- 15 Kasım 2016
- 1.485
- 2.651
- 133
- Konu Sahibi Asaletanne
Ya sana sararsa bu eltiler Eltim yok valla öyle rahatım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa nerde kizz nerdeee kiz soyle cabukBekarlar, özellikle umutsuzvaka01 koşun iki bekar kayınço varmış
Oooo gelin adayımız geldiAaaa nerde kizz nerdeee kiz soyle cabuk
Bak bu kısmette kendi ayağıyla geldiAhahha çok tatlış bir elti olabiliriz seninle
Wuhuuu resmen çöpsüz üzümOooo gelin adayımız geldi
Elti gidiyorsun umutsuz konu sahibinin eltisi de yok görümcesi de
Sen ikisinin de hakkını verirsin aklımıza sen geldin
Hadi hayırlısı
Off umutsuz ya biraz ağır başlı hanım hanımcık olWuhuuu resmen çöpsüz üzüm
Kimmis bu kayinco hemen bana hakkinda bi sunum hazirlasin fotosunu atsin degerlendirmeye alacM
Kiz zaten oyleyimOff umutsuz ya biraz ağır başlı hanım hanımcık ol
Hemen irkekkkkk diye çığırtma
Ağırdan sat kendini
Yüzümüzü kara çıkartma
Hadi göster kendini konu sahibi büyük eltiKiz zaten oyleyim
Istemem yan cebime koy gibisinden
Hani nerelerde elti adayimHadi göster kendini konu sahibi büyük elti
Tanışın görüşün kaynaşın
Avcunu yalarsin cicim biz elti olucaz onlaAhahha çok tatlış bir elti olabiliriz seninle
En son birini süründürüyordun olmadı mı yineAaaa nerde kizz nerdeee kiz soyle cabuk
Olmadi be kuzu bende bu bahtsizlik varken nasil olsunEn son birini süründürüyordun olmadı mı yine
ÜzdünOlmadi be kuzu bende bu bahtsizlik varken nasil olsun
Gercekler tatlim
O bahsettigin adam biseyler yasamayacaksak ben yokum dedi cekti gitti
Sen sanıyor musun ki onlar gelince dertler bitecek şuan ki fragmanKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz