Eltim olsun istiyorum

Bazen sadece böyle lüzumsuz derleri okuyup buna ne denir acaba diye düşünüyorum

Konu sahibi eltin olunca elini eteğini çeke(bile)ceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.
Haksızsın demiyorum ama yükünü kendin hafiflet, eltiye bel bağlama. Daha ortada aday adayı yok kimbilir nasıl bir insan olacak bilemezsin.

Eltim var
Olmadığında da aynıydı olduğunda da
Hatta okuyor ve yakın diye eltime ve çocuklarına bakıyor kayinvalidemler
Yani kv daha çok hizmet ediyor eltime ama halinden mutlu herkes şükür
Kendi yolunuzu çizmeniz için kimseye ihtiyacınız yok çekin kendinizi fazla feda etmenize gerek yok gücünüz yetmiyorsa

Evin gelini olarak ne yapıyorsunuz onu bilemem de elti bunu nasıl çözer bilemem

İkinci gelinim 15 yıldır evliyim kv ye tek bir faydam yok

Evinde iki kere bulaşık yıkadım, bir kere kv evde olmadığı için yemek pişirdim

Eştim bu kadarını da yaptı mı bilmiyorum

Kv ye ne yapıyorsanız onu azaltın

Gelecek elti de eski elti alışmış o yapsın der çekilir daha da üzülürsünüz

Buraya yazıyorum bak
Elti kayınvalideyle iyi olsun o istenmeyen kayınvalide nasıl kıymete binecek
Şimdi hayatta kabul etmez tabi de
O günler gelince beni hatırlayacaksınız
Tabi kaynana ördekle kocasına 1, kaynı ile eltisine 10 verirse gör sen kıymeti. +10 konu yükleniyor....

Valla bu sefer de eltim böyle yaptı msjları gelecek ve muhtemelen elti geldiğinde yine her şeyde sen olacaksın çunku gelen gelinler hiç bit şeye karışmayacak ayrıca sende elini ayağını çek bunun için eltiye ihtiyacın yok ki azcık geri de dur. Alıştırmasaydın . Valla babannem hep şey dedi kuma nın gemisi yürümüş ama eltinin yürümemiş

Konu sahibini çok iyi anlıyorum, Allah tez zamanda nasip etsin.
Şaka yapmıyorum ben çok rahatladım elti sahibi olunca. Önce sürekli neden gelmediniz neden gitmediniz, neden aramadınız... Asla sonu gelmeyen bir beklenti silsilesi.
Sonra patır patır eltilerim çoğaldı, bana düşen ilgi % 75 azaldı Biraz da sorunlu tipler Allahıma bin şükür, kayınvalidem onların arkasını toplamaktan beni unuttu. Önce zırt pırt niye gelmiyorsunuz diye trip atan kadın şimdi yavrum çok özlüyoruz arada bir uğrayın diyor Dili bile tatlılaştı valla çok minnoş oldu, kıymetim bilindi Allah herkese nasip etsin

