- 16 Aralık 2019
- 20.488
- 1
- 82.106
- 598
- 32
- Konu Sahibi Asaletanne
-
Bazen sadece böyle lüzumsuz derleri okuyup buna ne denir acaba diye düşünüyorumKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Konu sahibi eltin olunca elini eteğini çeke(bile)ceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Tabi kaynana ördekle kocasına 1, kaynı ile eltisine 10 verirse gör sen kıymeti. +10 konu yükleniyor....Buraya yazıyorum bak
Elti kayınvalideyle iyi olsun o istenmeyen kayınvalide nasıl kıymete binecek
Şimdi hayatta kabul etmez tabi de
O günler gelince beni hatırlayacaksınız
Konunuz direk iki kaynım var diyerek açılmış..kayınvalide ve kayinperle ilgili cümlelerde hiç geçmediği icin anlayamadım kusura bakmayın..Saptirmayalim konuyu kayinbabam ve kaynanam içi kullandım o cümleyi
Kız ,"kayınvalidem kayınpederim sağlıklılarken ,güçleri yerindeyken kendilerini A Asaletanne ve 3 çocuğuna adamışlar.Ona destek olmuş , çocuklarını büyütmüşler bu saatten sonra da o baksın onlara.. ben neden bakacakmışım ?!" der tertemiz çekilir kenara .Herkes de hak verirEltin gelince "10 yil sen yaptin, cekil kenara da artik ben yapiyim" mi diyecek? Hayir.
Eltisi olmasini isteyen ilk kisi olabilirİstemeden önce burada ki elti konularını okuyun bence
Kişisel sınırlar değil de merhametli olduğumdan onlarda beni seviyorlar torunlarını bir. Dediğini iki etmezler böyle insanlara kötü mü davranayim ben yetişemiyorum sen olayı nereye bağlarsan baglayabilirsin
Gelecek eltilerin sizin gibi olmama ihtimali var. Elti bekleyeceğinize ihtiyarlara yarı zamanlı da olsa yardımcı tutun az nefes alın, siz seve seve yapıyorsunuz ama bu bir iş kolu. Baya para kazanılıyor bundan. Herkes de karşılıksız yapmak zorunda değil yani. Kaynana kayınbaba iyi insanlar olabilir ama tek başına yetmez en azından herkese. Sizin geçindiğiniz biri ile başkası geçinemeyebilir.Kocamı seviyorum ailesi bana da kızları gibi görüyorlar ama ben yetişemiyorum vefaliyim evet herşey karşılıklı bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?