Eltim

Onun yaptığı açık açık belli seninle muhattap olmak istemiyorda sen niye bu kadar üstüne gidiyosun. Madem ki bu yapılanlar bu kadar ağrına gidiyor o zaman çek karşına konuş senin benimle derdin ne hayırdır elticim de.

İnanın geçenlerde bir ortam içinde bana cahil dedi. Ben üniversite mezunuyum. Kendisi ilkokul. Yanlış anlamayın, insanlık okulla olmuyor ama, hamileyim doktor ilk Zaman'lar iliskiye girmeyin demişti. Bizde kadınlar arasında konuşurken doktor böyle dedi diye bahsetmiştim. Güldü bana aaa cahil dedi herkesin içinde . İki gün uyku uyuyamadım
Kadinlar arasinda da olsa ozelinizi anlatmaniz hic hos degil.
Belki boyle konusmaniza cahil demistir.
Anladigim kadariyla yas farkiniz var o cocuklarini buyutmus paylasimlariniz az gerek gormuyor samimiyete.

Kadın mesajınıza dönmemiş siz eşini arayıp davet etmişsiniz o da muhtemelen size kızmıştır ve eşi için davetinize gelmiştir . Sizinle samimi olmak istemiyor ve bunu açıkça belli ediyor . Siz de zorlamayın mesafenizi koruyun en güzeli...

Bir de gerek yokken neden mahrem konularınızı ortamlarda konuşursunuz merak ediyorum bana çok garip gelir ayıp bence .
Kadın mesajınıza dönmemiş siz eşini arayıp davet etmişsiniz o da muhtemelen size kızmıştır ve eşi için davetinize gelmiştir . Sizinle samimi olmak istemiyor ve bunu açıkça belli ediyor . Siz de zorlamayın mesafenizi koruyun en güzeli...

Bir de gerek yokken neden mahrem konularınızı ortamlarda konuşursunuz merak ediyorum bana çok garip gelir ayıp bence .

Haklısınız, sonradan bende kendime kızdım ama cahil demek de neyin nesi?

İnanın geçenlerde bir ortam içinde bana cahil dedi. Ben üniversite mezunuyum. Kendisi ilkokul. Yanlış anlamayın, insanlık okulla olmuyor ama, hamileyim doktor ilk Zaman'lar iliskiye girmeyin demişti. Bizde kadınlar arasında konuşurken doktor böyle dedi diye bahsetmiştim. Güldü bana aaa cahil dedi herkesin içinde . İki gün uyku uyuyamadım

Ama bunu söylemenizde hoş değil ağır kaldırma dediyle aynı şey değil
Verdiği cevapta hoş değil ama böyle konuları eşinizle konuşmanız yeterli

Kafana takma bile en iysi ,
Evli olduğum dönemlerde ben çok iyi olduğumuzu sanarken(maddi manevi herşeyine koşarken) arkamdan hep kuyumu kazmış asla söylemediğim şeyleri söyledi diye göstermiş kv ve görümceye nitekim benden önce boşandı ve o boşanınca ortaya çıktı söyledikleri hayatımda hiç şaşırmadığım kadar şaşırmıştım sonra ben de boşandım ve hiç bi tarafla ilgim kalmadı o da ayrı mevzu :işsiz:

Bende ilk Zaman'lar iyi olduğumuzu sanıyordum ama yanılmışım inanın

Eltisin diye can ciger kuzu sarmasi olmaya gerek yok .Herkes el kizi .Kardes gibi davranmak yerine mesafeli olmayi deneyin.

Kadinlar arasinda da olsa ozelinizi anlatmaniz hic hos degil.
Belki boyle konusmaniza cahil demistir.
Anladigim kadariyla yas farkiniz var o cocuklarini buyutmus paylasimlariniz az gerek gormuyor samimiyete.

Evet benden 10 yaş büyük kendisi. 3 çocugu var. Öyle konuşmama değil de resmen birşey yapmadığımıza dedi. 9 ay yapmadan olur mu dedi güldü

Onun yaptığı açık açık belli seninle muhattap olmak istemiyorda sen niye bu kadar üstüne gidiyosun. Madem ki bu yapılanlar bu kadar ağrına gidiyor o zaman çek karşına konuş senin benimle derdin ne hayırdır elticim de.

Mecburen aynı ortamlara giriyoruz. Mecburiyetten bir ortamda bulunuyorum. Eşlerimiz ortak iş yapıyor gelir ortak çoğu sey ortak. Ama görmemeye duymamaya çalısıyorum elimden geldiğince

Daha önceki konunuzu bilmiyirum ama belki ki hoşlanmıyor sizden.büyüklük sizde kalmali diye düşünmeyin.mecbur kalmadıkça görüşmeyin olsun bitsin.kadın sa bur tuhaf ya hiç gelmeseydi ya da normal insan gibi davransaydı.ama ona yapacak bişey yok İşte siz de takmayın görüşmeyin

Pardon da zaten aranızda sorunlar olmuş daha önce ve konularda açmışsınız neden konuşsun ki sizinle davete icabet etmiş ama yaptıklarından yemek istememiş.Ayrıca hadi bir akşam çağırdınız öbür akşam neden çaya çağırıyorsunuz hem sevmiyorsunuz hem dibinizden ayırmıyorsunuz çok enteresan demek ki olanlardan dolayı artık sizinle içli dışlı olmak istemiyor bu kadar şikayetçi.olduğunuz biri sizin düşüncelerinizin farkındadır ona göre davranıyor yüzüne gülüp sinsilik mi yapsaydı

Mecburen aynı ortamlara giriyoruz. Mecburiyetten bir ortamda bulunuyorum. Eşlerimiz ortak iş yapıyor gelir ortak çoğu sey ortak. Ama görmemeye duymamaya çalısıyorum elimden geldiğince
Anladım siz birazda ailevi itibarı düşünüyorsunuz bence.. tamamen irtibatı kesemezsiniz tabiki ama sizde burnunuzun ucundan konuşun anlasın değersiz oldugunu..

Pardon da zaten aranızda sorunlar olmuş daha önce ve konularda açmışsınız neden konuşsun ki sizinle davete icabet etmiş ama yaptıklarından yemek istememiş.Ayrıca hadi bir akşam çağırdınız öbür akşam neden çaya çağırıyorsunuz hem sevmiyorsunuz hem dibinizden ayırmıyorsunuz çok enteresan demek ki olanlardan dolayı artık sizinle içli dışlı olmak istemiyor bu kadar şikayetçi.olduğunuz biri sizin düşüncelerinizin farkındadır ona göre davranıyor yüzüne gülüp sinsilik mi yapsaydı

Ben geçtiğimiz Ramazan ayından beri evime ilk defa çağırdım. Öyle sürekli de çağırmam. Yanlıs anladınız sanırım. Kaynanamda görüyorum arada bir. Onun dışında özellikle çağırmam

X