Eltim

Değerden ziyade sırf herşeyimiz ortak diye iyi geçinelim istedim. Fakat bunu istemekle hata etmişim. Ortağız diye iyi geçinmek zorunda değilmişim..
Siz ortak değilsiniz eşleriniz ortak onlar anlaşıyor demek ki siz çok fazla önem veriyorsunuz başka bişey yoksa işin içinde çok fazla iyi niyetlisiniz bu devirde kimse ne elti ne görümce ile görüşmek istemiyor.

Siz ortak değilsiniz eşleriniz ortak onlar anlaşıyor demek ki siz çok fazla önem veriyorsunuz başka bişey yoksa işin içinde çok fazla iyi niyetlisiniz bu devirde kimse ne elti ne görümce ile görüşmek istemiyor.

Çok haklısınız, aynen dediğiniz gibi bir insanım. Bundan sonra bende düşünmemeye çalışacağım insallah teşekkür ederim ilginize

Ay görüşmeyiverin çok mu lazım? Yemezse de yemesin zıkkım yesin. Siz de yani lokma sayar gibi bi sarma yemiş, meyve yememiş yok böreğin kenarını çatalla bölmüş filan niye böyle dertler ediniyorsunuz kendinize arkadaşım? İnanın hayat bunları düşünmek için fazla kısa. Surat eğmiş, öpmemiş filan. Öpmesin. Sevmiyordur öpesi yoktur, siz de öpmeyin, çağırmayın da.

merhaba hanımlar,

Daha önce de eltimle ilgili burada konu açmıştım. Ve yine yeni konum eltim..
Hayır, o kadar ortama girdim çıktım, inanın ben böyle bir insan tanımadım. Eminim onun gibi olan çok insan vardır. Neyse konuya geçiyorum.

Dün akşam için evimde kalabalık misafirim vardı. Eltimin en son ki yaptığı terbiyesizlik yüzünden onları çağırmayacaktım. Ama insanlık bende kalsın dedim dayanamadım çağırdım. İkramlık birşeyler hazırlamıştım. İnanır mısınız tabağından bir lokma birşey dahi yemedi. Bir tane sarma yedi o kadar. Onu da tabağını bana geri verince anladım. Hayır herkes yedi, eşi 3 çocugu ve diğer misafirler. Hayır zehir mi attım ben sanki bunlara. Hani insan der k.bakma karnım toktu fazla geldi. Ve işin komik yanı benimle konuşmuyor da. Dün gündüz normal mesaj attım müsait olursanız akşam çaya beklerim diye. Tenezzül edip de cevap bile yaZmadı. Bende eşini yani kaynımı aradım. Abi böyle böyle gelin diye. Tamam kızım insallah sesi. (Benden yaşça büyük oldukları için kaynım bana kızım der genelde) neyse meyve koydum masaya ondan da almadı. Diğer misafirim yanı eşimin teyzesi meyve ye bari dedi, yok sevmem ben evde de yemem hiç dedi. Ki yalan, geçen kaynanamda sırf bana hizmet olsun diye bi meyve getiren olsa da yesek dedi. ayrıca meyveye düşkün olduğunu hep söylerdi. Sadece çay içti bir iki bardak. Giderken beni öpmedi bile. İyi akşamlar dedi sadece. Evdeki herkesi öptü benimle konuşmadan gitti. Hayır sorunu ne anlamıyorum. Daha önce de whatsaptan beni engelledi diye konu açmıştım. Geçenlerde bi toplulukta ben whatsaptan çoğu kişiyi engelledim zaten diye laf atıyordu ortaya. Neymiş durumlarını herkesin görmesini istemiyormuş. Ben yakın olmaya çalıştıkça o kaçıyor. Ben mi hatalıyım sizce. Kaynanam takma kafana kızım diyor. İnsan çekemediğini sevmez diyor. Ama alt tarafı 2 eltiyiz. Eşlerimiz ortak iş yapıyor ve birbirlerine çok bağlılar şükür. Hal böyleyken kötü olmak niye ?
Eltiniz sizinle görüşmek istemiyo neden bu kadar zorluyosunuz anlamıyorum çaya davet etmissiniz cvp vermemiş bide kayniniza yazip cagiriyosunuz bu ısrar neden belki Ogün sizin yuzunuzden kavga bile etmiş olabilirler ben cvp vermedim sen niye tamam dedin diye bence zorlamayin ya niye zorluyosunuz bırakın gorusmeyin

