenize hayran kaldım

Nedeni ; bakıyorsunuz olmuyor zorlamanın mantığı yok.
Eşim bana saygı ve sevgi gösteriyorsa neden bunu geçiş ailede arayayım ki ?
Tabi ki küsmeyin merhaba ,merhaba
Mesafenin gözünü seveyim ne can sıkan olur ne haddini aşan.

Nedeni ; bakıyorsunuz olmuyor zorlamanın mantığı yok.
Eşim bana saygı ve sevgi gösteriyorsa neden bunu geçiş ailede arayayım ki ?
Tabi ki küsmeyin merhaba ,merhaba
Mesafenin gözünü seveyim ne can sıkan olur ne haddini aşan.

değil mi ne gerek var samimi olmaya. Küsmem ama eskisi gibi de naslsın gibi hal hatır da sormam artık. Kesinlikle mesafe dediğin en iyisi..

X