- 22 Kasım 2010
- 11.038
- 19.320
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef kıskanç insanlar hep var hayatımızda zaten eşini sana kötüleyen bi insandan ne hayır gelir ki. Hem o adama çocuk veriyor memnun olmasa verir mi? Herkes fesatlığında boğulsun.Kıskançlık için yapmış olabilir bizim çocuğumuz yok olmuyor eltim benden 5 yıl sonra evlendi 6 ay sonra hamile kaldı doğurdu sonra biz tüp bebek yapmaya başladık onun çocuğu 1 bucuk yaşındaydı ve çocuk düşünmediğini söylemişti sonra bizim tedavi tutmadı 2 ay sonra öğrendim ki 3 aylık hamile meğer tam biz tedavi görürken yapmış sürekli kıskanır ağzıyla söyler esin sana çok iyi davranıyor seni seviyor falan diye benim eşim böyle değil der bilerek yaptığına eminim
Ben ayrı evde yaşıcam ama bu süreçte onlarla kalmamı istedi kaynanamlar. Evimiz kurulmadı henüz tayin bekliyoruzNeden hepiniz aynı evde yaşıyorsunuz ben onu anlamadim
Eşiniz nerde olacak o süreçte?Ben ayrı evde yaşıcam ama bu süreçte onlarla kalmamı istedi kaynanamlar. Evimiz kurulmadı henüz tayin bekliyoruz
Bence sizin de niyetiniz var. Hem kendiniz de yazmışsınız "biz zaten nişanlımla düşündüğümüz için yorum yapmıyordum" diye. Söylesenize eltinize daha evlenmeden ne çocuğu diye. Önce bir evlenin bakalım cinsel hayatınız nasıl gidecek, evlilik nasıl gidecek, eşinizle anlaşabilecek misiniz. Ondan sonra düşünürsünüz çocuğu. Ha illa evlenir evlenmez yapcam diyorsanız yapın, dünyanın kaç bucak olduğunu görün derimBen ağzıma bile almadım bu konuyu eltim kendi söyleyip duruyordu
Deprem bölgesiEşiniz nerde olacak o süreçte?
Pollayna kimPollaynna olmaya gerek yok bazen her şey ortada
Arkadas bir insanin kiskancliktan cocuk yapmasi icin asiri salak olmasi lazim. 1 cocugum var. Ozellikle ilk 2 yil cocuk maddi manevi fiziki olarak insani cok zorlayan bir sey. İlla eltime hainlik yapmak istesem ikiz ucuz dogur insallah derim.Kıskançlık için yapmış olabilir bizim çocuğumuz yok olmuyor eltim benden 5 yıl sonra evlendi 6 ay sonra hamile kaldı doğurdu sonra biz tüp bebek yapmaya başladık onun çocuğu 1 bucuk yaşındaydı ve çocuk düşünmediğini söylemişti sonra bizim tedavi tutmadı 2 ay sonra öğrendim ki 3 aylık hamile meğer tam biz tedavi görürken yapmış sürekli kıskanır ağzıyla söyler esin sana çok iyi davranıyor seni seviyor falan diye benim eşim böyle değil der bilerek yaptığına eminim
Bence deMaalesef kıskanç insanlar hep var hayatımızda zaten eşini sana kötüleyen bi insandan ne hayır gelir ki. Hem o adama çocuk veriyor memnun olmasa verir mi? Herkes fesatlığında boğulsun.
Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Biz zaten nişanlımla düşündüğümüz için yorum yapmıyordum bu konuya
Pardon da ben kocamla geçinmeye bakıcam onlarla değil zatennn o benden özendi kaldı diye o konu açar belki sende oraya yorum atarsın hahahahahPollayna kim
Evet her şey ortada siz kadına bilenmeye yer arıyorsunuz
Geçinmeye niyetiniz yok ehh sizde elinizi çabuk tutun hemen her gece sevişin hamile kalın sonrada o önce doğurdu diye konu açarsınız
Gitmiş suni sancı almış sırf bana inat önce doğurdu ay çocukların cinsiyeti konusuna hiç girmiyorum bile ahahahah ne boş insanlar var
Baya baya içinizi döküyorsunuz bu sizin karakteriniz üzerine konuştuğumuzPardon da ben kocamla geçinmeye bakıcam onlarla değil zatennn o benden özendi kaldı diye o konu açar belki sende oraya yorum atarsın hahahahah
Ayrıntıları da okudum hala eltide bir fesatlık göremedim. Aksine siz kötü niyetli geldiniz biraz.Biraz daha ayrıntılandırdım konuyu
Elti bence normal biri. Biraz fazla saf ve samimi sadece.Kendi tercihi gelip bakmayabilir bunu düşünmüyorum tabiki nasıl biri sizce diyorum
Kendi ailenizde neden kalmıyorsunuz? Siz bu düşüncelerle her hareketin altında bir anlam arayıp sorun yaşarsınız çünkü.Kız evimiz yok daha 1 aya nereye taşınacağımız belli olcak
Evliliğimi anlamadım hemen doğurdum diyen biri dua ediyor takıldığım şeyler birbirine bağlantılı oturup kurmuyorumBaya baya içinizi döküyorsunuz bu sizin karakteriniz üzerine konuştuğumuz
Kadın konu açmıyor açan sizsiniz
Kadın sizin hamile kalmanız için dua ediyor
Onun hamileliğinden rahatsız olan sizsiniz
Özeleştiri yapın bence ektiniz polyana ama siz boşluksunuz baya boşsunuz
Sizin gibi biriyle sokakta bile karşılaşmak istemem fesatlık abidesi
Eltin konu acarsa ben sunu yazarim “bacim kaynananla oturuyorsun 2 tane cocuk yapmissin gidip 3.yu yapiyorsun bu ne cesaret yigidim eltin de ayri cesurmus ilk geceden cocuk yapmis. Siz iki elti cesur yurek misiniz” yazardimPardon da ben kocamla geçinmeye bakıcam onlarla değil zatennn o benden özendi kaldı diye o konu açar belki sende oraya yorum atarsın hahahahah
Ya aslında annenizin evinde kalın diyeceğim. Ama bir çok insanın ve ailenin bunu doğru bulmadığını duyuyoruzDeprem bölgesi