İyi ki herkesle mesafeliyim
Görümcem dışında eltı vs pek derdim olmuyor bu yüzden
Sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama bana kalırsa bırdaha evinşze davet etmeyın
Sız gıtmek durumunda kalırsanızda sizde yıyıp içmeyın
Zaten önünüze ikram koyarsada bu insan türü yesin diye değil toplum kaygısından koyar o ikramı

Herkes kimin ne olduğunu bilir merak etme konu sahibi
Gerçekten takma kafana

Ben üstüne düşmezdim böyle birinin.. ne hali varsa görsün derdim.. çok ayıp yaptıkları ki çocuk da değil anladığım kadarıyla..

E çağırmayın bazen müstehak cidden yani yanlış anlamayın da dediğimi. Bulunmaz Hint kumaşı mı ayol kadın? Bir de dert edinip konu açmışsınız. Siz de samimi olmayıverin, hayatınızdan çok bir şey eksileceğini sanmıyorum.

Senle yakin olmak istemiyor.

Seni pek sevmiyor anlasilan ya da baska sebep var..
Sebep her neyse onemli degil.

Istemiyor iste sonuca bak sen.

Sen niye illa yakinlik kurmaya calisiyorsun?

Bir daha zirt pirt cagirma her ortama

O da anlasin..senin de onla yakinlasmak istemedigini..

Kendinizi biraz agirdan satin ya boyle insanlara.

Sen beni istemiyorsan ben seni hic istemiyorum..imaji yaratin biraz ki kiymetli olasiniz

ve
İyi ki herkesle mesafeliyim
Görümcem dışında eltı vs pek derdim olmuyor bu yüzden
Sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama bana kalırsa bırdaha evinşze davet etmeyın
Sız gıtmek durumunda kalırsanızda sizde yıyıp içmeyın
Zaten önünüze ikram koyarsada bu insan türü yesin diye değil toplum kaygısından koyar o ikramı

Bundan sonra çağırmam kesinlikle. Benim gitmem gerekirse bende sizin dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum Teşekkür ederim ilginize

Senle yakin olmak istemiyor.

Seni pek sevmiyor anlasilan ya da baska sebep var..
Sebep her neyse onemli degil.

Istemiyor iste sonuca bak sen.

Sen niye illa yakinlik kurmaya calisiyorsun?

Bir daha zirt pirt cagirma her ortama

O da anlasin..senin de onla yakinlasmak istemedigini..

Kendinizi biraz agirdan satin ya boyle insanlara.

Sen beni istemiyorsan ben seni hic istemiyorum..imaji yaratin biraz ki kiymetli olasiniz

Kesinlikle çok haklısınız. Ben onun bu kötü niyetini şimdiye kadar görmemişim bundan sonrasi için uygulayacağım bunları. Çok sağolun ilginize

E çağırmayın bazen müstehak cidden yani yanlış anlamayın da dediğimi. Bulunmaz Hint kumaşı mı ayol kadın? Bir de dert edinip konu açmışsınız. Siz de samimi olmayıverin, hayatınızdan çok bir şey eksileceğini sanmıyorum.

Gelen misafirler eşimin akrabalarıydı. Sırf onlar neden gelmedi demesinler diye çağırdım. Hani ele güne karşı iyi olalım diye. Ama yanlıs düşünmüşüm. Bundan sonra kesinlikle yani. Ya kadın başımda farklı bir eşarp görse dahi tribe giriyor o derece inanın bana

Sebep? Nerden bu konuya vardınız anlayamadım ?
sizinle gorusmek istemeyen bir insani israrla cagirdiginiz icin , size deger vermedigi bu kadar bariz olan bir insani evinize cagirmaniz bana gore tuhaflik
siz iyilik olarak gorebilirsiniz ama yorumlarda zaten yazan olmus bu yaptiginiz iyilik degil , insan kendine biraz deger vermeli , beni istemeyeni ben hic istemem

X