- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi Asaletanne
-
Gelecek olan gelin soguk bir tipse, o ailenin icine girmeyecek biriyse dediginiz gibi konu sahibinin yuku yine azalmaz. Kayinvalide de yeni gelinden yuz bulamayinca konu sahibiyle iliskisini aynen devam ettirir.Kız ,"kayınvalidem kayınpederim sağlıklılarken ,güçleri yerindeyken kendilerini A Asaletanne ve 3 çocuğuna adamışlar.Ona destek olmuş , çocuklarını büyütmüşler bu saatten sonra da o baksın onlara.. ben neden bakacakmışım ?!" der tertemiz çekilir kenara .Herkes de hak verir
Vermeye almaya da gerek yok yeter ki iyi anlaşsınlarTabi kaynana ördekle kocasına 1, kaynı ile eltisine 10 verirse gör sen kıymeti. +10 konu yükleniyor....
Yardımcı tutmadığimizi ben söylemedim ne yazdım yemek olur daet olur hasta olur yapiyorum evt ama yoğun oluyorum gelecek olan kişiyi bilmediğim için öyle istiyorum şuan ha kabul eder etmez yasayarak göreceğiz sonuçlarını buraya da paylasicagim hanımlarGelecek eltilerin sizin gibi olmama ihtimali var. Elti bekleyeceğinize ihtiyarlara yarı zamanlı da olsa yardımcı tutun az nefes alın, siz seve seve yapıyorsunuz ama bu bir iş kolu. Baya para kazanılıyor bundan. Herkes de karşılıksız yapmak zorunda değil yani. Kaynana kayınbaba iyi insanlar olabilir ama tek başına yetmez en azından herkese. Sizin geçindiğiniz biri ile başkası geçinemeyebilir.
Verip vermeyeceğini bilmiyorum şuan kıymet bendeTabi kaynana ördekle kocasına 1, kaynı ile eltisine 10 verirse gör sen kıymeti. +10 konu yükleniyor....
Size demedim ki onu, bir üyenin adı geçti, ona dedim.Verip vermeyeceğini bilmiyorum şuan kıymet bende
Bir düşünce paylaştım ben sizden elti bulun mu dedim yorum yapayım da nasıl olursa olsunNapalim bacım sana burdan eltimi bulalım
Ben onu mu söyledim biraz onunla uğraşırlar vakit geçirirler iyi yada kötü nasil anlaştıkları beni bağlamıyorEltin gelince "10 yil sen yaptin, cekil kenara da artik ben yapiyim" mi diyecek? Hayir.
AynenBenim de elti yok hic dert etmedim .
Ama konu sahibinin amacı biraz başkaları da kv kp e destek olsun onlarla ilgilensin amacı iyi iyi olmasınada sonrasını kimse bilmiyor işte...
Yine de dua edelim Allah iyilerle elti eylesin seni.
sen kendi hakkını korumıcan elin kızı gelicek kaynata kaynana yanında olcak hee cok beklersin kız ilk gündne ayagını keser bunlar temelli sana kalır sen zaten alısıktın derler ilk gelin sensin derlerKaynanam ve kayinbaban iyi insanlar
Yaşlılar iyi insanlar ama bende kendi evim var kendi düzenim var yetişemiyorum
iyide sen sunu anlamıyosun kim kaynana kaynatayla vakıt geciriyoki banane esimin ailesinden bayramda 1 gun gidersin o 35 yasına kadar farzedelim erkek evlenmemis zaten ömrünün yarsını ananla gecirmisin bırak su ananıda karınla takıl derim yani sen o kafayla bunlarla cok bakarsın tatlım bu zamanda ki ben 12 senelik evliyin ben bile gitmiyorum senelerdir simdi evlenmis olsam hiccccc gitmem ailede olsa eski kafa kimseyle ugrasamam emin ol simdiki genclikte öyle yaniBen onu mu söyledim biraz onunla uğraşırlar vakit geçirirler iyi yada kötü nasil anlaştıkları beni bağlamıyor
Ben onu mu söyledim biraz onunla uğraşırlar vakit geçirirler iyi yada kötü nasil anlaştıkları beni bağlamıyor
Bence yapmayin.. diger gelin yapmamayi tercih ederse daha kotu hissedersin, mecburi birsey degil sonuctaKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Herkesin evi ayrı yanında olsun gelininsen kendi hakkını korumıcan elin kızı gelicek kaynata kaynana yanında olcak hee cok beklersin kız ilk gündne ayagını keser bunlar temelli sana kalır sen zaten alısıktın derler ilk gelin sensin derler
Demedim zaten sadece tek gelin modundan cikarimHerkesin evi ayrı yanında olsun gelinin
BAslıgı okuyunca insan ,hani bi arkadas dost olsun diye konu actı sanıyor amaKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Tek gelin olanlar ne yapsın ah ahKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
ondan sonra elti sorunsalı diye konular açarsınız buraya.Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?