Eltim sizce nasıl biri?

Bence zihninizde eltinizi değil kendinizi sorguya çekin ben ne kadar kötü kalpliyim diye ilk yorumdaki arkadaş çok güzel özetlemiş senle neden itissin yada ne gibi bı düşünceyle hamile kalsın çocuk ya bu başkasına birşeyler isbat etmek için yapılır mı kendinize gelin

Kıskançlık için yapmış olabilir bizim çocuğumuz yok olmuyor eltim benden 5 yıl sonra evlendi 6 ay sonra hamile kaldı doğurdu sonra biz tüp bebek yapmaya başladık onun çocuğu 1 bucuk yaşındaydı ve çocuk düşünmediğini söylemişti sonra bizim tedavi tutmadı 2 ay sonra öğrendim ki 3 aylık hamile meğer tam biz tedavi görürken yapmış sürekli kıskanır ağzıyla söyler esin sana çok iyi davranıyor seni seviyor falan diye benim eşim böyle değil der bilerek yaptığına eminim😔
Maalesef kıskanç insanlar hep var hayatımızda zaten eşini sana kötüleyen bi insandan ne hayır gelir ki. Hem o adama çocuk veriyor memnun olmasa verir mi? Herkes fesatlığında boğulsun.

Ben ağzıma bile almadım bu konuyu eltim kendi söyleyip duruyordu
Bence sizin de niyetiniz var. Hem kendiniz de yazmışsınız "biz zaten nişanlımla düşündüğümüz için yorum yapmıyordum" diye. Söylesenize eltinize daha evlenmeden ne çocuğu diye. Önce bir evlenin bakalım cinsel hayatınız nasıl gidecek, evlilik nasıl gidecek, eşinizle anlaşabilecek misiniz. Ondan sonra düşünürsünüz çocuğu. Ha illa evlenir evlenmez yapcam diyorsanız yapın, dünyanın kaç bucak olduğunu görün derim

Pollaynna olmaya gerek yok bazen her şey ortada
Pollayna kim

Evet her şey ortada siz kadına bilenmeye yer arıyorsunuz

Geçinmeye niyetiniz yok ehh sizde elinizi çabuk tutun hemen her gece sevişin hamile kalın sonrada o önce doğurdu diye konu açarsınız

Gitmiş suni sancı almış sırf bana inat önce doğurdu ay çocukların cinsiyeti konusuna hiç girmiyorum bile ahahahah ne boş insanlar var

Kıskançlık için yapmış olabilir bizim çocuğumuz yok olmuyor eltim benden 5 yıl sonra evlendi 6 ay sonra hamile kaldı doğurdu sonra biz tüp bebek yapmaya başladık onun çocuğu 1 bucuk yaşındaydı ve çocuk düşünmediğini söylemişti sonra bizim tedavi tutmadı 2 ay sonra öğrendim ki 3 aylık hamile meğer tam biz tedavi görürken yapmış sürekli kıskanır ağzıyla söyler esin sana çok iyi davranıyor seni seviyor falan diye benim eşim böyle değil der bilerek yaptığına eminim
Arkadas bir insanin kiskancliktan cocuk yapmasi icin asiri salak olmasi lazim. 1 cocugum var. Ozellikle ilk 2 yil cocuk maddi manevi fiziki olarak insani cok zorlayan bir sey. İlla eltime hainlik yapmak istesem ikiz ucuz dogur insallah derim.

Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Biz zaten nişanlımla düşündüğümüz için yorum yapmıyordum bu konuya

Ciddi ciddi ilk geceden hamile kalmayi mi planliyorsunuz? 😱
Üstelik eşinizin yokluğunda onun ailesiyle yasayacaksiniz.
Saniyorum gune kahvaltı olarak yürek yiyerek başlıyorsunuz.
forumda ilk geceden hamile kalanlari ve evliligin ilk yılında hamile kalanlari aratip okuyun.

