Eltim olsun istiyorum

Gelecek olan gelin soguk bir tipse, o ailenin icine girmeyecek biriyse dediginiz gibi konu sahibinin yuku yine azalmaz. Kayinvalide de yeni gelinden yuz bulamayinca konu sahibiyle iliskisini aynen devam ettirir.
Konu sahibi bence bu olaya baska cozum bulmali.

Kk üyeleri oğulları çalışıyor kızları yok yardımcı tutuyor işlerde kendine ben sadece
Yardımcı tutmadığimizi ben söylemedim ne yazdım yemek olur daet olur hasta olur yapiyorum evt ama yoğun oluyorum gelecek olan kişiyi bilmediğim için öyle istiyorum şuan ha kabul eder etmez yasayarak göreceğiz sonuçlarını buraya da paylasicagim hanımlar

Benim de elti yok hic dert etmedim .
Ama konu sahibinin amacı biraz başkaları da kv kp e destek olsun onlarla ilgilensin amacı iyi iyi olmasınada sonrasını kimse bilmiyor işte...
Yine de dua edelim Allah iyilerle elti eylesin seni.

Kaynanam ve kayinbaban iyi insanlar

Yaşlılar iyi insanlar ama bende kendi evim var kendi düzenim var yetişemiyorum
sen kendi hakkını korumıcan elin kızı gelicek kaynata kaynana yanında olcak hee cok beklersin kız ilk gündne ayagını keser bunlar temelli sana kalır sen zaten alısıktın derler ilk gelin sensin derler

Ben onu mu söyledim biraz onunla uğraşırlar vakit geçirirler iyi yada kötü nasil anlaştıkları beni bağlamıyor
iyide sen sunu anlamıyosun kim kaynana kaynatayla vakıt geciriyoki banane esimin ailesinden bayramda 1 gun gidersin o 35 yasına kadar farzedelim erkek evlenmemis zaten ömrünün yarsını ananla gecirmisin bırak su ananıda karınla takıl derim yani sen o kafayla bunlarla cok bakarsın tatlım bu zamanda ki ben 12 senelik evliyin ben bile gitmiyorum senelerdir simdi evlenmis olsam hiccccc gitmem ailede olsa eski kafa kimseyle ugrasamam emin ol simdiki genclikte öyle yani

Ben onu mu söyledim biraz onunla uğraşırlar vakit geçirirler iyi yada kötü nasil anlaştıkları beni bağlamıyor

İste bizde diyoruz ki birazda onunla uğraşip vakit gecirmeyebilirler.

Gelin hanım en bastan mesafeli olup icli dıslı olmayabilir. gelip gitmeyebilir. kocası arkasinda olup anne babasına karim gelip sizin misafirinizi agirlamak zorunda degil diye arkasında durabilir. kayınvalide evine hic adım atmayada bilir.

Yani sizin çozumunuz elti değil. yasli insanlarin evinde neden davet veriliyor mesela siz de gidip misafir ağirliyorsunuz? madem yaslilar davette vermesinler misafir cagirmasinlar. sizi o güveni vermeyin yani size guvenip kimse misafir ağirlamasın. çozumu budur elti değildir.

Geçen bi konu vardı kocam eltimle muhabbete bayılıyor benimle konusmuyor diye...
Eltim çocuklarımızı yarıştırıyor diyen de çok..
Eltime sunu yaptılar düğünde benimkinde yok yapmadılar diye...
Sonra çok kez kaynanam onlara veriyor bizden para istiyor diye.
Sonra kaynanam eltimle dedikodumu yapıyor konusu da az çıkmaz bur
Sonra bi konuda kayınbabam eltime araba aldı, bizim paramızı aldı diye...

konu sahibesini duasının kabul olmasını diliyorum. Yukarıdaki konu başlıklarında kendisiyle görüşmek üzere...

Bence yapmayin.. diger gelin yapmamayi tercih ederse daha kotu hissedersin, mecburi birsey degil sonucta

sen kendi hakkını korumıcan elin kızı gelicek kaynata kaynana yanında olcak hee cok beklersin kız ilk gündne ayagını keser bunlar temelli sana kalır sen zaten alısıktın derler ilk gelin sensin derler
Herkesin evi ayrı yanında olsun gelinin

BAslıgı okuyunca insan ,hani bi arkadas dost olsun diye konu actı sanıyor ama
İsleri yıkmaya insan arıyor abla
O da iyimis

Tek gelin olanlar ne yapsın ah ah

ondan sonra elti sorunsalı diye konular açarsınız buraya.
arkadaşlarında dediği gibi bunun için eltiye ihtiyacınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…