20 yıllık evli eltim var , ben de 5 yıllık gelinim
Benim kayinvalidem evinde kesinlikle is yaptırmaz, kp derim vefat ettiği zaman bacaklarının yerini ogrendim düşünün o kadar el sürdürmezdi bana da eltime de. 5 yıllık evliliğimde 2 kez yardim ettim , ilkinde evini tadilata sokmuştu ama cok rahatsızlandı hemen sonra , eltimle konuştuk ya birini tutalim ya ikimiz yapalim diye , kv dem cook titizdir birini istemez dışardan diye , ikimiz yapalim dedik eltiyle , yine böyle bir ramazandi , kv demler eltimde kalmislardi bizi de alıp kv demlere gidecektik , bir baktım eltim arıyor, "şey kv demler simdi benden çıktılar da size doğru geliyorlar , benim de elim çok ağrıyor (evde desen işi yapıyor kendisi) biliyorsun benim elim önemli (eli önemli olduğu kadar vicdani da önemli olsaymış keşke) o yüzden temizliğe ben gelemiyorum. Tamam dedim , Allah biliyor gram sinirlenmedim sadece kv dem için cook üzüldüm böyle bir insandan medet umduğu için. Ikinci temizligimde kv dem geçen sene memleketine gitti , 3 ay kadar kaldı, evinin anahtarini da bana verdi , arada bir eşimle gidip havalandirdik evi , geleceği günden 2 gün önce gidip camlarini actim , esimle abisi annelerini almak için memlekete gittiler, ben de dedim ki gideyim bir süpürge açayım, bir sileyim zaten evi tertemiz gram toz bile yok, ama sonucta bir eve gelen var , yani biz öyle gördük, evimden yemek yaptim ataldim taksiye götürdüm kv deme. Sonucta yoldan gelecekler . Eltim duymuş tabi temizlik yapacağımi yazdi hemen ,
" kv dem mi dedi sana temizlik yap diye" (bilir asla kv demin böyle bir talebinin olmayacagini) , ben de "yoo abla , hatta söylediğimde kizim yorma kendini zaten çalışıyorsun" dedi , ben de onun ustune dedim ki , "anne bırakta namimiz yürüsün" eltim başladı ay benim de aklima geldi de bilemedim çocuklarla nasil olurda (cocuk dediği de biri 17 yaşında zaten o gelmez oyun basından kalkip diğeri de 8 yaşında) ama aferin sana da , iste ben bir abine sorayim da haber veririm sana , sanki ben ona gel dedim de , aksam olmuş bana yazıyor ki sey abin dedi ki simdi siz ise dalarsiniz da çocuk camdan sarkar , o yüzden sen git , ben de bakayim gelebilirsem gelirim (asla gelmez ) ama hakkını yemeyeyim , kv demler geldi peşinden bu da geldi. Memleketten gelen yiyeceklerden almaya . Size tavsiyem yetebildiginiz kadar yanlarında olun , yetemediginiz noktada zorlamayın ki yaptığınız hayırlar zayi olmasin.

Eltin gelince "10 yil sen yaptin, cekil kenara da artik ben yapiyim" mi diyecek? Hayir.
Kız ,"kayınvalidem kayınpederim sağlıklılarken ,güçleri yerindeyken kendilerini A Asaletanne ve 3 çocuğuna adamışlar.Ona destek olmuş , çocuklarını büyütmüşler bu saatten sonra da o baksın onlara.. ben neden bakacakmışım ?!" der tertemiz çekilir kenara .Herkes de hak verir

Kocamı seviyorum ailesi bana da kızları gibi görüyorlar ama ben yetişemiyorum vefaliyim evet herşey karşılıklı bizde
Gelecek eltilerin sizin gibi olmama ihtimali var. Elti bekleyeceğinize ihtiyarlara yarı zamanlı da olsa yardımcı tutun az nefes alın, siz seve seve yapıyorsunuz ama bu bir iş kolu. Baya para kazanılıyor bundan. Herkes de karşılıksız yapmak zorunda değil yani. Kaynana kayınbaba iyi insanlar olabilir ama tek başına yetmez en azından herkese. Sizin geçindiğiniz biri ile başkası geçinemeyebilir.

İki tane eltim var. Şehir dışındalar. Her geldiklerinde telaşemiz artıyor. Eltiniz olunca herşeylerr hatta daha fazlasına koşturacak bile olabilirsiniz. Önemli olan sizin kendinize hayat standartları koyup işim var diyebilmeniz

Konu sahibi sizi anlıyorum ve size hak veriyorum. Çünkü benim yaptığım her işte açık arayan, arabamız olmadığı için 3 vesaitle gidilen yere devamlı haftada bir çağıran kv m, eltimi görünce kıymetimi anladıbeni mumla aratacak gelinleri olsun diyordun dualarımda, Kadın evden kovdu ailece bunları onlar evine gelince WC ye girdi çıkmadı ama kv me hala kıymetli söz söyletmez

Hayatınız çok monoton atraksiyon arıyorsunuz galiba?

Eltiniz olunca hic hayal ettiğiniz gibi olmayabilir yalnız.

Eltiler en bastan mesafeli durup simdiye kadar yapmış zaten devam etsin diye yine her sey size bakabilir bu sefer daha sinir olup eltilerinizle sorun yasayabilirsiz.

Ayrıca mesafe koymak icin eltiye ihtiyacınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…