Son düzenleme:
Pollayna kim

Evet her şey ortada siz kadına bilenmeye yer arıyorsunuz

Geçinmeye niyetiniz yok ehh sizde elinizi çabuk tutun hemen her gece sevişin hamile kalın sonrada o önce doğurdu diye konu açarsınız

Gitmiş suni sancı almış sırf bana inat önce doğurdu ay çocukların cinsiyeti konusuna hiç girmiyorum bile ahahahah ne boş insanlar var
Pardon da ben kocamla geçinmeye bakıcam onlarla değil zatennn o benden özendi kaldı diye o konu açar belki sende oraya yorum atarsın hahahahah😂

Eltiniz olacak kişiyle çocuk muhabbeti bi bana mı abes geldi.Daha evlenmemişsiniz bile yok onda spiral var yok ilk geceden hamile kalma mevzusu.. Ne gerek var bunları konuşuyorsunuz ki. Bu kadar herseyinizi herkesle konuşmayın sonradan pişman olursunuz.

Pardon da ben kocamla geçinmeye bakıcam onlarla değil zatennn o benden özendi kaldı diye o konu açar belki sende oraya yorum atarsın hahahahah😂
Baya baya içinizi döküyorsunuz bu sizin karakteriniz üzerine konuştuğumuz

Kadın konu açmıyor açan sizsiniz
Kadın sizin hamile kalmanız için dua ediyor

Onun hamileliğinden rahatsız olan sizsiniz

Özeleştiri yapın bence ektiniz polyana ama siz boşluksunuz baya boşsunuz

Sizin gibi biriyle sokakta bile karşılaşmak istemem fesatlık abidesi

Biraz daha ayrıntılandırdım konuyu 🥰
Ayrıntıları da okudum hala eltide bir fesatlık göremedim. Aksine siz kötü niyetli geldiniz biraz.
Kendi tercihi gelip bakmayabilir bunu düşünmüyorum tabiki nasıl biri sizce diyorum 😀🌺
Elti bence normal biri. Biraz fazla saf ve samimi sadece.
Kız evimiz yok daha 1 aya nereye taşınacağımız belli olcak
Kendi ailenizde neden kalmıyorsunuz? Siz bu düşüncelerle her hareketin altında bir anlam arayıp sorun yaşarsınız çünkü.

Baya baya içinizi döküyorsunuz bu sizin karakteriniz üzerine konuştuğumuz

Kadın konu açmıyor açan sizsiniz
Kadın sizin hamile kalmanız için dua ediyor

Onun hamileliğinden rahatsız olan sizsiniz

Özeleştiri yapın bence ektiniz polyana ama siz boşluksunuz baya boşsunuz

Sizin gibi biriyle sokakta bile karşılaşmak istemem fesatlık abidesi
Evliliğimi anlamadım hemen doğurdum diyen biri dua ediyor takıldığım şeyler birbirine bağlantılı oturup kurmuyorum
Bence samimiyet ve iyi niyet altına gizlenmiş yılanları yılanlıklar herkes görse hayat daha yaşanılır olur madam bovary 😀

Eltin konu acarsa ben sunu yazarim “bacim kaynananla oturuyorsun 2 tane cocuk yapmissin gidip 3.yu yapiyorsun bu ne cesaret yigidim eltin de ayri cesurmus ilk geceden cocuk yapmis. Siz iki elti cesur yurek misiniz” yazardim 🤣🤣🤣

Ya aslında annenizin evinde kalın diyeceğim. Ama bir çok insanın ve ailenin bunu doğru bulmadığını duyuyoruz
Esinin ailesinin evinde durulur mantığı aşırı yaygın.

Rahat edecek misiniz?
Çocuklar vs varsa 10 gün yoğun geçer belki hızlı olur ama eşinizle konuşsanız ortak bir kararla siz kendi annenizin evinde kalsanız çok mu sorun okur?

X